Hverdagsliv

HAHAHA

30. desember 2011

Flere som har spurt hva jeg syntes om filmen jeg så med lillebror i går, The Inbetweeners. Jeg digget den! Hahaha. Og nå viser det seg at det finnes en TV-serie av det også, så får vel sjekke det ut, selv om jeg frykter at det kan bli litt too much. Nerdehumor er egentlig ikke min humor, men kleine situasjoner ler jeg godt av.

Dere MÅ se denne scenen fra filmen. Kort fortalt er det fire nerdekompiser som er på harry fyllatur til syden, og i filmen under danser de for å sjekke opp en jentegjeng. Legg spesielt merke til sistemann som begynner å danse, hvordan han traver bortover. Jeg knakk sammen av latter av dette, HAHAHAHA!!

Lo du? I så fall kan vi være venner. Hvis du ikke lo ville vi mest sannsynlig ikke fått det så morsomt sammen.

No Comments

Leave a Reply