Hverdagsliv

nørder

9. januar 2012

Jeg har fremdeles skummelt lite å fortelle dere. Men det er vel sånn det skal være på ferie, er det ikke? Vi har verken sett pyramider eller mumier, kun sand, sol og masse masse mat. Men å fortelle om det er vel bedre enn ingenting, så jeg kjører på. WOHO.

Vi har hatt nok en lat kveld. Jeg har lært jentene Yaniv, kortspillet som jeg egentlig «pleier» å spille på iPhone. Belinda har skrevet spillereglene på bloggen sin, se her. Mye koseligere å spille det med ekte kortstokk! Vi satt i vannpipe-baren og spilte, der er det alltid like hyggelig : )

NEI, JEG JUKSA IKKE. OG JAVEL, SÅ SER JEG TRØTT UT.

Konsentrerte jenter <3

I dag fikk vi et lite bål, er ganske kaldt om kvelden nemlig.

Og ellers, som dere kanskje kan se; The Ida Show er fremdeles under full innspilling. Og det kommer til å bli den mest ræva videobloggen Norge noen gang har sett. Den består for det meste av at vi gjør oss til, sier teite ting og er kleine. Jeg føler jeg har sett det et annet sted. Liksom. Så dere kan jo glede dere, hvis den blir noe av!

Nå skal vi hoppe i køya, heia normal døgnrytme. For en gangs skyld. En av jentene har forresten fått helt syke blemmer og svie på huden, hvis noen har noen fantastiske kjerringråd; kom gjerne med dem i kommentarfeltet!

29 Comments

 • Reply Diva Andrea Nyhus 9. januar 2012 at 22:57

  Elizabeth Ardens Eight Hour Cream…funker bestandig:)) Noe annet som også fungerer bra er Youghurt Naturell….!!

 • Reply Berit Marie 9. januar 2012 at 22:59

  Jeg fikk også det da jeg var i egypt, var så ille at jeg måtte til legen for å få intravenøst. Men det kan hende at jeg bare var alergisk da. Legen sa at det kunne komme fra en manet eller alger i vannet, jeg hadde nemlig vært borti ett tau i vannet. Jeg fikk også antihistamin tabletter som skal hjelpe mot allergiske reaksjoner. Det selges reseptfritt på apoteket og heter det samme på engelsk, så de forstår hva dere er ute etter:)

 • Reply Helena 9. januar 2012 at 23:11

  Youghurt naturell:) Fungerer superbra på solbrenthet og blemmer man får av det:)

 • Reply Natalie 9. januar 2012 at 23:11

  Er nok soleksem, aloe vera og unngå sol på området 🙂 Og HØY solfaktor 🙂

 • Reply charlotte 9. januar 2012 at 23:18

  aloveraplante. riv av bit og smör på… det var det eneste som hjalp på meg når jeg så ut en enkel stor blemme

 • Reply Sigrid 9. januar 2012 at 23:21

  Mitt fantastiske tips til venninnen: steroidekrem, tror jeg det heter.

 • Reply E 9. januar 2012 at 23:25

  Yoghurt, Aleo Vera og solkrem med mer en faktor 6.

 • Reply Therese 9. januar 2012 at 23:39

  Tips: Aloe vera! Helst om dere finner en aloeverakaktus så dere kan klippe av en bit og smøre geleen rett på den såre (solbrente?) huden 🙂 Høres ut som at hun har fått en slags soleksem, så hun bør bruke høy faktor på det området, kanskje helst legge noe tøy over ute i sola (et sjal f.eks), slik at det ikke forverrer seg. Venninna mi var nemlig slurvete med solkrem selv om hun fikk soleksem, og etter det har det samme kommet mye lettere tilbake når hun er i sola. Lykke til, god ferie videre og håper det virker 🙂

 • Reply Nina 9. januar 2012 at 23:43

  Prøv youghurt naturell – smør et passe tykt lag på de stedene med blemmer, og la det være på helt til det har tørket inn. Deretter kan hun dusje det av med lunkent vann, og når hun skal tørke seg med håndkle må hun bare presse håndkleet til huden, ikke skrubbe.

  Et annet råd er tomatpuré – bruk det på samme måte som med yoghurten.

  Høres ut som at hun har fått soleksem, noe jeg får hele tiden, og da skal det funke! 🙂

 • Reply Marie 10. januar 2012 at 00:02

  Jeg vet dette høres sært ut, men naturell youghurt har alltid hjulpet meg når jeg har fått ekstrem solbrenthet. Det er noe i youghurten som lindrer, så jeg ville nok tro det kunne hjulpet mot blemmer( som sikkert er laget av sola). Håper det hjelper!:-)

 • Reply Ann Katrin 10. januar 2012 at 00:22

  Hvis det er blemmer med vann i så ikke stikk hull i dem og klem ut vannet. Det skal forsvinne av seg selv. Jeg fikk en sånn stor blemme når jeg var i syden og gikk til legen. De anbefalte en krem som jeg skulle smøre på blemmen. Mener at den skulle være reseptfri 🙂

 • Reply therese kristina 10. januar 2012 at 00:45

  gleda meg til å sjå 😀

 • Reply Ida 10. januar 2012 at 02:00

  Høres ut som et klassisk tilfelle av annengrads (sol)forbrenning! Smør på yoghurt naturell for å nøytralisere huden og dempe svien, og kjør på med aloe vera. Og bruk sunblock (helst faktor 50) til det er borte!

 • Reply Katrine Maria 10. januar 2012 at 03:27

  jeg og vil være i egypt..

 • Reply Caro 10. januar 2012 at 04:10

  Vet ikke om dette er forslag fra før av, MEN; jeg får også blemmer/svie når jeg først er i varmere strøk og det er som oftest fordi jeg er dårlig på å bruke solkrem/sunblock på de utsatte stedene. Kan hjelpe å legge håndkle/lignende beskyttelse over de plagede områdene 🙂

 • Reply linn 10. januar 2012 at 07:37

  Det at du har lite å fortelle, er mye bedre enn at du ikke forteller noen ting. Weee! 🙂

 • Reply Hege A 10. januar 2012 at 07:53

  også var det de blemmene da.
  Urin, hørt om det? 😉 men det er kanskje ingen av dere keene på, hehe!

  kos dere videre!

 • Reply Anka 10. januar 2012 at 08:29

  Smør på yoghurt naturell, det bruke å hjelpe 🙂

 • Reply Monika 10. januar 2012 at 10:44

  Hei 🙂 Jeg skal selv reise til Egypt i mars, og er egentlig bare nysgjerrig på hvordan temperaturen er nå, både i luft og vann?:)

 • Reply Hanne 10. januar 2012 at 10:59

  Hvis blemmene kommer av solen så kanskje det hjelper å skjære opp tomatskiver og legge på de. Var i afrika hvor ei venninne av meg ble ufattelig solbrent og alle vi møtte på kommenterte at hun burde gjøre det. Så da måtte det selvfølgelig prøves. Det funka kjempebra! Og det var stor forskjell fra der hun hadde på tomat til der hun ikke hadde det.

  Et tips jeg har troen på i hvertfall 🙂 Lykke til!

 • Reply Morten 10. januar 2012 at 11:12

  Kanskje hun skal holde seg unna sola??
  Var ikke du så bevisst på hudkreft og solarium osv tidligere her?
  Mens nå ligger du/dere og griller dere i sola, alt for å få den forfengelige brunfargen, mens faren for hudkreft stiger proporsjonalt…

  Får si som med alt annet, sol med måte 🙂

 • Reply stine 10. januar 2012 at 12:10

  Om det er annengradsforbrenning, eller en sort forbrenning, har jeg hørt at yoghurt fungerer bra på! (Det høres ekkelt ut, men skal visst funke) Hvis ikke, fungerer jo alltids aloe vera 🙂

 • Reply Ina 10. januar 2012 at 12:36

  Så søtt 😀
  Men du Ida? Kunne du skrevet litt om MAC, å hvilke programmer du vil anbefale, go hvordan du får mest ut av pengene..

  http://inamakeup.blogg.no

 • Reply Torunn 10. januar 2012 at 13:12

  Jeg gleder meg sYKT til idashow! 😉 Du er veldig flink å oppdatere med tanke på at du er på ferie. Me like! Til blemmer og svie vil jeg anbefale gode, trofaste aloevera. Best hvis du har en aloe vera-plante som de kan legge på. God bedring til jentene!

 • Reply stine 10. januar 2012 at 13:15

  Hva heter hotellet dere er på? 🙂

 • Reply marte :) 10. januar 2012 at 14:05

  Hva er tidsforksjellen der nede, i forhold til i Norge? 🙂

 • Reply Helene 10. januar 2012 at 15:15

  Kan det være soleksem hun har fått? Anbefaler henne å bare la huden tørke ut litt, og ikke komme i kontakt med vann eller noe annet i 24 timer. Kan godt være i solen, men IKKE bruk verken solkrem, salve, aftersun eller noe sånt. Dette funka for meg!

 • Reply jeanette 10. januar 2012 at 15:20

  Aloevera! Eller kuldekrem, funker på alt 🙂 Sikkert 2.gradsforbrenning?

 • Reply Angela 10. januar 2012 at 15:43

  He he. Gleder meg til å se resultatet. 😀

 • Leave a Reply