Hverdagsliv

fem gode følelser

16. januar 2012

* Jeg har ryddet, vasket klær og vært på spinning i 55 minutter i dag, jeg er flink.

* Mamma og pappa sitter i første etasje og ser på TV, og jeg har lagt meg tidlig under dyna. Det føles trygt.

* I morgen begynner jeg på jobb igjen, etter noe som kjennes som en lang ferie. Vi har nye kontorer og jeg har handlet inn sunn mat som jeg skal ha i kjøleskapet. Jeg kjenner at det sprudler inni meg, jeg gleder meg sånn.

* Jeg har videoblogget for første gang på sikkert to år, noe jeg syns det er kjempekleint. Men så får jeg så mange søte kommentarer av dere, de varmer meg. Mer av det, takk <3

* Livet mitt er ryddig på alle måter. Jeg ligger og kjenner på hvordan det er å ikke ha klump i magen og murstein på skuldrene, på alle måter. Jeg kjenner ro.

….. Hahaha, jeg bare kødder. Med det bildet, altså. Har ikke blitt helt gladkristen altså, selv om jeg har veldig mange gode følelser i kroppen, så må jeg innrømme at jeg har vondt i ræva etter det harde sykkelsetet på spinningen, og jeg lengter som faen etter hverdagen i Oslo. Fra og med neste uke kommer jeg til å bo 50/50 i Tønsberg og Oslo, en av mine beste venninner har kjøpt seg leilighet, og hun vil ha meg boende. Hvor gull er ikke det? Men jeg flytter ikke 100% inn, for jeg vil jo bevare vennskapet også. HEHE.

Nå skal jeg sovne til en episode av Revenge, kom hjem til to nye episoder. Jippijay! God natt, søte små. Og store.

Ps. Alle som ikke har noen serie å følge med på for øyeblikket burde se Revenge. Kan streames her.

13 Comments

 • Reply Eline 16. januar 2012 at 23:43

  Jeg likte videobloggen 🙂 Du så så lykkelig ut!

 • Reply Marte 17. januar 2012 at 06:50

  Åå, liker at du har det bra <3

 • Reply Tommy 17. januar 2012 at 07:23

  Hei 🙂 Har fulgt med på bloggen din rundt to år nå ca.. Lest og sett på bildene dine,men jo mer eg ser på bildene av deg og leser det du skriver så syns eg att du blir mer og mer voksen av deg.. så du er ei søt, vakker,sjarmerende jente som skriver godt syns eg. 🙂

 • Reply The Red Carpet - Nicky 17. januar 2012 at 08:58

  Du er nå skjønn er du! 🙂

 • Reply Angela 17. januar 2012 at 09:31

  Genialt innlegg. Du er bare så flink til å skrive! 🙂
  <3 astudentway.com

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake. 17. januar 2012 at 11:53

  Dette innlegget inspirerte meg til å lage et lignende, går det greit? Du er så herlig, kjempeflink til å fokusere på det positive =)

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa.

 • Reply Tina 17. januar 2012 at 12:17

  Du er så rå Ida!! 🙂

 • Reply Hanne Storsve 17. januar 2012 at 12:56

  Revenger er SÅ bra!

 • Reply therese kristina 17. januar 2012 at 13:46

  Så bra at ting går så bra no 😀 Det fortena du!

 • Reply Maiken 17. januar 2012 at 18:18

  Duber så søt 😀

 • Reply tina 17. januar 2012 at 21:10

  bra at du har det bra! 😀

 • Reply sigrid 17. januar 2012 at 22:16

  Revenge er dritbra!
  Men en ting jeg lurte på, hvor er den blomstrete kjolen din fra videoen fra??
  Den var sykt fin! Pliis svar! 🙂

  Svar fra Ida: Den har jeg kjøpt på Nelly : )

 • Reply christine 18. januar 2012 at 11:28

  Hvor har du kjøpt den vesten du har på bildet? 🙂

  Svar fra Ida: ikke min, aner ikke! 🙁

 • Leave a Reply