Hverdagsliv

nest siste dag

12. januar 2012

Ops! Jeg glemte helt å blogge i går. Men det er vel en del av det å være på ferie, er det ikke? I dag er det nest siste dag her i Egypt, og selv om jeg koser meg sinnsykt mye, kjenner jeg at det skal bli litt deilig å komme hjem. NEI! Det er snø hjemme, så det er ikke lov. Åh, jeg blir revet i to. På den ene siden vil jeg bli her, på den andre siden gleder jeg meg til å komme hjem til familie og jobb. Sånn, da var vi enige.

Jeg kjenner virkelig at jeg bobler over av energi nå, det er så deilig å være fullstendig uthvilt, og å ikke ha noen byrder på skuldrene. Jeg er rett og slett glad. Håper det varer når jeg labber ut av flyet i Norge også, hehe. Krysser fingrene for det!

Nå er vi på vei til stranden, flaks at venninnene mine er de tregeste i verden, så jeg rekker å blogge. Håper alle har en fin dag og at dere kan måke bort snøen til jeg kommer hjem <3

PS. Ferievideoen vår er in the making. Redd den bare blir interessant for oss som er med i den…

12 Comments

 • Reply Line 12. januar 2012 at 10:09

  Kos deg videre! 🙂

 • Reply Victoria Eileen 12. januar 2012 at 10:23

  Det er fantatsisk i Egypt!
  Om menneskene der blir for pågående på du bare si «Jalla» og vinke de bort! 😉

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake. 12. januar 2012 at 10:26

  Du er jo på FERIE, kjære deg! Hadde det vært meg hadde jeg forhåndslaget innlegg og tatt en velfortjent pause fra alt =)

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa.

 • Reply Helen 12. januar 2012 at 11:27

  Ser så digg ut! Bloggønske: savner de avslørende innleggene dine om «bak fasaden» i bloggverden! Håper de dukker opp igjen 😉

 • Reply LisaLDN 12. januar 2012 at 13:01

  Looking forward to the video! 🙂

 • Reply therese kristina 12. januar 2012 at 13:04

  Nyyyt siste dagane 😀

 • Reply Ina 12. januar 2012 at 16:08

  Ha en flott sistedag 😀 Og velkommen hjem til Norge!

  http://inamakeup.blogg.no

 • Reply Lisa 12. januar 2012 at 16:14

  Hvor kjøpte du Chanelvesken din?

 • Reply Tina 12. januar 2012 at 18:37

  kos dere masse den siste tiden! og nyt varmen!!!! det har vært rundt 10 minusgrader utenfor oslo i de siste dagene…

 • Reply Angela 12. januar 2012 at 18:37

  ååh. det så fantasitsk digg ut. Når man lenger litt hjem på slutten vet man at man har valg en ferie på rikig lengde 😉 Finnes ikke bedre enn det. 😀 Kos deg de siste dagene.

  <3 astudentway.com

 • Reply Linn 12. januar 2012 at 20:09

  hvor er toppen din fra? digger den:-)

  Svar fra Ida: den er fra Primark i London. 20 kroner eller noe : )

 • Reply Vanja 12. januar 2012 at 23:44

  Ååfyy, det ser så digg ut! Skulle gitt mye for å oppleve Egypt akkurat nå! Det er så vanvittig dårlig vær og dystert her i Trondheim om dagen – føler jeg bare går i nattmodus hele tiden, og at dagene bare går rundt seg selv.. Kunne du kanskje tatt med deg litt sommer og sol hjem til meg også? Da hadde jeg blitt overlykkelig! (jeg er til og med en person som ikke har noe som helst imot vinter og snø engang.. akk..)

  Kos deg resten av tiden!

 • Leave a Reply