Hverdagsliv

julefrokost

24. desember 2011

God morgen, og god jul til dere alle! Jeg sov lenge i dag, og ble litt lei meg da jeg fant ut at jeg hadde sovet over julefrokosten. Så jeg måtte bare lage min egen julefrokost, men den var ikke så verst den heller. Himmelen er blå og sola står og vokter over byen, slik at det ikke skal komme snø. Det er jeg utrolig glad for!

Vet at mange ikke får den komplette julestemningen uten snø, men hallo! Bare spray litt spray-snø i vinduskarmene, så får dere feelingen. Tenk så deilig det er når julaften er over, og så har vi ikke snø?! Sikkert mange her i landet som har snø, men i Tønsberg er det tørt. I hvert fall rundt huset mitt.

Siden danskene er på besøk, er kjøleskapet selvfølgelig utstyrt til at vi kan lage dansk frokost. Og dansk frokost for meg kan være to ting. Enten så er det pålægsjokolade – eller så er det roast beef med remoulade og sprøstekt løk. I dag spiste jeg sistnevnte. Jeg er veldig sær på pålegg, og brekker meg når folk spiser egg med kaviar og sånne kombinasjoner, men akkurat roast beef med remoulade og sprøstekt løk er bare kjempegodt. Prøv det!

Ps. Remouladen MÅ selvfølgelig være dansk, eller så er den ikke noe god.

Nå skal jeg chille i morgenkåpa i en times tid, før dagen virkelig begynner. Bella skal vaskes og stelles, og så skal jeg vaskes og stelles, og så skal jeg vel hjelpe til litt med julematen og det som er.

Håper alle koser seg i dag! <3

No Comments

Leave a Reply