Hverdagsliv

avhengig megabitch

15. januar 2012

Jeg har så godt av å skrive, burde gjøre det mer. Tidligere i dag skrev jeg februar-utgaven av spalten min til Det Nye, og jeg valgte å skrive om avhengighet. I stor og liten grad. For 2012 er året hvor jeg skal være fri og uavhengig, av alt fra nikotin til fyren som behandlet meg som hundediarè. Avhengighet kommer i så mange forkledninger, og det fascinerer meg hvor avhengig man kan være av en spesiell følelse, eller rett og slett bare av en ting. I spalten presenterer jeg tre av mine avhengigheter, så dere får nesten bare vente til den kommer ut!

Når jeg skriver går det opp små lys for meg hele tiden, og jeg finner ut ting om meg selv som jeg ikke visste. Det blir til at jeg sitter og tenker «åjaa, så det er derfor du føler det sånn når ditt og datt» og så videre. Ganske lærerikt, med andre ord.

Husker dere nyttårsforsettet mitt, forresten? Jeg er blitt veldig flink til å si i fra, og jeg har sluttet å vike unna for andre fordi jeg er redd de ikke skal like meg/finne meg irriterende. Jeg begynner rett og slett å bli flinkere til å ta litt plass. Tror et par av venninnene mine kanskje har merket at jeg prøver litt hardt noen ganger, men jeg må jo øve meg på dem. Det er jo til syvende og sist ikke dem jeg skal være en megabitch mot, men alle menneskene jeg ikke kjenner. Ordet «megabitch» kan dere ta med en klype salt…

I skrivende øyeblikk ligger jeg i senga og spiser druer, det var det eneste som fristet av mat i dag. Har rett og slett mistet all matlyst, håper den kommer tilbake. Når ikke engang taco frister, så blir jeg litt bekymret.

Ntaaaa, det er så koselig å være tilbake hos Bella, min lille baby. Hun kom labbende og slikket meg på nesen da jeg var og hentet henne i stad, så hun var heldigvis ikke like fornærmet som hun pleier å være når jeg har vært bortreist. Nå skal vi armkrok-kose og spise litt flere druer før vi sovner. Natti!

11 Comments

 • Reply Kaja 16. januar 2012 at 00:54

  Fina!

 • Reply Tina 16. januar 2012 at 07:13

  Gleder meg til spalten kommer ut 🙂

 • Reply Tina 16. januar 2012 at 07:13

  Gleder meg til spalten kommer ut 🙂

 • Reply Angela 16. januar 2012 at 10:25

  Utrolig inspirerende å lese. Gleder meg til spalten kommer ut, Ida! Du er flink!
  <3 astudentway.com

 • Reply merci pour le venin 16. januar 2012 at 10:44

  gleder meg til å lese spalten, høres ut som om den blir bra.

 • Reply pia 16. januar 2012 at 11:41

  Ida, du er så… <3

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake. 16. januar 2012 at 12:17

  Så flink du er da! Jeg forstår hva du mener, absolutt ikke et ille forsett det =)
  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa.

 • Reply elin 16. januar 2012 at 12:49

  du er flink til å skrive, og det er jo litt intressant når folk faktisk har noe å si og faktisk mener noe om ting, sånn som du. så fortsett med skrivinga, jeg liker det.

 • Reply therese kristina 16. januar 2012 at 15:16

  Druer er no ikkje det verste du får i deg om du ikkje har matlyst 🙂 Den kjem nok fort tilbake!

 • Reply :) 16. januar 2012 at 15:43

  koffø endre headeren din seg heile tie? 🙂

 • Reply Marie LB 16. januar 2012 at 16:40

  Hallo 🙂
  Er ingen stor bloggleser generelt, men har nå faktisk fulgt din daglig i to år! Du skriver helt fantastisk både når det gjelder skrivemåtene og temaene dine. Jeg skriver selv, det vil si, jeg PLEIDE å skrive selv. Har hatt skrivesperre nå i egentlig flere år, og er det en ting jeg virkelig hadde ønsket fra deg er det skrivetips! Hvordan få inspirasjon, hvordan få tankene ned på papiret, osv. Håper du vurderer dette til et innlegg en gang! Temaene jeg er interessert å skrive om er også lignende dine. Har utrolig mange tanker og erfaringer om ødeleggende f.eks kjærlighetsforhold, fremtidsplaner og alt som går gjennom hodet på en ung kvinne, men ser ikke ut til å få det ned på papiret lenger.

  Du er en stor inspirasjon, det skal du vite 😉

  Svar fra Ida: så hyggelig at du liker bloggen min, takk for fine ord! : ) Har skrevet noe lignende før, du kan jo ta en kikk på dette innlegget: http://www.idawulff.com/?p=4699

 • Leave a Reply