Hverdagsliv

hopper i senga fordi det er sol

7. januar 2012

Gooood morgen! Våknet litt over klokka 6 i norsk tid i dag, og holdt nærmest pusten i tjue minutter. Og da syntes jeg at klokka var såpass mye at det var på tide å sjekke ut HIMMELEN!

Jeg løp bort til balkongen, og bare; BOW CHICA WOW WOW, JENTEEEEEER!! Det er sooooool!! Det var så kaldt i går kveld, så vi har vært livredde for at det skulle være dårlig vær, men det er bare slik det er her. Varmt og fint på dagen, dritkaldt på kvelden. Så responsen fra jentene var både overraskende og svært sårende. Haha. Ida, hva er klokka? Jeg fortalte sannheten, og fikk den derre; Ida, SERIØST, det er dåååårlig gjort. Vær stille.

Og jeg tør jo ikke å gå på stranda alene heller, for mamma og pappa har tross alt lært meg at jeg aldri må gå alene her. Sååå.

Her er utsikten fra balkongen vår, forresten! Skulle veldig gjerne bodd rett på stranda, så spørs om ikke vi skal oppgradere oss en av dagene. Men hallooo, vi ser jo sjøen, da! Littegrann.

Nå gjør jeg et siste vekkeforsøk, men ettersom mine to venninner er av arabisk og nordnorsk blod, er jeg redd jeg kanskje blir spist levende. Så plan B er å barbere leggene og gå på trening. Hei så lenge!

2 Comments

  • Reply tina 7. januar 2012 at 14:10

    åå høres deilig ut! 😀

  • Reply Camilla 7. januar 2012 at 14:22

    Bow chica wowow haha 😀 Kos deg på tur!

  • Leave a Reply