Hverdagsliv

zooming, lunsj og vinmonopolet

30. desember 2011

Jeg har hatt en kjempefin dag! : ) Benjamin hentet meg rett etter at jeg hadde hasteblogget for dere (haha), og så dro vi ned på brygga i Tønsberg og spiste lunsj. Vi satt faktisk ute og spiste! Må si det var litt på grenseland til å være for kaldt, selv om vi satt omringet av varmelamper. Men vi nordmenn, vettu. Skinner sola så tror vi at vi er på Kanariøyene….

Benjamin syns han tok så fine bilder av meg. Jeg skvatt som en padde da jeg så dem, tenk å bruke SÅ forbanna mye zoom! Jaja, alt kler den smukke – til og med zooming.

Her var det meningen at man skulle kunne se at jeg står på brygga. Men nei, zooming atter en gang. Må finne meg en ny bloggfotograf, tror jeg!

I believe I can fly!

Etter lunsjen på brygga dro vi på Farmandstredet, Tønsbergs shopping-mekka……. Der er det alltid fullt av mennesker man pleide å kjenne en gang, samt mennesker man ikke kjenner i det hele tatt men som stirrer og glor likevel. Jeg hadde en liten handleliste som måtte i boks før jeg drar på fjellet i morgen, og med Benjamin som verdens beste posebærer, kom jeg nesten i mål.

Her for eksempel, står jeg i et prøverom og prøver masse velour-plagg som kan være deilig å ha med seg på fjellet. Og stakkars gutten er så sliten av å gå rundt og bære poser at han holder på å krepere, hahahaha. Dette var siste stopp, da. Driver ikke med slaveri heller.

Polet var selvfølgelig det aller viktigste, ettersom det er stengt i morgen. Har fått et par spørsmål om hva jeg skal drikke på nyttårsaften, og her er fangsten. Det skal sies at jeg ikke er noen nyttårsaften-ekspert, så det ble litt godt og blandet. Fresita (min favoritt «mousserende» eller hva det nå er), Vodka som skal blandes med litt diverse og Moet Champagne. Mamma tror jeg kommer til å framstå usjarmerende for alle de fremmede på hytta. HVA SÅ, det er jo bare nyttårsaften èn gang i året : )

Jeg sitter egentlig midt i et familieselskap, jeg. Mamma har laget verdens beste fiske- og krepsesuppe, og jeg har fått servert god hvitvin til. Så hvorfor jeg sitter på rommet mitt og oppdaterer dere er et godt spørsmål. Tilbake til selskapet!

1 Comment

  • Reply dwnswonnmw 28. november 2023 at 05:48

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  • Leave a Reply