Hverdagsliv

sko til meg, sko til deg

30. desember 2011

Jeg har tydligvis slurvet litt da jeg handlet på Nelly-salget. Hentet nemlig en pakke på posten i dag, og bare; YES, to par nye sko til Egypt-reisen!

Og så bare…….

Hmmm, ser ikke de litt like ut da? Jo. Klarte å bestille to par av samme sko. Så da kan jeg jo like gjerne gi bort et av parene til en av dere! De er i str 38, bare skriv en kommentar hvis du har lyst på, så trekker jeg ut en av dere. Så kan dere jo krysse fingrene for at jeg gjorde denne feilen da jeg bestilte Chanel-veske også, det gjenstår å se.

Og ellers var sommerklær og bikinier i pakken! Måtte ha litt nytt siden jeg skal til Egypt, det er umulig å komme til bunns i flyttelasset mitt. Så da passet det jo bra at det er salg på masse sommerklær hos Nelly! Fant blant annet denne toppen, som kan brukes som kjole også. Den er lang nok selv om den er i størrelse small.

Litt gravidkjole, men tipper den blir veldig fin på stranda i samspill med hatt og solbriller. Haha! Og ja, som dere ser så har jeg kommet i gang med pakking av koffert. En koffert til Egypt, og en koffert til fjellturen jeg reiser på i morgen.

Pappa er forresten drittlei av at jeg surrer rundt med kamera og tar bilder av meg selv hele tiden. Det falske smilet der, altså, sier han. Tror kanskje han sikter til at jeg egentlig vrenger trynet helt sinnsykt når jeg smiler vanligvis. Men sånt trenger jo ikke dere å vite…. Pappa slipper heldigvis å lese bloggen min hvis han ikke tåler slike bilder, og det gjør dere også. Ingen tvang i det hele tatt! 🙂

Yes yes, husk å si i fra i kommentarfeltet hvis dere vil ha sko! Nå må jeg pakke videre….

1 Comment

  • Reply https://silvoria.shop 12. mars 2024 at 08:55

    Wow, incredible blog format! How lengthy have you ever been blogging for?
    you make running a blog look easy. The entire glance of your site is magnificent, let alone the content material!
    You can see similar here dobry sklep

  • Leave a Reply