Hverdagsliv

julestemning i hjertet

23. desember 2011

Jeg hater hemmeligheter! Så da kan jeg jo fortelle dere at «den hemmelige vennen» min heter Benjamin. Vi var kjærester i 6 år, og dere som har lest bloggen lenge husker han sikkert. I og med at vi begge er blitt single kan vi endelig være bestevenner igjen! Hurra : )

I dag har Benjamin og jeg hatt en veldig effektiv dag, om jeg får lov til å skryte litt av oss. Vi startet med å vaske bad – noe som egentlig var min oppgave her hjemme, men det skader ikke med litt hjelp. Så dro vi på julegaveshopping, så jeg kunne kjøpe de ALLER SISTE julegavene. Som jeg har nevnt er jeg helt ræva på å pakke inn julegaver, og min kjære venn er ikke stort bedre. Så det ble jo bare helt katastrofe, selv om vi var to om oppgaven.

Team work!

Har dere hørt om Petshop før? Det fikk jeg høre om da jeg var barnevakt i går……

Gavene ser ikke like jævlig ut uten blits, men kan love dere at det så rart ut.

Farmor og farfar har kommet på besøk fra Danmark, de skal feire julaften hos oss. Veldig hyggelig! Selv om jeg måtte flytte ut av soverommet mitt. Det egentlige soverommet mitt er jo fyllt opp av flytterotet, så nå må jeg enten sove på sovesofa i stua eller på gulvet hos mamma og pappa. Vet ikke hva som føles mest feil.

Men farmor hadde i hvert fall pakket kofferten full av søtsaker. Så da kan man jo ikke klandre noen for noe.

Enten smaker det veldig godt, eller så smaker det veldig dritt. Lønner seg å lese i heftet…

Pepperkaker med navn på <3

For en ukes tid siden var mamma og jeg på shopping, og da kjøpte vi spillet Alias. Problemet er bare at man må vare minst fire personer for å spille, og ettersom vi sjeldent får med lillebror på sånt, blir det ikke akkurat mye til spill. Men i dag var vi hele seks spilleklare mennesker, så vi benyttet sjansen til en aldri så liten runde med alias! Med dansker involvert var det jo ikke akkurat så enkelt, men vi fant en flyt på det etterhvert, haha. Det endte med at farfar bikket over på engelsk, og det var særdeles festlig da pappa sa; dette ordet er noe som Robin Hood er – og farfar svarte noe sånt som «skinny gangster». Vi lo mye, for å si det sånn!

Min anonyme familie.

Benjamin og jeg var på lag, og vi vant OVERLEGENT. Så overlegent at vi kjørte videre til Benjamin sin søster for å spille monopol. Og i monopol hadde jeg så flaks at jeg ledet nesten hele veien, helt til jeg havnet på Slottsplassen og måtte betale hele 170.000 kroner for å stå der. Jeg TAPTE, med store bokstaver.

Men jeg er heldigvis ingen dårlig taper, så det kan jeg leve med. Tror stemningen hadde vært dårligere hvis visse andre tapte. Jeg har hatt en utrolig fin dag, og julestemningen er 100% til stede. Så nå kan lille julaften og selve julaften bare komme.

Hvordan er det med julestemningen deres? Er den der?

No Comments

Leave a Reply