Hverdagsliv

a to the lias

22. januar 2012

Hello everybody. Nå sitter jeg på toget igjen, på vei inn til Oslo. Hatt en veldig koselig bursdagsfeiring med familien, men nå skal jeg tilbake til mitt andre hjem på Frogner. Det skal males ferdig, og møblene skal pakkes ut av plasten. Gleder meg sånn til å se resultatet!

Jeg har pakket med meg Alias, verdens morsomste spill. Så når arbeidet er unnagjort, skal vi jentene ha spillkveld. Jeg liker å tro at jeg er ganske rå i Alias, så hvis laget mitt ikke vinner skjønner jeg ingenting…

13 Comments

 • Reply Elena 22. januar 2012 at 19:00

  Jeg har aldri spilt ALIAS!

 • Reply merci pour le venin 22. januar 2012 at 20:48

  alias er gøy. spesielt partyalias i beruset tilstand, herregud. drtimorsomt!

 • Reply Benedicte Bendiksen 22. januar 2012 at 21:14

  Å, alltid gøy med Elias- selv om jeg SUGER kraftig i det spillet.. haha Klarer virkelig ikke forklare ord med ord.. hehe Men det er hvert fall gøy å gjøre et forsøk! 🙂 Et annet gøyt spill er Cranium (for voksne)- try it 🙂

 • Reply Mia 23. januar 2012 at 00:12

  Hei 🙂 lurte på om du kunne skrive litt om du syntes babyfoot funket?:)

 • Reply Stine 23. januar 2012 at 12:48

  Jeg spilte Alias for første gang i går kveld, og det var jo så utrolig gøy! Tror jeg har funnet meg et nytt favoritt-brettspill. 😀

  Forresten; du er så absolutt favorittbloggeren min. Mest fordi at jeg føler det du skriver er så ekte, og man får ikke en slik fasade-følelse på denne bloggen (som man opplever på litt for mange andre blogger)

 • Reply Rikke 23. januar 2012 at 12:51

  Ikke for å mase altså, men hva med ny header snart? :p

 • Reply therese kristina 23. januar 2012 at 13:18

  Haha, kos dåkke! 🙂

 • Reply Hilde 23. januar 2012 at 14:48

  Prøv Party-Alias! 10 ganger bedre 😀

 • Reply Tina 23. januar 2012 at 15:43

  elsker virkeilg det spillet! 😛

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake. 23. januar 2012 at 15:52

  Åh, så koselig! Må være deilig å ha et sted nummer to også, og ikke KUN hos foreldrene dine 🙂 Jeg har nettopp flyttet hjem etter å ha bodd med eksen min i 2 år, så man kan trygt si at det var litt av en omveltning å komme hjem igjen.. Men deilig da 🙂

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 • Reply Etikka 23. januar 2012 at 17:08

  Lykke til med malinga! Alias er konge! (:

 • Reply tonje 23. januar 2012 at 18:49

  Hei. Bare lurte på om du bleker tennene? Og om du i såfall kunne skrevet litt om det, og om det er noen spesielle forhåndsregler man må følge? Leste et sted at man ikke kan ha hull i tennene og at man kan få vondt i etterkant. Klem 🙂

 • Reply https://elegancja.top 12. mars 2024 at 20:15

  Wow, marvelous weblog layout! How long have you ever been blogging for?
  you make running a blog glance easy. The entire glance of your website is
  wonderful, as well as the content! You can see similar here dobry sklep

 • Leave a Reply