Hverdagsliv

løpefart

16. januar 2012

Hei og hopp! Jeg er på vei ut døra, skal på trening med Maria og svette bort alt sukkeret fra mojitoene vi drakk på turen. Men ville bare si at videobloggen fra turen er ferdig, så den kommer ut i kveld. HERREGUD, så dårlig den er! Jeg trenger tydligvis litt mer trening når det kommer til å redigere video, så må si jeg er litt flau over den. Men hva er vel livet uten et par flauser. Hei så lenge!

6 Comments

 • Reply Angela 16. januar 2012 at 16:34

  God Trening! Herlig å begynne på en mandag. Da er man så godt i gang med uken! 🙂
  <3 astudentway.com

 • Reply tina 16. januar 2012 at 16:48

  flinka!! fikk mamma til å kjøpe sånn trenings-rockering til meg i stad, så skal teste den ut etterpå! fikk skikkelig lyst til å prøve det ut etter at du skrev om det, så håper ejg liker de like godt så du gjør! ;D

 • Reply Camilla 16. januar 2012 at 16:55

  Gleder meg til å se videoen! kos deg på trening:)

 • Reply Marte 16. januar 2012 at 17:04

  Flink du er til å trene! Gleder meg til å se videoen 😀

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake. 16. januar 2012 at 21:03

  Åh, deilig å trene litt! =) Gleder meg til jeg kan begynne med det altså 🙂 Setter videoen på loading nå jeg, det tar så innmari lang tid med nettverket her i ingenmannsland.. 😉
  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa.

 • Reply Tina 17. januar 2012 at 09:24

  Kos deg på trening 🙂

 • Leave a Reply