Hverdagsliv

liker bare ting hvis de er rosa…?

24. desember 2011

Julaften er så koselig, altså. Har daffet rundt i morgenkåpa i hele dag, spist litt godteri her og der, dekket bord og fikset håret til mams. Og kost med Bella, så klart. Hva jula er uten et loddent kjæledyr vil jeg ikke vite en gang.

Bella er forresten ekstra kosete om dagen, for hun har løpetid, haha. HELT sykt hvordan hun holder på. Når man løfter henne opp, legger hun seg på ryggen, strekker seg ut og «sykler» med beina mens hun lager rare lyder. Kos med meg daaaa!

Lille kosegrisen!

Nå dufter det av pinnekjøtt i hele huset, jeg tror det er noe av den BESTE maten jeg vet om. På julaften kan jeg bare spise og spise og spise, uansett hvor mett jeg er.

Bordet ble veldig rødfarget, da. Dere vet jo hva jeg syns om mye rødt. Så jeg kledde meg i knallrosa, bare for å protestere litt. Men nå må jeg gå og sminke meg ferdig og fikse håret! Kos dere masse i kveld, kjære lesere. Goood juuuul til dere alle! Er veldig glad i dere <3

No Comments

Leave a Reply