Hverdagsliv

tilbake på gulvet

26. desember 2011

Nå ligger jeg på madrassen på gulvet igjen. Båten til farmor og farfar ble innstilt, så de fikk ikke dratt hjem til Danmark likevel. Og da blir det selvsagt madrass på meg! Begynner å bli vant til det nå.

Deilig å ta en tidlig kveld for en gangs skyld. Ikke ofte jeg ligger under dyna før midnatt. Men i dag har jeg vært ekstremt fyllesyk, så det var en fantastisk følelse å vrenge av seg både sminke og klær, for så å lande på noe mykt.

Hello!

Nå er det forresten 10 dager til jeg reiser på ferie! Gleder meg enormt, og begynte faktisk å pakke i dag. Pakkingen blir jo litt ekstra komplisert for meg, siden alt ligger i flyttekasser og søppelsekker. Først skal det letes, så skal det vaskes – og så skal det i kofferten. Har ikke ord for hvor mye jeg trenger å komme meg til varmere strøk nå.

Jon Blund er rett rundt hjørnet kjenner jeg, så god natt kjære lesere!

No Comments

Leave a Reply