Hverdagsliv

godt nyttår!

31. desember 2011

Kjære lesere. Nå slo klokken nettopp tolv, og det er starten på et nytt år. Som dere kanskje skjønner så er dette innlegget forhåndspostet, og jeg står forhåpentligvis i dette øyeblikk og får nyttårskysset mitt, som jeg MÅ ha hvert år. Men selv om jeg ikke sitter og skriver til dere akkurat nå, så er det likevel viktig for meg å ønske dere GODT NYTT ÅR!

De tre ordene satt sammen, har aldri betydd så mye for meg som de gjør nå. For jeg kan med hånden på hjertet si at 2011 er det verste året jeg har hatt, og jeg håper aldri at jeg må oppleve et lignende år. Aldri har jeg grått så mange tårer og kjent på så mye fysisk og psykisk smerte før. Men på en annen side, så har jeg vokst mye, lært mye og modnet mye. Så helt bortkastet har året ikke vært.

Det er en deilig følelse å vite at det faktisk blir et godt nytt år! Jeg vet at jeg har så mange smil, lattere og gode følelser foran meg, og jeg gruer meg ikke det spor til å gå inn i det nye året.

Jeg vil gjerne takke alle dere som fulgte meg i året som gikk, selv om jeg har vært fraværende og uinteressant. En del av dere har lest mellom linjene, og jeg er glad for at jeg har lesere som dere. 2012 skal være MITT år, VÅRT år, og jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til alt!!!! 😀

Håper alle sammen koser seg i kveld, og at dere er forsiktige hva enn dere driver med. Godt nyttår, nok en gang! Glad i dere, lesere <3

No Comments

Leave a Reply