Hverdagsliv

when i say jump

10. januar 2012

Tusen takk for alle hudtipsene til venninnen min, hun nikker og neier! Dere er så snille. Men ikke like snille som noen av folka som jobber her. Et par av dem er våre favoritter, og de gir søren meg den beste servicen jeg noen gang har opplevd! Favoritt nummer 1 bare smiler hele tiden, og han er ikke masete eller slesk i det hele tatt, noe veldig mange er. Selv om alle prøver å være hyggelige, kan det rett og slett bli… Masete. Favoritten vår kommer ned på stranda til avtalte tidspunkter, og tar i mot mat- og drikkebestillinger – og så kommer han løpende med bestillingen kort tid etter. I dag har han til og med fikset det slik at plassene våre på stranda er reservert hver dag, og det skal rigges til med riktig antall håndklær, vindvegger og bord hver morgen. Deilig å slippe å stå opp tidlig for å reservere de beste plassene! Hehe. Vurderer å flytte til dette hotellet…

I dag lå vi på stranda helt til klokken 4. Det er ganske sent! For klokka 5 begynner det å bli ganske mørkt ute. Er jo jammen vinter her også. Får mange spørsmål om Egypt, tenkte jeg kunne samle dem opp i et innlegg senere, slik at jeg ikke må svare i kommentarfeltet om igjen på de samme spørsmålene. Men mest spurt om: det er cirka 20 grader her på dagtid, kokende varmt når man ligger stille og soler seg, og ganske kaldt på kvelden, så da går vi med bukse og genser.

10 Comments

 • Reply carsten 10. januar 2012 at 16:49

  Nice to see you in el quseir…

 • Reply Amalie 10. januar 2012 at 17:14

  ..you say how high

 • Reply Ina 10. januar 2012 at 17:16

  Missunder deg virkelig! Hadde vært herlig å vært der du er nå, istede for kalde norge..

  http://inamakeup.blogg.no

 • Reply ragnhild 10. januar 2012 at 17:23

  så fiin du er 😀

 • Reply LisaLDN 10. januar 2012 at 17:40

  Åh, eg er so misunneleg!

 • Reply therese kristina 10. januar 2012 at 17:42

  Herlig 😀

 • Reply Therese 10. januar 2012 at 17:59

  En venninne av meg var i Egypt i januar 2010 og da hadde de hatt det ca sånn som dere har det nå. Hun og jeg dro dit 7.mars 2010 og da var det opptil 32 grader på dagen og kokvarmt om kvelden. Ganske så store forandringer på bare to måneder :O

 • Reply Same flight! 10. januar 2012 at 20:50

  Hei hei 😀

  Satt på samme fly som deg!
  Men jeg tenkte jeg skulle bare anbefale deg Gorgonia Beach 😀 Deilig sted!

  Svar fra Ida: ooh! Hvor er det da? : ) I El Quseir eller??

 • Reply Grevinna 10. januar 2012 at 23:25

  Hallo Ida. Kan du sjekke noe ut for meg? Jeg har vært på reisebyrå å spurt, men null lure svar. Hvis man bruker rullestol, kan man komme seg helt ned til vannkanten for å bli løftet ut i vannet eller er man støkk i bassenget? Kna man «reire» seg til helt ute i vannkanten og være der hele dagen, med en hyggelig Nr 1 som kan utføre bestillinger? Hvis dette er hotellet og stedet for meg så er jeg klar for grilling i vannkanten og bading så det suser etter.
  Det er dritkaldt på Verdens Ende, I promise!!!!

  Svar fra Ida: hei! 🙂 vanskelig å forklare, men det går på en måte i denne rekkefølgen; hotell, basseng, liten Strand, saltvannsbasseng, Strand, hav. Det skal ikke være noe problem å komme seg ned til saltvannsbassenget med rullestol i hvert fall, det er der vi ligger. Og det er kun der vi bader. Og da ligger man jo så å si på stranden, alt er helt inntil hverandre! Og ja, det kommer kelnere ned på stranda hele tiden hvis man ønsker det.

 • Reply Veronika 11. januar 2012 at 09:53

  Ja takk til info-om-egypt-innlegg. Inkl hotell. 🙂

 • Leave a Reply