Hverdagsliv

reiseklare jenter

6. januar 2012

Nå er klokka ett på natta. Vi skal stå opp om tre timer, så vi sitter liksom og lurer litt på om det er vits i å legge seg. Kan jo sove på flyet uansett!

Kleinheten har endelig sluppet taket, hjalp med en power nap og litt sushi. Dessuten har Ida Caroline og jeg vært på Mc Donalds TRE ganger i dag, fordi vi syns det er så godt med dispenser-brus. Og Chicken salsa med OST! Har dere prøvd det?

Dagens dose med sushi. Er så deilig å være tilbake i Oslo, for her er det så mye god sushi. Har enda ikke turt å prøve sushien i Tønsberg.

Maria har også kommet til Oslo, vi sover hos Selma før avreise. Koselig! Nå har vi akkurat laget suppe. Det vil si: varmet den i mikrobølgovnen.

Da jeg våknet i dag dro jeg rett på Neglhuset, forresten. Hadde så lyst på fransk pedikyr, viktig å ha fine tær når man skal gå barbeint og i sandaler! Fotbad når man er fyllesyk er priceless. Agnes la så utrolig flotte negler på tærne mine, skal vise dere senere. Og Egle fikset vippene mine, hun er virkelig best på det. Dette er forresten reklame for Neglhust, de sponser meg med behandlinger.

Jeg hadde tydligvis tatt av meg skoene på vei hjem fra byen i går, så føttene mine var ikke særlig delikate. Se, Agnes har til og med på seg munnbind, hahaha!!

6 Comments

 • Reply Have You Met Miss Jones? 6. januar 2012 at 01:39

  Å sove på flyet klarer jeg aldri med mindre jeg er nedopet på morfin eller lignende. Så sov litt! 😛 Men det er vondt å vite at man har så lite tid å sove på, så da ligger man bare å tenker: Åh, nå må jeg sove for da får jeg tre timer, også ligger du med speedøyner og det går fort en time og du er trøttere og tenker: Faen, bare to timer igjen! Så hold deg våken men ikke stress og la kroppen slappe av 🙂

  God tur! 😀

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake. 6. januar 2012 at 07:05

  Haha, jeg ville nok ha brukt munnbind som ren prosedyre jeg, altså.. Haha! 🙂 Pedikyr og manikyr har jeg så lyst til å ta, men jeg får heller ordne det på meg selv 🙂 Ikke all luksus man kan unne seg, dessverre! =)

  Jeg har forresten en konkurranse på min blogg, hvor du kan vinne en personlig alanakk! Perfekt nå til det nye året, eller hva?! Til konkurransen:
  http://lizbethosnes.rhteknikk.no/2012/01/02/vinn-personlig-almanakk/

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa.

 • Reply Camilla 6. januar 2012 at 07:51

  Høre herlig ut! Kos deg på ferie!! 🙂

 • Reply merci pour le venin 6. januar 2012 at 12:01

  må få komme meg på neglhuset en gang. ser så bra ut.

 • Reply Frigg 6. januar 2012 at 12:35

  Hvor er den blå skjorten fra, Ida? Veldig søt!

 • Reply Regine 6. januar 2012 at 15:07

  med den skjorta der trodde jeg først at du var en ansatt på mc donalds! haha
  ¨
  GOD TUR IDA :):)

 • Leave a Reply