Hverdagsliv

sushi og usavn

24. januar 2012

Ligger kortflat på sofaen og spiser sushi, er sliten som en gris. Var egentlig opplagt og superhappy på jobb i dag, men så ble det plutselig så mye at gjøre at energien bare; boooom. Og når både meldingsinnboksen, anropsloggen og mailen fikk besøk av exen ble jeg bare kvalm. Noen som savner meg, eller……?

JAJA, nå blir det tidlig kveld så jeg kan starte en lykkelig dag igjen i morgen : ) Dere skulle sett meg i dag morges! Stod nærmest og danset da jeg ventet på toget, haha. Elsker lykkelige morgenkvister!

28 Comments

 • Reply therese kristina 24. januar 2012 at 20:03

  Ikkje tenk på han 🙂 Nyt kvelden og våkn opp til en fin dag i mårra!

 • Reply anonym 24. januar 2012 at 20:09

  Såg veldig godt ut!!:)

 • Reply anonym 24. januar 2012 at 20:09

  Såg veldig godt ut!!:)

 • Reply Karina 24. januar 2012 at 20:15

  Kult bord! Kan du legge ut et bedre bilde?

 • Reply Veronica 24. januar 2012 at 20:43

  Hvor kjøper du sushien din? 😀

 • Reply Therese 24. januar 2012 at 20:48

  HVOR i oslo kjøper du sushi? Det er de største makiene jeg har sett! Der jeg bestiller fra er de så små at jeg må ta to i munnen samtidig for å få fylt den opp.. (høhø,neida) er ikke sååå ille, men ja hvor er de fra? 😉

  Svar fra Ida: dette er fra Japo Sushi, menyen heter «Dagens 2» med bare laks 🙂

 • Reply Sandra Mariell 24. januar 2012 at 21:15

  Hvorfor legger du ut så mye om ditt private kjærlighetsliv og ekser? Synes det er litt på kanten, spesielt med tanke på at alle som har fulgt bloggen din en stund vet hvem det er, hva han heter og så videre. Jeg har jo forstått at du synes du har blitt behandlet dårlig, men ærlig talt, dette blir offentlig skittentøysvask hvor kun den ene parten forteller sin side av saken.

  Svar fra Ida: helt ærlig? fordi jeg håper han skal slutte å ta kontakt 🙂 If this is the only way….

 • Reply Malin 24. januar 2012 at 22:27

  <3 Du er så fin! Alt ordner seg for snille piker, og du er definnitivt en av de snille pikene.

 • Reply Ingvild :) 24. januar 2012 at 22:42

  Kommentar til Sandra Mariell: Må si at jeg har fulgt bloggen til Ida over flere år og jeg aner IKKE hvem eksen hennes er! Hva Ida velger å skrive eller ikke skrive på bloggen sin er da opp til henne.

  Ida: Fortsett med framgangen, ikke la en som han få plass i livet ditt igjen!

 • Reply LH 24. januar 2012 at 22:54

  Sandra Mariell: Det er jo en risk man tar når man blir sammen med en blogger.. Dessuten virker han som en ass som fortjener det han får gjennom bloggen (som nesten ikke er noen ting).. Sushi ser veldig godt ut, men jeg kan dessverre ikke fordra fisk! :/

 • Reply Tonje 24. januar 2012 at 23:02

  nå fikk jeg lyst på sushiiii!
  eksen din må være en drittsekk.. jeg håper han holder seg unna snart!

 • Reply Marlene 24. januar 2012 at 23:05

  Stå på, ikke la fyren ødelegge mer for deg.. You go girl 🙂

 • Reply Kristin 25. januar 2012 at 00:00

  Helt ærlig? Jeg digger at du legger ut sånne ting jeg. Du er tøff som tørr det! Og hvis han ikke har tatt hintet enda, så er han jo bare skutt i hodet. (selvom han har gjort det klart for veldig lenge siden at han faktisk er det..)

  Fortsett som du gjør du Ida, du blogger best når det kommer fra hjertet og levra 🙂

 • Reply Sara Wiik 25. januar 2012 at 00:16

  Likte patenten din (eller venninda di si?) med paller, ikea bordplate og kuskinn som duk! herregud for en god ide!! 😉 Nice! Sushi hjelper mot alt btw <3 Eg har bestilt tur til egypt 26 feb! cant wait.

  Her vart d mykje på en gong. God dag mann øksa skaft

 • Reply Ane 25. januar 2012 at 00:24

  Synes det er fint at du deler jeg. Det er jo ikke bare du som har gått igjennom det, og jeg synes det er så sterkt av deg å skrive om det offentlig på denne måten. Jeg føler også at det at du skriver om det, betyr at du begynner å få det på avstand – noe som er bra! Ikke la han ødelegge mer enn han allerede har gjort! Og slutter han å ta kontakt, er jo det det beste av alt. 🙂

 • Reply Have You Met Miss Jones? 25. januar 2012 at 00:27

  Ugg!

  Den trenden hopper jeg aldri på… 😛

  Fisk skal være trekt eller stekt 😛

 • Reply Have You Met Miss Jones? 25. januar 2012 at 00:27

  Ugg!

  Den trenden hopper jeg aldri på… 😛

  Fisk skal være trekt eller stekt 😛

 • Reply Have You Met Miss Jones? 25. januar 2012 at 00:27

  Ugg!

  Den trenden hopper jeg aldri på… 😛

  Fisk skal være trekt eller stekt 😛

 • Reply Have You Met Miss Jones? 25. januar 2012 at 00:27

  Ugg!

  Den trenden hopper jeg aldri på… 😛

  Fisk skal være trekt eller stekt 😛

 • Reply Have You Met Miss Jones? 25. januar 2012 at 00:27

  Ugg!

  Den trenden hopper jeg aldri på… 😛

  Fisk skal være trekt eller stekt 😛

 • Reply Have You Met Miss Jones? 25. januar 2012 at 00:27

  Ugg!

  Den trenden hopper jeg aldri på… 😛

  Fisk skal være trekt eller stekt 😛

 • Reply Have You Met Miss Jones? 25. januar 2012 at 00:27

  Ugg!

  Den trenden hopper jeg aldri på… 😛

  Fisk skal være trekt eller stekt 😛

 • Reply Have You Met Miss Jones? 25. januar 2012 at 00:27

  Ugg!

  Den trenden hopper jeg aldri på… 😛

  Fisk skal være trekt eller stekt 😛

 • Reply Mina 25. januar 2012 at 09:08

  Jeg syns det er bra at du skriver ned dine følelser her 🙂 Jeg har opplevd og opplever fortsatt mye av det samme som du har vært igjennom, og jeg kjenner jeg har blitt litt sterkere etter å ha lest innleggene dine. FOR NÅ vet jeg at jeg skal komme meg ut fra det, og ikke skjule ting lengere..

  Jeg elsker bloggen din Ida, har lest den siden du lå på topplisten på blogg.no 🙂

 • Reply Marita Ø 25. januar 2012 at 10:19

  You GO girl!! Ikke la den møkken få ødelegge deg mer! Du fortjener kun det beste 😀 Syns også det er bra at du skriver om det jeg, det viser hvor tøff og sterk du er 🙂

 • Reply Sarah 25. januar 2012 at 13:08

  Namnamnam! Fikk lyst på sushi nå, ja!

 • Reply eva 25. januar 2012 at 20:43

  jeg aner ikke hvem eksen din er,har lest bloggen din i mange år å har ikke fått med meg at du hadde kjerest engang…har ikke fått med meg navn og bilde av han…så kan ikke si du har utlevert for mye av føleseslivet her som noen påstår

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake. 26. januar 2012 at 12:35

  Herregud, får virkelig håper han lar deg være i fred snart..

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra mange daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Lizbethosnes.com

 • Leave a Reply