Hverdagsliv

stjerneskudd og konfetti

2. januar 2012

HALLO. Har sittet i bil i 10 timer i dag. Køen fra helvete, turen skal egentlig ta 4 timer. Takk og lov for at det var Lisabeth jeg kjørte med, for vi har hatt latterkrampe 95% av tiden. Så dere kan jo bare gjette om jeg er HELT utladet nå? Har ikke vært så sliten siden… Ja.

Men før jeg lar øynene hvile kan jeg jo fortelle dere om nyttårsfeiringen vår! Vi kjørte opp til Skeikampen, hvor vi skulle bo på en stooor hytte. Det bodde sånn cirka 40 andre mennesker der, så dere kan tro det var livlig da vi kom opp dit. Masse hyggelige mennesker, og kjempegod mat.

Flaks for dere, så har jeg ikke så mange detaljer fra gårsdagen, jeg var hard på flaska som en fjortenåring. Etterhvert måtte jeg bare gå over til å drikke vann, men dere vet jo hvordan folk reagerer på det. Drikkepress!

Rølpet som en unge i går, og er flau over mye jeg har sagt og gjort. Tror klokken var rundt 6 om morningen da jeg kastet rundt meg med pizza og ropte rundt i den sovende hytta fordi jeg lurte på; ER DET NOE LIIIIIIIV HER?! Og husk at jeg nesten ikke kjente noen der.

Men, som jeg pleier å si: man må jo bare le. Det viktigste er at jeg ikke oppfører meg sånn på jobb. Eller i edru tilstand i det hele tatt. La oss se på noen bilder.

Min danske søster Nadja og meg <3

Brisne Ida syntes at fargerik konfetti var LIVET!

Yes.

Danskene igjen. <3 til han bak der, han fikk gjennomgå stakkar.

Lisabeth og Ida klare for fyrverkeri! Vi hater raketter, så koste oss med stjerneskudd.

Rettelse: koste oss VELDIG med stjerneskudd.

Skar meg forresten heftig i hånda. Derfor den proffe bandasjen!

Når du skrur på kameraet om morgenen, og bare; hvem er dette?

Vil også rette en stor takk og unnskyldning til den supersnille politimannen som nærmest bar meg hjem til hytta etter at vi hadde vært på kro. Jeg ropte visst «voldtekt», «voldtektsmann» og «fritt villt» hele veien, men jeg har lært av min far at jeg aldri skal være full og gå alene på fjellet med fremmede menn. Det er klart man blir litt preget……

Haha, jeg må bare legge meg. Orker ikke mer. Natta!

24 Comments

 • Reply jackie 2. januar 2012 at 01:53

  hehe, du er ikke alene med fulleangst i dag ida 😛 😉

 • Reply Mira 2. januar 2012 at 02:08

  Hehe, jeg må jo bare le. Du skriver så bra og jeg vet aldri hva som er sannhet og hva som er fiksjon 🙂 Herlig Ida!

 • Reply Tonje 2. januar 2012 at 02:14

  JEG ELSKER DEG!!! Du er då fantastisk morsom har ikke ord! Referer meg selv igjen, jeg elsker deg. Ingen over ingen ved siden av!! Team wulff!

 • Reply Lene 2. januar 2012 at 02:24

  du har så sykt fine tenner om du ikke visste det!

 • Reply Have You Met Miss Jones? 2. januar 2012 at 07:59

  😀

 • Reply Thea 2. januar 2012 at 13:07

  Haha, er så godt å se at du er en normal jente i gata OG du tørr å blogge om det. Slike hendelser blir gjerne ikke nevnt hvis det skjer 😛 haha…. 🙂

 • Reply Thea 2. januar 2012 at 13:07

  Haha, er så godt å se at du er en normal jente i gata OG du tørr å blogge om det. Slike hendelser blir gjerne ikke nevnt hvis det skjer 😛 haha…. 🙂

 • Reply Ida 2. januar 2012 at 13:20

  Hoho! Nå lo jeg godt! 😀

 • Reply tina 2. januar 2012 at 13:27

  bra du koste deg hvertfall da 😀

 • Reply therese kristina 2. januar 2012 at 13:46

  Herreguuud, Ida! Du er heilt fantastisk 😀 ELSKA sånne innlegg frå deg! Håpe du får eit fantastisk 2012 😀

 • Reply Ina 2. januar 2012 at 13:55

  haha! koselige bilder 😀 ha en flott dag!

  http://www.inamakeup.blogg.no

 • Reply eva 2. januar 2012 at 14:33

  jeg leser alltid bloggen din når jeg er fyllesjug å det hjelper hver gang!

 • Reply camilla 2. januar 2012 at 15:04

  Godt nyttår! 🙂

 • Reply Louise 2. januar 2012 at 15:48

  Hahah åherregud, gøy å se at du koste deg på nyttårsaften og enda morsommere at du blogger om alt til oss! :))

 • Reply Tone 2. januar 2012 at 16:01

  Lurer på om det er fleeeere som starter det nye året med fyllaangst…..

 • Reply Mia 2. januar 2012 at 17:00

  Jeg elsker deg! Du blogger så utrolig bra for tiden! Det er så mange bloggere som drar ut og dagen derpå sier de bare «Åh, i går var bare SYKT!» og det er alt vi lesere får vite, mens du, du forteller oss litt mer 😉

 • Reply Regine 2. januar 2012 at 17:17

  hahaha åå, du skjønner ikke hvor godt det er å lese at jeg ikke er alene med fylleangsten. greit man kan tenke seg at flere har det sånn, men å faktisk lese at du var like full som meg er helt fantastisk haha

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake. 2. januar 2012 at 17:51

  Hahahah, jeg DIGGER deg! Så evig bra 🙂 Jeg var ikke så altfor full i feiringen selv, men jeg storkoste meg som vanlig 🙂 Liker å høre at du har hatt det fint, litt flauser hører jo med 😉 Nytt år – nye muligheter til å drite seg lodrett ut 🙂

  Håper du hadde en kjempefin nyttårsfeiring, og at det nye året vil bringe deg alt godt – det fortjener du 🙂

  Jeg har forresten en konkurranse på min blogg, hvor du kan vinne en personlig alanakk! Perfekt nå til det nye året, eller hva?! Til konkurransen:
  http://lizbethosnes.rhteknikk.no/2012/01/02/vinn-personlig-almanakk/

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa.

 • Reply Camilla 2. januar 2012 at 18:08

  Haha, godt nyttår sier jeg bare! 😀

 • Reply Marte 2. januar 2012 at 18:34

  HERLIG!

 • Reply Lisa EH 2. januar 2012 at 18:48

  Åå du blogger bare så bra fortiden!!! LOVE YOU <3 Du gjør dagen min, Ida : ) Ser ut som du hadde en sykt gøy nyttårsfeiring! Det hadde vertfall jeg – feiret i PARIS 😀

 • Reply Maiken 2. januar 2012 at 22:06

  Søte Ida 🙂
  Hvor kan man kjøpe juicy cotoure kosedresser i Oslo? :))))

 • Reply Sølvi 2. januar 2012 at 22:21

  Hahaha!! Godt å se at det finnes flere av oss! Du er god! Godt nyttår!

 • Reply Leyla 2. januar 2012 at 22:44

  Var ikke beskjeden på konfettien i hvertfall 😉 Godt nyttår 🙂

 • Leave a Reply