Hverdagsliv

lille julaften er her!

23. desember 2011

Det er lille julaften! iiih! Våknet opp med en utrolig deilig følelse i dag, nesten litt sånn bursdagsfølelse. Er koselig å ha fullt hus, nå skal jeg ned og spise frokost med halve slekta.

Har dere noen tradisjoner på lille julaften? Vi pleier alltid å pynte treet sammen (nei, vi gjør ikke det før 23. desember!!) og legge pakkene under treet etterpå. Husker at det alltid var høydepunktet å løpe opp på loftet og hente pakkene, for så å klemme på dem på vei ned til treet.

Jeg kjenner at det er litt annerledes i går. Bryr meg svært lite om pakker, og mer om det å få tilbringe tid med familie – og god mat. Jeg elsker jo pinnekjøtt!

Men kanskje det er en bloggegreie å bry seg lite om gaver? Siden det er så mange pakker i posten hele tiden, og vi knytter det opp med å betale skatt? Hehehehe….

Det er så tidlig på morgenen, så dere får et bilde som ble tatt for NØYAKTIG ett år siden i stedet! Det passer jo så bra, for da kan jeg samtidig minne dere på at jeg trekker en vinner av Nelly-gavekortet i kveld! Innlegget finner dere her.

No Comments

Leave a Reply