Hverdagsliv

julaften 2011

25. desember 2011

God morgen, søte lesere! Hadde dere en fin julaften i går? Det hadde jeg! Gikk rolig og stille for seg. Det var faktisk min første julaften noensinne hvor jeg drakk alkohol. Har alltid følt meg som et barn i julen, så har aldri falt meg inn å drikke noe, hehe. Men i går fikk vi kjempegod rødvin servert til maten, så da var det ingen utvei!

Er fortsatt stappmett etter pinnekjøtt og søtsaker, så det blir en utfordring å få i seg frokost nå! Fikk dere noe fint til jul, forresten? Jeg fikk veldig fine og nyttige gaver. Blant annet den største GHD-tangen som lager fantastiske krøller i håret! Den hadde jeg virkelig ønsket meg. Ok, akkurat den var kanskje ikke så nyttig, men alt det andre var ganske nyttig.

Tok masse koselige bilder i går, så tenkte jeg skulle dele noen av dem med dere : )

Min spreke farmor og jeg <3

Lillebror og jeg med pepperkakene våre.

God rødvin til julematen, nam nam.

Bella er veldig glad i onkel Lasse. Og så ble hun veldig fornøyd med gavene hun fikk av mormor og oldemor.

Kjekk farfar vi har, eller hva?

Leppene mine roet seg litt utover kvelden. Haha, var noen av dere som lurte på om jeg hadde restylane i de forrige innleggene. Men det har jeg ikke, er over et år siden jeg har hatt restylane. Men leppene mine var ganske hovne da jeg våknet, tror kanskje jeg hadde spist noe jeg ikke tåler så godt. Skal finne ut hva det er – og fortsette å spise det!

Nå er det bare å ta fatt på dagen, i dag ALLE samles hos mormor og morfar for å spise ribbe. Puh, det kommer til å bli folksomt! Tar meg en runde med rockeringen, så kanskje jeg tar mindre plass rundt bordet….

No Comments

Leave a Reply