Hverdagsliv

xoxo

19. januar 2012

Au, noen skøyt meg nettopp i hodet, men heldigvis landet jeg mykt på en stor og god pute. Flaks! La meg gi deg ETT JÆVLA GODT TIPS. Om en kollega av deg skulle finne på å si; hey, la oss se om vi klarer å drikke 10 store kopper med kaffe hver i dag! Da sier du: NEI. For hvis ikke, kommer du til å få det helt forferdelig. Skjelvingen min har nettopp gitt seg, og i hele dag mens jeg satt på kontorstolen, følte jeg at beina mine var ute og løp. Lurer på hva slags utfordring jeg skal slenge tilbake i morgen, kom gjerne med forslag.

Utenom å løpe mens jeg sitter stille, så har jeg pakket i dag. For nå kommer jo helgen hvor jeg får bosted i Oslo igjen. Som jeg forklarte: en av mine bestevenninner har kjøpt leilighet, og har leid meg inn som kosebamse. Sånt som får en til å sette pris på livet, halleluuja!

Jeg har verdens beste mamma og pappa, virkelig. Og det er nok den egentlige grunnen til at jeg fortsatt vil bo delvis i Tønsberg. Oslo var ganske iskald og røff mot meg mot slutten av forrige år, så kanskje jeg bare har litt kalde føtter for å komme tilbake. Men det er jo byen i mitt hjerte, så det vil skje gradvis og til sommern/høsten kjøper jeg forhåpentligvis mitt eget lille sted <3

Dette fikk meg til å hoppe i seng klokken elleve. Gossip Girl og snack i form av ost-og-serranoskinke-ruller. Nam nam! Nå skal jeg bare se ferdig Gossip Girl, og så legge meg. GLEDER meg til litt over 6 timer med søvn, selv om det er langt i fra nok. God natt, alle mine vakre lesere.

8 Comments

 • Reply Mira 19. januar 2012 at 00:46

  Ti kopper kaffe.. AU. Hehe, jeg hadde blitt hundre prosent sengeliggende 😛
  Spennende ting du har foran deg Ida, gleder meg til å følge med videre!

 • Reply LH 19. januar 2012 at 01:53

  Maks 6 kopper kaffe om dagen! Og nå snakker vi kopper som besteforeldre bruker. Noe mer enn det er hverken bra for deg eller hjernen din. Det kan føre til kvalme, sure oppstøt, halsbrann, løs/hard mage og på lang sikt – magesår. Ellers håper jeg du koste deg masse med god snacks og gossip girl : )

 • Reply therese kristina 19. januar 2012 at 10:32

  Åh, kos!

 • Reply Kristine 19. januar 2012 at 12:33

  Mm, den kveldsmaten skulle jeg gjerne hatt 🙂

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake. 19. januar 2012 at 15:36

  Åh, den kveldsmaten så skikkelig god ut! Kunne du ha fortalt hvor man kan se Gossip Girl uten å laste ned? Trenger jo ikke å innrømme at DU gjør det =)
  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

  Svar fra Ida: bare bruk den linken jeg har lagt ut i innlegget, du finner alle serier der! 😉

 • Reply Kine 19. januar 2012 at 17:35

  Nam! Tenkte å ta en rolig kveld i dag og se på film og serier og lignende på macen, ser du online? I så fall hvor? :):)

 • Reply eva 20. januar 2012 at 09:40

  det er godt å ha mamma og pappa:)nyt det så lenge du kan:)

 • Reply uddlhztmkq 28. november 2023 at 05:57

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

 • Leave a Reply