Hverdagsliv

stemmen som kommer ut av trutmunnen

17. januar 2012

Endelig har hodet mitt landet på puta. Ubeskrivelig deilig, jeg er så sliten. Etter en effektiv og morsom dag på jobb, dro jeg hjem til min kjære familie og spiste wok. Er det noe jeg har savnet de årene jeg har bodd for meg selv, så er familiemiddagen hvor alle fire familiemedlemmer sitter rundt bordet. Selv om det medfører diskusjoner av de merkeligste slag, så er det veldig hyggelig.

Etter middag kom Mariabestisen og hentet meg, og vi tutet videre til kjøpesenteret. Der hadde vi «en hel» halvtime på oss, så vi kastet oss rundt og kjøpte nesten alt vi kom over. Regnet ut at jeg klarte å bruke cirka en krone og femti øre i sekundet, det er jo ganske effektiv shopping til å være meg. Er alltid veldig treg med å finne ting jeg har lyst på når jeg først har bestemt meg for å dra på shopping. Spontanshopping er jo egentlig det beste.

Da senteret stengte, tok vi oss en liten roadtrip. At Maria endelig har fått lappen er en drøm for oss – vi velger forresten å kalle det roadtrip i stedet for råning. Kjørte rundt på motorveien og hørte på musikken som vi hørte på i Egypt, og snakket om alt mellom himmel og jord. Maria er verdens beste venn og samtalepartner, lurer på hvor mange ganger jeg har klart å nevne det på bloggen.

Til slutt gikk vi tur. Viktig å mosjonere litt hver dag, om det så ikke blir en time på spinningsykkelen. Au, har vondt i rumpa…

Vil også takke for alle de søte kommentarene dere kom med på videobloggen min nedenfor! Jeg syns det er spesielt morsomt at så mange reagerer på stemmen min, hehe. Får kommentarer som «fikk et helt annet syn på deg da jeg hørte stemmen din» og «oi, det var ikke den stemmen jeg forventet skulle komme ut av deg«. Veldig morsomt, og jeg skjønner jo på en måte hva dere mener. Dere hadde kanskje ventet dere en tynn, lys pipestemme som passer til en skikkelig blogge-trutmunn? Neida. Her snakker vi en litt dypere røst og en grov, ondskapsfull latter. Hahaha!

Målet er å sovne før midnatt, så jeg har nøyaktig tjue minutter på meg. Ready set go.

9 Comments

 • Reply anniken 17. januar 2012 at 23:50

  Blir så glad av å lese bloggen din for tiden!
  Tydelig at du har det bra med deg selv nå, det sprudler av hele bloggen, og den har aldri vært bedre 😀
  Elsker tekstene dine.

 • Reply therese kristina 18. januar 2012 at 00:10

  Kjekt då 😀

 • Reply Hege 18. januar 2012 at 08:39

  Egentlig forventet jeg meg en litt røffere stemme på en måte 😛 Du virker mye tøffere på bloggen, ble overasket over at du snakket så forsiktig og lavt på en måte!

 • Reply Camilla 18. januar 2012 at 09:19

  Hørtes koselig ut! Helt enig det at spontan shopping er det beste! Hvis man reiser for å shoppe finner man nesten ingenting, hvertfall ikke jeg som er så kresen.. Så fint bilde av deg! 🙂

 • Reply Vanja 18. januar 2012 at 09:57

  Du er så herlig!! 🙂

 • Reply Ane 18. januar 2012 at 11:18

  Når kommer det ny header a, Ida :D?

 • Reply linn 18. januar 2012 at 15:10

  Herregud, jeg trodde aldri jeg skulle bli glad fordi du har begynt å blogge ordentlig igjen. Men det er jeg. JIPPIIIII!

 • Reply Tina 18. januar 2012 at 15:48

  Jeg elsker måten du skriver på.

 • Reply grethe 18. januar 2012 at 22:49

  hehe så morsomt å se at andre har kommentert videoblogginga di og stemmen din. det første jeg tenkte var at JIPPI nå har hun endelig laget videoblogg,og når du begynte å snakke så likte jeg deg (om mulig) enda bedre 🙂 kjempebra! fortsett med videoblogger i ny og ne 🙂 du er supersøt!! og ler meg skakk av deg noen ganger, du er så morsom 🙂

 • Leave a Reply