Hverdagsliv

venninnesavn og årets nyttårsfeiring

29. desember 2011

Satte meg ned for å skrive i kveld, ettersom jeg ikke hadde noen som helst planer. Boka kommer sikkert ut det året jeg fyller 103. Det er så vanskelig! Lurer nesten på om jeg skal begynne helt på nytt, for tekstene jeg skriver nå er veldig vanskelige å skrive. Litt for likt mitt eget liv, og masse ting jeg syns det er trist å rippe opp i. Men hvem har sagt at det skal være lett å skrive bok?

Hele skriveseansen endte i hvert fall med at jeg fant fram partypakka med Marlboro Light, dro på meg boblejakke, og tasset ut i regnværet for å ringe bestevenninnen min, Helene. Sammen løste vi verdensproblemer, og jeg kunne gå inn og fortsette skrivingen med et lettere sinn.

Kjenner jeg blir litt smågal av å ikke ha tilgang til de nærmeste venninnene mine! Nå i julen er vi spredt litt rundt omkring i landet, og det gjør det jo ikke så lett å treffes. Så jeg gleder meg veldig til hverdagen <3

Hverdagsliv i Oslo <3 Dårlig illustrert, egentlig. Ettersom jeg her er fyllesyk, og står på Oslo S og drikker smoothie. Jeg er sjeldent fyllesyk og oppholder meg sjeldent på Oslo S. Jaja, bildet er i hvert fall tatt i Oslo!

Nå har jeg akkurat spikret nyttårsaften, forresten. Var så lei meg fordi nesten alle venninnene mine er bortreist eller har lagt planer som jeg ikke vil/kan delta på, MEN, så ble jeg invitert opp på en hytte med over 30 «ungkarer». Hahahaha. Kan man si nei? Nei. Så jeg tar med meg en venninne og kjører opp dit på nyttårsaften, det kommer til å bli litt av en feiring.

Nå må jeg lukke ned både Word og internett, og prøve å få meg litt søvn. Selv om jeg i grunn ikke har noen faste planer for morgendagen heller, bortsett fra å trene. God natt, søtiser!

No Comments

Leave a Reply