Hverdagsliv

tønsberg city, baby

26. desember 2011

Da har jeg opplevd det òg; en skikkelig bytur i Tønsberg. Har bodd her nesten hele livet, men aldri vært ordentlig på byen. Mest fordi jeg ikke har vært gammel nok, litt fordi jeg var veldig lite «eventyrlysten» da jeg bodde her. Men det var ålreit det, altså. Mest pågrunn av de festlige menneskene jeg var med, ikke så mye pågrunn av selve byen. Himmel og hav; dere kan ikke slippe inn SÅ jævla mange mennesker! Holdt på å bli kvalt.

Kameraet mitt er fullt av tull, men det er egentlig greit, for da kommer jeg på ting jeg hadde glemt. La oss se på noen hyggelige bilder.

Prøvd seg på dry shampoo da vettu. Drit nice.

Fint folk.

Veien hjem, eller?

Nå er jeg sliten dott no. Endelig kommet meg hjem, ligger på sofaen med mamma og pappa og ser på Istid – tror jeg. Herreguuud, øya sklir igjen. Det blir ingen 2-dagers på meg.

No Comments

Leave a Reply