Hverdagsliv

k0z3kv3ld

29. desember 2011

Mamma og pappa: I dag blir det bare brødskiver til middag.

Ida og lillebror: ?!?!?!????!!!!!!!

Mamma og pappa: Med masse godt pålegg, da.

Ida og lillebror: HAHAHAHAHA.

Vi er litt bortskjemte når det gjelder middag her i huset. Så hvis det kommer en enkel dag i huset hvor ingen orker å lage middag, blir vi helt sjokkerte. Haha. Så nå har lillebror og jeg bestilt rullekebab med kylling hjem på døra. Jeg hater jo kebab, men Tønsberg Pizza på Eik har faktisk veldig god mat. Har bare smakt den med kylling, da, men den er i hvert fall ganske safe. Rett og slett god! Og så har vi lastet ned (lillebror har lastet ned, jeg er ikke så kriminell av meg) en film som heter The Inbetweeners. Haha, den ser skikkelig morsom ut, se traileren her.

Litt sånn guttete kosekveld, men det blir koselig. Er glad så lenge jeg slipper å se Saw og sånne ekle filmer… Hei så lenge!

No Comments

Leave a Reply