Hverdagsliv

det er mange lykter i enden av tunellen

28. desember 2011

Å ha ting å se fram til holder meg levende. Hvis alt bare er mørkt og trist, kan det være drepen å tenke at man skal leve et helt år til. For tenk, nå kommer det et helt år til! Og best av alt: alle kan fylle året sitt med hva de vil. Jeg syns det er så viktig å fylle opp året med små gleder hele veien, så man alltid har noe å glede seg til.

Dette gleder jeg meg til i 2012.

Jobb. Det er ikke lenge siden jeg begynte å jobbe i Chills, men jeg føler meg allerede veldig hjemme, både med arbeidsoppgavene og kollegaene mine. Jeg ser fram til å omgås flotte mennesker på kontoret, og til å få til ting. Å få til noe er den beste følelsen i verden! Det skjer så mye spennende hos Chills hele tiden. Aldri har jeg hatt en jobb som jeg trives SÅ godt i, jeg har ikke ord. Tenk at det går an å glede seg til å dra på jobb hver dag!

Reise. Jeg tror at 2011 har vært litt ekstra kjipt for meg fordi jeg ikke har opplevd så mye. Jeg er vant til å reise mye, se nye ting og få litt varme på huden. Det gir meg rett og slett nytt batteri, samt mer livsglede. Så i 2012 har jeg planer om å reise mer. Egypt er allerede booket, og jeg sitter og ser på Mexico-billetter as we write.

Kjøpe leilighet. Planen er å kjøpe leilighet i Oslo i løpet av 2012. Derfor bor jeg hjemme nå. For å spare opp så mye penger som mulig, og for å slippe å havne i flere leie-feller. Er så lei av dårlige leiligheter! Jeg ser fram til å finne en fin leilighet med balkong, hvor jeg kan sitte og innhalere eksos <3

Sommer i Oslo. Sommer i Oslo er noe av det beste som finnes. Men pågrunn av saksa jeg har sittet i, har jeg aldri hatt mulighet til å oppleve den 100% lykkelig. Det skal jeg i 2012. Grille, drikke vin og spille kubb i Frognerparken. Sykle ned til Aker Brygge på bysykkel med vinden i håret. Spille minigolf og spise lunsj på Løkka. Nakenbade i solnedgang på Huk. Gå på shopping i sandaler og tynne sommerkjoler. Jeg begynner nesten å gråte av glede bare av tanken!

Venninnekos. Jeg gleder meg sånn til alt jeg skal oppleve med venninnene mine. Vi er plutselig single og frie nesten alle sammen, og vi er alle enige om at dette blir VÅRT år. Gleder meg til alle fuktige kvelder på byen, alle kvelder i pysj og alle små og store turer vi skal på. ALT.

Hva har du å se fram til i 2012? Det må være NOE! Hvis ikke, syns jeg du skal kaste deg rundt og finne noe å glede deg til. Det trenger ikke å være en svindyr reise til andre siden av kloden, det kan være noe så enkelt som å besøke en venninne du ser sjeldent, eller planlegge en morsom fest med dine beste venner. Et lys i tunellen er viktig å ha – uansett.

No Comments

Leave a Reply