Hverdagsliv

mens vi venter på vaskemaskinen…

31. desember 2011

Jeg har ikke noe i mot å leke husmor. Men nå begynner jeg å bli ganske LEI av å vente på vaskemaskinen. Hvorfor finnes det ikke et hull man kan kaste alle klærne inn i, og så kommer de ut rene, pene og nystrøkne etter et par minutter? Med dagens teknologi burde det ikke være noe problem. Men, neida. Her sitter jeg, klar som et egg for å lukke igjen kofferten og si » woila, ferdig pakket«, og så kan jeg ikke det før laaaangt på natt.

Skal man først være vaskekjerring, så kan man vel se ut som en også…

Å, fy søren. Jeg kjeder meg virkelig! Kjenner at jeg har hatt juleferie LENGE nå, og bare tråkket rundt hjemme (altså, spist alt for mye mat og tatt alt for mange speilbilder av meg selv). Og den trege vaskemaskinen forsterker virkelig følelsen. Vil bare sette meg i bilen og dra på tur med en gang!

Slik ser kofferten ut så langt. For det første, så kan jeg ikke tro at jeg faktisk pakker i koffert når jeg skal på fjellet. Men forrige gang pakket jeg i vesker og bæreposer, så jeg har i hvert fall oppgradert meg en smule. For det andre: det ser ut som jeg er en prippen bestemor som skal på tur! Hjelp! Jeg vil jo bare på fjellet og rølpe. Er det ikke da litt upassende å ha kofferten full av fløyelsmyke håndklær, splitter nye sokker og velour-klær? Jeg LER. Men litt komfort må man vel unne seg når man skal rølpe…

Satt akkurat og så gjennom bildene fra fjorårets nyttårsfeiring. Den fant sted i København sammen med flere av mine beste venninner. Det var så utrolig hyggelig og gøy, og det er synd at vi ikke er flere som kan være samlet i år. Men det kommer et år til! Her er noen av bildene som tåler dagens lys, haha.

Det var litt av en kveld. Husker så godt da jeg hoppet ut av taxien for å ta ut penger i en minibank, og mens jeg står og taster koden får jeg det lasset med snø i nakken. Derfor jeg er så stygg på håret på bildene, haha. Og så var vi på et eller annet utested hvor det regnet konfetti, drinkene var dritdyre og jeg mistet vesken med pass og lommebok TRE ganger i løpet av kvelden. Stress! Men vi hadde i hvert fall hverandre <3

Gleder meg til å prøve å feire på fjellet! Å dra på byen på nyttårsaften er bare stress og mas har jeg fått inntrykk av, da er i hvert fall after ski noe bedre.

NÅ ER VASKEN FERDIG! Takk for at dere holdt meg med selskap.

No Comments

Leave a Reply