Hverdagsliv

dette har jeg gjort i dag

8. januar 2012

… Rett og slett ligget på stranda og drukket mojito og hørt på musikk. Hvert femte minutt presterer en av oss å si «ahh, dette er livet ass» eller «jeg vil aldri hjem», og så nikker de to resterende ivrig mens vi slurper mojito.

Hadde forresten et skikkelig pinlig moment under middagen i dag. Jeg stod og forsynte meg i buffeten da en mann kom bort og holdt rundt meg bakfra. Han luktet svakt av alkohol, så jeg tenkte  at  det var en full idiot, og stivnet et øyeblikk. Is this a new dress? Spurte han meg. Og så hvisket han til meg at jeg hadde glemt å ta av prislappen på kjolen, og at han skulle rive den av uten at noen så det. HAHA, jeg ble så rød! Dagens høydepunkt… Men mannen var veldig snill, da. Kunne jo valset rundt hele kvelden, så uoppmerksomme som venninnene mine er.

Ellers skjer det ikke så mye. Vi ligger jo stort sett på stranda som tre hvaler og bli vartet opp av veldig snille kelnere. Dere vet Maria, venninnen min som alltid kommer med gullkorn? Jeg sa til henne at hun måtte tipse kelneren, og hun svarer; okey, hva slags tips skal jeg gi han? Motetips, liksom?

Neida.

23 Comments

 • Reply Cathrine 8. januar 2012 at 21:36

  Jeg har ikke vært inne på bloggen på sikkert over et år, og da jeg gikk ind i dag har du fortsatt den samme headeren. Er det ikke snart på tide å bytte? 🙂

 • Reply Camilla 8. januar 2012 at 21:36

  Åh, du får meg til å lengte etter sol og sommer! nyt det!! 🙂

 • Reply Iris Taklo 8. januar 2012 at 21:55

  Ahh, heldiggriser! Jeg elsker Mojito, sol og varme (men har aldri prøvd alt samtidig, i og med at jeg nettopp fylte 20, og har vært i syden kun én gang da jeg var 16)…… DET skal jeg få til i 2012 😀 Kos dere masse videre!

  Døde forresten litt av det med prislappen <3

 • Reply Ina 8. januar 2012 at 21:59

  haha 😀 Morsomt! Missunder deg virkelig ;o Ha en flott tur videre.

  http://inamakeup.blogg.no

 • Reply Nina 8. januar 2012 at 22:00

  Elsker bloggen din Ida!!:) Har fulgt med helt siden du gikk på videregående og jobbet på Posten! Har vel aldri kommentert, men ville bare si det, haha. Også har du blitt utrolig flink til å blogge i det siste, creds!!:) Gøy at du oppaterer flere ganger om dagen 😀 Klems

 • Reply Have You Met Miss Jones? 8. januar 2012 at 22:01

  Noen har det fiiiint! 😀

 • Reply Maiken 8. januar 2012 at 22:43

  Gentleman. Han burde du tatt med deg hjem!

 • Reply Henriette 8. januar 2012 at 22:57

  haha, har også sånne venniner som Maria.. di er gull verdt! hverdagen blir sååå mye bedre rundt slike fantastisk sjønne mennesker 😀

 • Reply Johanne 8. januar 2012 at 23:09

  HELDIGGRIS!!!! Misunnelig til 1000!

 • Reply therese kristina 8. januar 2012 at 23:10

  Ååh, fint liv 😀

 • Reply siljesilje 8. januar 2012 at 23:38

  Hei ida 🙂 må først bare si kos deg masse masse,det ser så deilig ut!kroppen min har ikke fått sol på kroppen på over ett år,så nå har jeg bestilt tur til egypt i midten av mars!! Hurra – så jeg lurte på hvor varmt det er der nå???

  Svar fra Ida: 20 grader pluss minus, så det er deilig når man ligger stille i solen : ) Men blåser litt sånn ellers!

 • Reply Anette 9. januar 2012 at 01:28

  ELSKER at du har blitt så flink å oppdatere!!

 • Reply Nanny 9. januar 2012 at 01:40

  Det er så hyggelig å lese bloggen din! Til tross for noen mer alvorlige innlegg, blir man liksom alltid glad av å lese de velskrevne innleggene dine.
  🙂

 • Reply Marte 9. januar 2012 at 07:03

  Ååå, misunnelig!! 😀

 • Reply liz 9. januar 2012 at 07:42

  Så utrolig forfriskende det så ut 🙂

 • Reply Hege A 9. januar 2012 at 09:10

  HAHAHAHA, det var gullkornet sitt det!!!! en bra start på dagen, hehe!!!

  Kos dere med mojitos! MY FAVORITE!!

 • Reply Angela 9. januar 2012 at 10:30

  Det så fantstisk ut. Nyt det max! 😀
  <3 http://astudentway.com/

 • Reply Liz 9. januar 2012 at 10:43

  …VARME! SOL! … VS Kulde og snø..
  Jeg kan liksom ikke helt være 100% missunlig heller, siden jeg aldri har opplevd noe annet enn Oppland i Norge. Tragisk. ..men den mojitoen derimot! Haha.

  Kos deg Ida. 🙂

 • Reply Mari 9. januar 2012 at 11:01

  Fast leser av bloggen din Ida, loves it! Lurer bare på hvilket hotell å hvor i egypt dere er? Tenker å reise dit i sommer. Kan ikke du lage et Egypt innlegg når du kommer hjem? Kos deg masse vidre! 😀 Å

  Svar fra Ida: Jo, det skal jeg såklart gjøre : ) Vi er i El Quseir, ved Hurghada. Hotellnavn kommer, men trolig ikke mens jeg er her…

 • Reply B 9. januar 2012 at 11:17

  Kooos 😀 Ha det gøy!

 • Reply Guro 9. januar 2012 at 11:41

  Hei, håper du koser deg på ferie. 🙂
  Jeg vil bare si fra om at enkelte ganger når jeg går inn på bloggen din, så får jeg opp bare innlegg fra mange uker tilbake. Så må jeg vente en stund, gå inn på nytt og så er alt greit.
  Vet ikke om det er bare jeg som har merket det? Litt irriterende er det i alle fall.. 🙂
  Men kos deg masse videre, ser helt fantastisk ut 😀

 • Reply tina 9. januar 2012 at 11:45

  blir bare mer og mer fristet til å bestille sydentur når jeg leser bloggen din!! 😀 åååh… du aner ikke hvor misunnelig jeg er.. men dere får nyte det 😀

 • Reply Kongen 9. januar 2012 at 21:04

  Maria er ei fantastisk pen jente. Kan du lage en egen bloggpost om henne med noen fine bilder? Og gjerne hennes beste gullkorn. Følger Maria på Twitter – hu er fantastisk der også 🙂

 • Leave a Reply