Hverdagsliv

the ida show

7. januar 2012

Fy faen. Den byturen var ikke mye gøy. De var i hvert fall ikke vant til å se turister der, så det var bra vi hadde med oss sjåfør og «bodyguard», haha. Vi var innom apoteket, en matbutikk og en suvernir-forretning, og jeg var så stressa at jeg holdt på å begynne å grine. Barna grabbet tak i håret mitt, og jeg kjøpte en vannpipe egentlig bare fordi jeg ikke turte å gå ut av forretningen uten å kjøpe noe. Mulig jeg var litt ekstra pysete i dag, men det var mest fordi vi fikk kjeft for å ikke være muslimer. Fikk bare lyst å legge ut om hvor åpne vi er i Norge og at (nesten) alle respekterer hverandre uavhengig av trosretning og kultur. DET er jeg stolt av, merker jeg nå som jeg er her. Men jeg holdt bare kjeft og håpte på å overleve turen. Haha! Det gikk veldig bra, da.

Vi jentene filmer litt nå som vi er på tur, jeg tenkte å prøve å begynne å videoblogge litt igjen. Så hva passer vel bedre enn å starte med en liten ferievideo?!

The Ida Show! Dette blir spennende merker jeg. Eller kanskje det motsatte, tiden vil vise. Nå skal jeg ut på balkongen og trekke litt frisk luft, og så skal vi krype under dyna. Før midnatt, nok en gang!

15 Comments

 • Reply Marita 7. januar 2012 at 22:42

  Det er såå gøy når du er så flink å oppdatere!
  Håper du koser deg i Egypt. Flotte jenten!!

  🙂

 • Reply therese kristina 7. januar 2012 at 23:00

  Så kjekt 😀 Gleda meg til the ida show!

 • Reply merci pour le venin 7. januar 2012 at 23:31

  det er så synd og veldig dumt (høres ut som en underdrivelse, lol) at noen grupper av verdens muslimer er så egosentriske og religionsfiendtlige. de har en lang vei å gå, men så ligger de jo også seks-syvhundre år bak oss om man tenker på religionens utvikling i samfunnet.
  håper resten av ferien blir litt mer hyggelig!

 • Reply Therese 8. januar 2012 at 00:01

  Hvor i Egypt er du? Eller hva heter hotellet? 🙂

 • Reply Silje Kristine 8. januar 2012 at 02:15

  Haha, så utrolig bra! Gleder meg til å se video!

 • Reply Cicilie Rammerstein 8. januar 2012 at 07:17

  Bra innlegg dette.
  Ser frem til ditt neste innlegg.
  Keep on going!

 • Reply helene 8. januar 2012 at 07:56

  dere må jo dra inn til hurghada! der det er ordentlig by 🙂 er vel bare halvannen time eller noe?

 • Reply Åshild 8. januar 2012 at 09:56

  Jeg får ikke sett filmen jeg. Håper resten av turen blir super =)

 • Reply eljos 8. januar 2012 at 11:11

  Hmmm jeg tror ikke at jeg har lyst til å reise til Egypt………

 • Reply Elisabeth 8. januar 2012 at 12:22

  Hahaha, jeg må bare få sagt dette Ida, men jeg drømte om deg/bloggen din i natt xP Drømte at du egentlig var styrtrik, du bare gjorde alt du kunne for å skjule det på bloggen. Og så en dag hadde du kjøpt en porsche, og så var du så stolt at du bare måtte legge ut bilde på bloggen, men så fikk du så mange kommentarer om du var rik osv på bloggen at du slettet bildet av bilen, og gikk ut på gatene i oslo i slitte, skittne gamle klær og tok masse bilder av deg selv i «uteligger» sammenhenger. Utrolig morsom drøm =P Digger bloggen din btw, du er megakul =)

  Svar fra Ida: hahaha, kanskje jeg eeeegentlig har vunnet mange millioner i lotto? 😉

 • Reply Angela 8. januar 2012 at 12:56

  Nyt ferien! 😀
  http://astudentway.com/

 • Reply Ina 8. januar 2012 at 15:26

  haha 😀 fin du er Ida!

  http://inamakeup.blogg.no/

 • Reply karro 8. januar 2012 at 16:24

  jaaa, du må videoblogge! wii

 • Reply Frida Slette 8. januar 2012 at 17:46

  Sånn var det når vi var i Egypt også, heldigvis hadde vi all incl. hotell så slapp å gå så mye i gatene 🙂 Er mer slitsomt enn koselig jo.. Håper dere fortsatt får en fin ferie 🙂

 • Reply Greenbury Cameron 25. mars 2024 at 10:17

  Whoa plenty of wonderful tips. metformin 500

 • Leave a Reply