Hverdagsliv

solli palass

19. januar 2012

På en skala fra 1 til 10, hvor yrkesskada er man som blogger når man sitter på kafè helt alene, strekker armen ut, smiler til kamera og knipser bilder av seg selv? Jeg tør jo egentlig ikke å gjøre sånne kleine ting, men jeg har rett og slett begynt å gi faen. IKKE bra, eller?

Jeg sitter i skrivende øyeblikk på Wayne’s på Solli plass. Svarer på litt mail og drikker smoothie, mens jeg venter på Trine som er i møte i nabohuset. Vi har møtedag sammen i Oslo, så ble ikke så mye tradisjonell kontortid i dag.

Solli plass rundt lunsjtider er jo et mareritt. Alle barna på videregående labber rundt i Uggs på jakt etter det dyreste pappkruset med kaffe. Og glor. Det er ikke pent å glo hvis gloingen ikke resulterer i et hei, just sayin’. Når vi først snakker om Uggs. Leste på Twitter her om dagen at; gutter med Uggs er som jenter med bart? Hva mener dere?

23 Comments

 • Reply Karina 19. januar 2012 at 13:03

  Hvilken smoothie er det? 🙂 du, jeg var innom bloggen din for en god stund siden og ble inspirert av at du hadde fått deg PT: gikk å gjorde det samme selv 🙂 holder du det gående fortsatt?

  klem!

  PS: herlig at du har funnet ut at man ikke skal bry seg om hva andre syns, hører det kommer med alderen 😀 😀

  Svar fra Ida: Jordbær og mango! SUPERGOD : ) Nei, jeg har ikke PT lengre, skulket unna til slutt….

 • Reply Lise Penne 19. januar 2012 at 13:17

  Hehe, jeg har aldri kjøpt Uggs, men jeg kunne gjerne hatt et par. I Kristiansand kaller de det STØGGS!

  ..men jeg liker de jeg 🙂

 • Reply Thea 19. januar 2012 at 13:35

  Er faktisk litt enig…VELDIG enig…

 • Reply jeanette 19. januar 2012 at 13:58

  HELT ENIG! Gutter med uggs er helt pyton, forferdelig syn!! Akkurat som jenter med bart 🙂

 • Reply Elin Henriette 19. januar 2012 at 13:59

  En jeg kjenner var netopp i Oslo og ble rystet over det han så, følgende dukket opp på facebook:
  Kjerringen å gubban hær i Oslo går jo likens klædd! Parkas, trange bukse å Uggs!! Sikkert mye unisex butikka hær da :p

 • Reply Ane 19. januar 2012 at 14:24

  Er så enig. Det brenner i øynene. Spesielt når de piffer opp med en Canada Goose i tillegg. La oss kle oss helt likt a!!?

 • Reply merci pour le venin 19. januar 2012 at 14:37

  jeg bryr meg ikke om gutter går i uggs. like stygt på dem som det er på jenter.

 • Reply Sandra Mariell 19. januar 2012 at 14:43

  haha. enig! turnoff med uggs. var en annen tweet som sa; «Vil du ha en tampong med de uggsa der, «mann»?» true dat

 • Reply :) 19. januar 2012 at 15:02

  På en skala fra 1 til 10 er du ikke mer enn 9.
  10 er man ikke før man er feit av å jobbe på McDonalds.

 • Reply tina 19. januar 2012 at 15:08

  uggs er sykt hot på kjekke gutter med bra stil!! hvis ikke funker det ikke for meg… 😛

 • Reply Mariann 19. januar 2012 at 15:32

  Uggs på gutter er kleint. Jeg blir flau på deres vegne, det er sosialt selvmord.

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake. 19. januar 2012 at 15:34

  Jeg syns virkelig ikke gutter med UGG’s er særlig pent jeg.. Men så liker jeg macho badboys da 😉
  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 • Reply Pernille 19. januar 2012 at 16:36

  Jeg syns gutter med uggs er veldig fint, jeg:) Hvis man har stilen til det da selvfølgelig!!

 • Reply Marthe 19. januar 2012 at 17:10

  Jeg elsker UGGsene mine iallefall, aldri påstått at de er spesielt fine – men INGEN kan krangle på hvor gode og varme de er! Gutter med UGGs er litt mer sånn tjaa.. har de stilen til det så synes jeg de fint kan ha det, har de derimot ikke stilen må de la være, ellers kan de bli veldig feil 🙂

 • Reply trine 19. januar 2012 at 19:03

  helt enig! hater gutter med uggs!!!

 • Reply Anette 19. januar 2012 at 19:33

  er alt for lei uggs.. uansett om det er på jenter eller gutter. spesielt uggs OG canada goose jakke! syns det er litt trist at alle må kle seg så likt, hvis du skjønner.. 🙂

 • Reply Ida M 19. januar 2012 at 20:01

  Hvordan leppestift bruker du? Fargen var dødsfin!! 🙂

 • Reply Lene 19. januar 2012 at 22:30

  Jeg tror det er bra å gi litt f… noen ganger jeg. Janteloven regjerer som aldri før, i dette landet fylt med innesluttede mennesker som skuler på hverandre. Noen ganger sier jeg «hei» til gud og hvermann jeg møter og det er like gøy hver gang å se hvor forfjamset folkene blir… Hele Norge burde vært sendt på smilekurs! Nå hørtes jeg veldig singt ut, men ble bare veldig engasjert..

 • Reply Vilde Kristine 19. januar 2012 at 23:47

  Uggs er stygge uansett kjønn. Men jeg har de selv og, fordi de er varme og behagelige, derfor skjønner jeg gutter som går med de godt!

 • Reply Juliane 20. januar 2012 at 17:45

  Haha! Beste kommentaren. JA, gutter i UGGs er som jenter med bart!

  Fin du var med rød leppestift!

 • Reply Maja 20. januar 2012 at 19:03

  Enig med Ida M, fargen var nydelig! Vil gjerne vite hvilken det er 🙂

 • Reply @elinela 21. januar 2012 at 16:53

  Wiiho, ser ut som jeg hadde fått mange RTs av leserne dine også:) Takk for at du annonserer tweeten min:)

 • Reply stine 21. januar 2012 at 20:36

  Åhh Gaaaaad!!! «yrkesskada» kaller du fjortisfaktene. seriøst. BLOGGING ER IKKE ET YRKE, det er en fjortisHOBBY ikke noe annet. herlighet. skaff deg en ordentlig jobb.

 • Leave a Reply