Hverdagsliv

møte i en skyskraper

19. januar 2012

Når du er på møte i et hus heter det møte. Når du er på møte i en skyskraper kalles det business. Det er gøy å være business-dame. Det er gøy å skape noe, å se at prosjekter og planer tar form. Alle kan prate, men ikke alle får til. Det finnes nok av folk som bare prater, i Chills gjør vi noe ut av praten i tillegg – og det er en herlig følelse!

Nå har Trine nettopp sluppet meg av og kjørt hjemover, jeg sitter på kafè og fullfører to do-listen som plutselig ble ganske lang på slutten av dagen. Belønner meg selv med en blåbær-muffin. Nam nam!

Nei, ikke belønner…. Jeg hadde jævlig lyst på en blåbær-muffin, så jeg kjøpte en blåbær-muffin. Når folk sier at de belønner seg selv for «ditt og datt», høres det bare ut som om de lager unnskyldninger i hodet sitt for å spise noe usunt. Javel, så har du et par kilo ekstra men det er ikke forbudt å kose seg en gang i blant for det.

Oslo er kaldt på alle måter. Været og menneskene, som alltid. Derfor ble jeg så sykt glad i stad, da en fremmed jente stoppet meg opp og spurte hvor jeg hadde kjøpt støvlettene mine, for de var bare SÅ fine! Jeg ble helt paff, er ikke vant til at fremmede mennesker er hyggelige med mindre de vil at jeg skal kjøpe noe av dem. Smil eller gi et kompliment til en fremmed, det varmer så mye mer enn man aner <3

35 Comments

 • Reply Marte 19. januar 2012 at 16:40

  Du var kjempefin i dag! Hvor er leppestiften fra?:)

  Klem!

  Svar fra Ida: Takk for det, du! 🙂 Den er fra LÓrèal, skal prøve å få tatt et bilde av den!

 • Reply Mette 19. januar 2012 at 16:48

  Du skriver seriøst så sykt bra!!! Har ikke ord! Du skriver akkurat det jeg tenker til tider bare at jeg får det ikke fram på den måten du skriver det på. Skulle ønske du skrev innlegg hundre ganger om dagen sånn at jeg alltid hadde noe nytt å lese! Haha, det er like gøy hver gang! Stå på Ida, du er vakker, har den gøyeste humoren og du er helt rå:)

  Svar fra Ida: åååå, takk, masse

 • Reply merci pour le venin 19. januar 2012 at 17:09

  det er aalltid fint når fremmede er hyggelige mot en. det skulle ha vært fler av dem, litt merkelig hvordan vi lever sammen i dette landet egentlig.

  Svar fra Ida: enig! Skal prøve å bli flinkere selv.

 • Reply Marte 19. januar 2012 at 17:28

  Så fin du var i dag! Du kler røde lepper veldig godt.
  Jeg prøver alltid å huske på å gå bort til noen hvis jeg synes de har på seg noe fint f.eks. Jeg vet hvor glad jeg blir hvis andre gjøre det samme til meg. 🙂

 • Reply tina 19. januar 2012 at 17:53

  fine deg!! elsker at du har begynt å blogge mye i det siste, klikker meg inn hit flere ganger hver dag 😀 favorittbloggen nummer 1, uten tvil!

 • Reply Maria 19. januar 2012 at 18:04

  Fine bilder av deg, du har så fine tenner! 🙂

 • Reply Ragnhild 19. januar 2012 at 18:12

  Hei!
  Jeg lurer bare på hva jobben din innebærer, hva du gjør der liksom? Også lurer jeg på hva du studerte, og hva du er utdannet som?

  Elsker bloggen din, leser den daglig!: )

 • Reply Nathalie. 19. januar 2012 at 18:45

  «Når folk sier at de belønner seg selv for “ditt og datt”, høres det bare ut som om de lager unnskyldninger i hodet sitt for å spise noe usunt. Javel, så har du et par kilo ekstra men det er ikke forbudt å kose seg en gang i blant for det.»

  Jeg er så enig, Ida! Har tenkt på det samme selv flere ganger. Jeg må bare forresten få sagt det; Jeg har vært fast leser av bloggen din i sikkert fire år snart, men har vært grise elendig på å legge igjen kommentarer. Men nå føler jeg virkelig for å gjøre det, for vet du hva? I det siste har jeg blitt oppriktig glad inni meg av å lese bloggen din. Kjenner jeg får litt sommerfugler i magen på dine vegner. Jeg blir så glad av å se deg glad, uansett hvor rart det måtte høres.. Lykke til videre, søte deg!

 • Reply Helene 19. januar 2012 at 19:00

  Du er nydelig så skjønner godt hvorfor du fikk komplement! Jeg kunne funnet på å si noe annet om hvor flink blogger du er eller om hvor mye du stråler om dagene! Det gjør deg såå mye penere! En skikkelig solstråle er du jo 😀 super flott 🙂

 • Reply Mister M 19. januar 2012 at 19:12

  Effektiv jente!

 • Reply Victoria 19. januar 2012 at 19:46

  Hahaha du får sagt det! Kunne ikke vært mer enig i om det å «belønne» seg noe godt.

 • Reply Vanja 19. januar 2012 at 19:58

  Ååh, så hyggelig! Jeg er faktisk en person som kan gjøre slike ting selv! Det hender titt og ofte at jeg gir komplimenter til kundene mine, og de blir alltid SÅ glade! Det varmer hjertet mitt! 🙂

 • Reply Kristine - KONKURRANSE 19. januar 2012 at 21:14

  Fikk lyst på muffins nå.. >.<

 • Reply Leyla 19. januar 2012 at 21:43

  Syntes det ser ut som at muffinsen har fått svuls.. lol!

 • Reply Anonym 19. januar 2012 at 21:59

  Hei Ida!
  Hvor har du kjøpt de røde fine hanskene dine? De gjorde antrekket ditt!
  Du er så flott 🙂

  Svar fra Ida: hei

 • Reply lise 19. januar 2012 at 21:59

  Det virker som at det er mange møter men lite resultater. Er dette enda ett av Trines mange prosjekter det aldri blir noe av?

  Svar fra Ida: uansett hva som plager deg så håper jeg at det ordner seg for deg

 • Reply Salige Lavendel 19. januar 2012 at 22:07

  Det er så sant det su skriver på slutten her! Jeg har lært å bli mer oppmerksom på hvor viktig det er å SE folk, ikke bare gå forbi hverandre som om det er bare er «luft» vi paserer. Jeg prøver å ha det som en vane at jeg gir et lite smil når jeg passerer folk. Selvsagt gjør jeg ikke det alltid – når jeg løper til bussen eller lign…men jeg prøver å ha det som en regel. Det er en måte å vise respekt for mine medmennesker på, og det vil jeg jo gjerne gjøre. Ble litt nyskjerrig på de støvlettene nå da, var vanskelig å se detaljer på det lille bildet =)
  Takk for titten her og ha en koselig kveld videre.

 • Reply marianne 19. januar 2012 at 23:21

  Hei Ida!
  Lurte på hvilken leppestift du har på deg her? 🙂 Den var så matt og fin! Liker ikke når røde leppestifter «glinser».

 • Reply marianne 19. januar 2012 at 23:21

  Hei Ida!
  Lurte på hvilken leppestift du har på deg her? 🙂 Den var så matt og fin! Liker ikke når røde leppestifter «glinser».

 • Reply Elisabeth 19. januar 2012 at 23:46

  Jeg har lest bloggen din daglig helt siden du var sammen med Benjamin, og må bare si at du blogger bedre enn noen gang for tiden! Jeg elsker det!!!

 • Reply Linn R. 20. januar 2012 at 00:56

  Jeg har nå bodd i San Francisco (eller like utenfor) i 6 måneder. Og de blikkene du snakker om fra andre jenter er også veldig tilstede her, MEN, i motsetning til i Norge ender det alltid opp med at personen kommer bort og sier hvor fin noe du har på deg er. Ofte ender det også i at de spør hvor du har kjøpt det. Dette er så koselig!! Jeg skal absolutt ta med meg denne trenden hjem til Norge!

 • Reply Guro 20. januar 2012 at 01:58

  IDA! Du har ikke noen kilo for mye! Vet ikke om det var det du mente, men ville uansett bare si at du er NYDELIG! <3

 • Reply Pindy 20. januar 2012 at 03:55

  Må gi deg et kompliment for hanskene dine. De var utrolig stilige til resten!

 • Reply eva 20. januar 2012 at 09:35

  de var en MAD blåbermuffins hehe!!fin leppestift du har,hvilken er det?hva gjør du for å unngå at rød leppestift setter seg på tennene?

 • Reply Angela 20. januar 2012 at 10:28

  Må si meg enig i den personen som stoppet deg! De så veldig lekkre ut! 😀

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake. 20. januar 2012 at 11:49

  Kan tenke meg det er fryktelig deilig å føle seg til nytte altså, åh! 🙂 Du unner deg noe godt, ikke belønner deg – høres ikke det bedre ut? =) Hihi!

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 • Reply Merete M. 20. januar 2012 at 13:01

  Tror videobloggen din har gjort at Young, wild & free er med i topp 10 på Spotify i Norge 🙂

 • Reply Silje 20. januar 2012 at 13:15

  idaaa, seee 🙁 http://www.dagbladet.no/2012/01/19/nyheter/utenriks/italia/19867199/

  Svar fra Ida: så utrolig fælt 🙁 Kan nesten ikke tro at det finnes slike mennesker…

 • Reply therese kristina 20. januar 2012 at 14:50

  Ååh, det er så kjekt når sånt skjer 😀 Alle burde prøve å smile og vere høflige – uansett om man kjenne vedkommande eller ikkje. Eg fekk himla lyst på blåbærmuffins no! Må lage meg noke godt i kveld 🙂 Kos deg masse!

 • Reply Caroline 20. januar 2012 at 14:55

  Du er bare fantastisk bra Ida 😀 Elsker bloggen din!!

 • Reply Gunvor 20. januar 2012 at 17:09

  Er såååå enig om det med oslo!! er så lei av at folk ikke viser noe mennekselighet til hverandre, man ser ikke engang på personen som sitter rett ovenfor seg på t-banen! Vi fpr holde ut og gjøre oslo til et bedre sted smil for smil og høflig gest for høflig gest!

 • Reply Hilde Kristin 20. januar 2012 at 21:31

  Bloggen din er helt super for tiden, Ida!
  Og jeg må si meg enig med andre som kommenterer om at du ser glad ut. Du er som ei helt ny dame, full av livsglede, og det gjør deg så mye penere også!

  Svar fra Ida: tuuusen takk, det var hyggelig skrevet

 • Reply camilla 21. januar 2012 at 15:07

  skyskraper i drammen? haha

  Svar fra Ida: var nok i Oslo 😉

 • Reply Bendik Støkkan 21. januar 2012 at 20:12

  Blogg igjen, da, Ida! 🙁

 • Reply sklep online 10. mars 2024 at 03:03

  Wow, marvelous blog structure! How lengthy have you ever been blogging for?

  you make blogging look easy. The overall look of your website is great, as smartly as the content
  material! You can see similar here najlepszy sklep

 • Leave a Reply