Hverdagsliv

tjukka i ringen

27. desember 2011

Ååååå, dere har vært så sykt dårlig på å kommentere i julen! Jeg som har vært så flink til å blogge?! Det er ikke så motiverende når man føler at man skriver til en vegg. Så vet dere det : )

I dag har jeg hatt en folkesky dag. Ikke en dårlig dag i det hele tatt, har bare hatt behov for å være for meg selv. Så jeg var litt frekk og satt en strek over avtalene jeg hadde i dag, bare fordi jeg følte for det.

Jeg er så lei av å gjøre ting jeg ikke vil. Og lei av å finne på unnskyldninger når jeg skal si nei. Jeg skal rett og slett bli flinkere til å si: nei, det har jeg virkelig ikke lyst til.

Den ensomme dagen har jeg blant annet brukt på å trene. Har spist mye i julen, og ikke akkurat bevegd meg så mye som jeg burde. Men jeg har ikke dårlig samvittighet. Det er jo sånn det skal være. Men nå som det ikke er så veldig jul lengre, er det tilbake i ringen.

Utenom å rocke og de andre øvelsene jeg pleier å gjøre hjemme, gikk jeg en tur i stad. Siden synet av rumpa mi gjorde meg så trist i dag tidlig, bestemte jeg meg for å gå stramme-rumpeballene-tur. Må si at det var mer krevende enn jeg hadde trodd å stramme rumpeballene for hvert skritt jeg tok. Det så sikkert ut som om jeg måtte skikkelig på do der jeg gikk, haha.

Så bedrøvelig ser jeg ut når jeg ikke smiler falskt til bloggen, hehe.

Nå ligger jeg langrund (ikke særlig flat) på sofaen og ser på en eller annen dansk julefilm. Følger egentlig ikke med – bloggen er jo så mye viktigere. Men dere MÅ bli flinkere til å kommentere på bloggen altså, hvis jeg skal fortsette å være flink til å oppdatere. Puss og kram!

No Comments

Leave a Reply