Hverdagsliv

fra partyqueen til partypooper

2. januar 2012

Hei og hopp alle sammen! Eller mere…. Hei fra det late dovendyret som ligger i fosterstilling i senga. I skrivende øyeblikk ligger jeg i senga til Selma – i Oslo! Tok toget inn i stad fordi min kjære Thea bestie har bursdag i dag, hun fyller hele 22 år i dag. Så vi har vært en gjeng med jenter og spist på Sushi & Wok på Majorstua. Like god mat som alltid! Og veldig hyggelig selskap. Problemet er bare at jeg er så jævla trøtt, så jeg har nesten sittet med hodet i woken og sovet. Skikkelig partypooper! Klarte ikke et glass vin en gang.

Siden jeg begynner på jobb igjen i morgen, skal jeg bruke litt tid på å oppdatere meg der jeg sist slapp, og så skal Selmabestis og jeg kose oss med film. Midnight in Paris!

Kommer sterkere tilbake. ZZzzzzzzZZz.

Å neeei, jeg har jo ikke skrevet noe bursdagsinnlegg til Thea! Det er jo obligatorisk når bestisene har bursdag, selv om ingen vil ha. Hahaha. Men da får jeg bare snike inn et par ord om min lille blomst her. Gratulerer med dagen, Thea <3 Du er virkelig et av de snilleste menneskene jeg kjenner, og jeg er så glad for at vi er blitt kjent. Vi har kjent hverandre i mange år nå, men det er først de siste to årene vi er blitt så nære venner som vi er nå. Og det setter jeg EVIG stor pris på. Ser fram til enda en feiring, tusen smasker og dasker.

Thea og Ida, en fuktig sommerkveld på byen for snart tre år siden. Hårfine og brillefine…..

4 Comments

 • Reply therese kristina 2. januar 2012 at 21:35

  Gratulere til ho 🙂

 • Reply Sandra 2. januar 2012 at 21:44

  Midnight in Paris er en herlig film! Gled deg 🙂

 • Reply heidi 2. januar 2012 at 21:46

  3 år siden?? :O var du 18 her??

  Svar fra Ida: 18 eller 19, er ikke helt sikkert : )

 • Reply s 2. januar 2012 at 22:09

  gratulerer til henne!! 🙂

 • Leave a Reply