Hverdagsliv

juletre-kirurgi

23. desember 2011

Dere skulle sett trynet mitt da jeg fikk øye på juletreet pappa hadde kjøpt. Selv mener han at det er perfekt, jeg syns det ser helt forferdelig ut. Mamma er nok mest enig med meg. Det ser rett og slett skabbete ut! Mangler liksom noen kvister på toppen. Å pynte det stygge juletreet var som å være stylist for Jahn Teigen – tror jeg. Ganske krevende.

Jeg er så flau over hvordan selve treet ser ut at jeg nekter å vise et bilde av hele. Pynten derimot er nydelig. For første gang pynter vi kun med hvitt, sølv og INGEN RØDE FARGER. Jeg har bedt om dette i mange år, men aldri blitt hørt. Så pynten som mamma har stått for, er som en skikkelig airbrush på Teigen-treet vårt.

Nå er vi i hvert fall ferdig med å pynte tre! I kveld skal vi ha «grøtfest» med familien, så mamma og jeg har akkurat dekket bord. Haha, siden vi allerede var i pyntehjørnet, dekorerte vi hele bordet med nisser. Pappa bare: …………….

Til og med jeg som ikke liker nisser og rødfarge i huset, likte dette. Skal det være, så skal det være liksom. Hva syns dere? Too much?

Gjestene kommer ikke helt enda, så jeg rekker en tur til byen først. Skal nemlig hjelpe en som har glemt at det var jul med å kjøpe julegaver. Mange julegaver. Ææææ!

Har dere gjort noe hyggelig med familien i dag? : )

No Comments

Leave a Reply