Hverdagsliv

på kjøkkenet med papi

27. desember 2011

I dag har jeg laget VERDENS beste mat sammen med pappa! Han er en kjempeflink hobbykokk, og jeg er ikke så verst jeg heller. Jeg hadde så innmari lyst på tapas i dag, så vi lagde minitapas – ettersom det bare var mamma, pappa og jeg som var hjemme i kveld.

Må innrømme at det ser helt jævlig ut på bildene, men det er så godt at jeg ville valgt det som mitt siste måltid om jeg satt på dødscella. Dere skulle smakt aiolien pappa lager, den er syk. Og de spanske kjøttbollene i hjemmelaget salsa og hvitløksrekene, namnamnam! Det er litt for sent på kvelden for å spise, men tror jammen jeg skal varme opp litt rester. Ble sulten av å skrive dette.

Når man lager tapas finnes det ingen grenser, man kan rett og slett bruke hva som helst av mat. Hvilke småretter liker dere å ha på tapasbordet?

No Comments

Leave a Reply