Hverdagsliv

helaften hos trine

25. januar 2012

Hei, jeg heter Ida. Jeg har kone, fire barn og jeg jobber hele dagen på en knappefabrikk. En dag kom sjefen inn til meg og sa; hei, Ida, har du det travelt? Og jeg sa nei. Og hun sa; da må du sitte barnevakt for meg ellers får du sparken. Så jeg bare yes sir:

Neida, fra spøk til alvor. Nå sitter vi i sofaen og spiser smågodt mens vi venter på at sjefen (aka Trine Grung) skal komme hjem fra trening.

Vi var på butikken i stad, da. Bloggmamma-Trine og andungene (Ida og Belinda). Belinda ville lage salat til oss, men jeg insisterte på taco. Siden jeg er yngst fikk jeg viljen min.

Frisøren min har forresten reist på ferie, og det skal hun aldri få lov til å gjøre igjen. Men tilbake til tacoen. Jeg fikk som sagt viljen min, og lovte å være med å lage taco. Så nå står Belinda på kjøkkenet alene og lager taco. HEHE.

At jeg har to forskjellige øyenbryn har Belinda allerede påpekt, så det trenger ikke dere å gjøre. Forklaringen er enkel og grei; jeg har begynt å fargelegge dem med tusj mens jeg er halvt i søvne. Men tilbake til tacoen.

Jeg sitter i sofaen og sulter i hjel, og akkurat når jeg skal til å rope til Belinda at hun må sette opp farta på kjøkkenet, får jeg øye på bildet bak meg.

Og jeg bare; æææsj, nå mistet jeg matlysta. Makan til griseri, sånt kunne jeg ALDRI funnet på å gjøre……………………. Da vi var på butikken bestemte forresten Trine at vi ikke skulle ha godteri i kveld, det er jo hverdag. Så da hun dro på trening, tjuvlånte vi bilen og tok med oss dattera hennes på butikken – og slik ser situasjonen ut nå:

Er vel for faen meg på sin plass at man feirer litt når man nettopp har meldt seg inn i nytt treningsstudio! BRB, nå står tacoen på bordet.

… Sånn, nå har jeg spist. Alt for mye. Men jeg kunne jo ikke stoppe feiringen av medlemskapet på treningsstudio allerede. Taco med Trine og kidsa bør bli en tradisjon, for det var veldig hyggelig.

Nå skal vi enten se film eller spille Alias, vi får se hva kvelden bringer. I morgen tidlig skal vi stå opp og sende barna av gårde på skolen når Trine har reist på tur, jeg har planlagt å late som jeg sover sånn at Belinda kan gjøre det på egenhånd også.

Hade så lenge!

26 Comments

 • Reply Amanda 25. januar 2012 at 20:31

  Hahha, Ida!
  Avogtil får du meg bare til å le i mange minutter etter jeg har lest innleggene dine! Godt å se at den «gamle» Ida er tilbake!
  Stå på, søta 😀

 • Reply merci pour le venin 25. januar 2012 at 20:36

  haha, bra innlegg! og fin flette.

 • Reply Renate 25. januar 2012 at 20:38

  ser ut som en super koselige ettermiddag kveld =) kos deg masse

 • Reply Marte 25. januar 2012 at 20:41

  Haha, du er herlig 🙂 Ha en flott kveld videre!

 • Reply LuftSoldat 25. januar 2012 at 21:34

  Sånn at du vet det, så må trådene bak på bereten ikke vises, det betyr at kongen er død 😛
  De skal ikke være synlige, så lenge han er i live.
  Pluss at den sitter helt feil på, men det gjør ikke så mye 😛

  Svar fra Ida: ooooops………….hehe. Skal ikke gjenta seg!

 • Reply Eirin 25. januar 2012 at 21:40

  Åhh, Ida!

  Jeg leser bloggen din daglig, men er som veldig mange andre forferedelig dårlig til å kommentere. Jeg har litt den instillingen at en kommentar fra meg vil ikke bli lagt merke til i dette havet av kommentarer du får uansett. Men, i dag må jeg bare få det ut – du er sånn en fantastisk jente. Det er få jeg misunner, men akkurat deg ser jeg opp til. Du tør å stå på dine egne ben og gi faen i hva andre mener, og av egne erfaringer skjønner jeg godt hvorfor du bl.a. ikke vil skjule at du ikke vil ha noe mer med eksen din å gjøre. You go girl! Det skulle ha vært flere slike jenter med litt bein i nesa. Du er med på å vise gutta at jentene absolutt ikke er det svake kjønn.

  Keep up the good work – for skrivinga di er en stor inspirasjon!
  Svar fra Ida: neiii, sånn må du ikke tenke! Blir så glad for hver eneste kommentar! Og tusen takk for utrolig fine ord. Klem til deg

 • Reply Tina 25. januar 2012 at 22:00

  jeg digger deg ida! rett og slett 😀

 • Reply johanne 25. januar 2012 at 22:47

  Hahaha, nå lo jeg 🙂 du er awesome!

 • Reply Solveig 25. januar 2012 at 22:54

  Hurra for deg Ida, du er rå! Hvilket treningssenter har du valgt forresten? Jeg klarer ikke velge :p

 • Reply Lone Therese 25. januar 2012 at 23:19

  Hei, ooo super lekker hatt du 😛 alt kler den smukke 😀

  Ta gjerne en titt innom bloggen min newandused.blogg.no

 • Reply Kaja 25. januar 2012 at 23:34

  Har vel lest bloggen din i nesten to år nå, er ingen andre som skriver som deg! Sitter å smiler og ler for meg selv når jeg leser innleggene dine. Du er rett og slett drit bra 🙂 også er det så fint å se at du er så glad for tiden, det smitter 😀

  Svar fra Ida: så gøy at du har lest bloggen min så lenge! 🙂 Takk!

 • Reply Marthe K. Halvorsen 26. januar 2012 at 00:31

  Hei Ida!

  Jeg har klikket meg inn hit hver dag i 2 mnd nå, og jeg er ufattelig dårlig til å kommentere. Men, jeg syntes du er en så fantastisk sjarmør, at nå må jeg bare!

  For det første må jeg bare si at du inspirerer måten du er på. Ikke har du bare bein i nesa, men virker som om du også har en ganske snill personlighet også. Måten du skriver på får meg til å le meg i hjel så veggene rister her i huset. Du er rå.

  Også må jeg bare si at klesstilen din er kjempe flott. Du kler deg liksom så «elegant»..

  Dette var min første kommentar. SKAL BLI BEDREEE!!

  – Marthe

  Svar fra Ida: Hei Marthe, så hyggelig at du bestemte deg for å kommentere til slutt, hehe 🙂 Og takk for fine ord! Gleder meg til å høre mer fra deg!

 • Reply Have You Met Miss Jones? 26. januar 2012 at 05:16

  Ja, lat som du sover så slippe du! 😀

 • Reply Hilde 26. januar 2012 at 10:40

  *knegge* When you’re good, you’re good!

 • Reply Siri 26. januar 2012 at 14:25

  Hahaha du er så søt, og morsom!

 • Reply smr 26. januar 2012 at 14:38

  hehehehhee, du er så morsom 😀 du skriver kjempebra ida! aldri slutt 😀

 • Reply Unn Kristin 26. januar 2012 at 14:48

  Ida takk skarru søren meg ha, nå har jeg hatt den regla der på hjernen siden jeg leste innlegget ditt i går 😛

  Svar fra Ida: HAHAHA! Jeg og!

 • Reply therese kristina 26. januar 2012 at 15:10

  Hahahaah 😀 ååååh, eg elska sånne innlegg fra deg!

 • Reply Kristine 26. januar 2012 at 15:39

  Du er rå, Ida! Haha, digger deg og din herlige skrivemåte 😉

 • Reply Emilie 26. januar 2012 at 16:41

  Så koselig!

  Det virker som om du er flink til å ha det kjekt og nyte livet. Fortsett å prioritere slik,det er så gøy å lese bloggen din da!

 • Reply Marcus 26. januar 2012 at 19:22

  Hvilke treningsstudio? 🙂

 • Reply Margrete 26. januar 2012 at 19:53

  Å, Ida. Du er søt!

 • Reply Gunhild 26. januar 2012 at 21:20

  Haha, dette innlegget lo jeg godt av! Du er så flink til å skrive, hver gang jeg er innom bloggen din får jeg et smil om munnen. 🙂 Ser opp til deg, du er rå!!

 • Reply Anna 27. januar 2012 at 01:32

  Hei Ida,
  jeg ser jeg er én av mange som har bestemt meg for å kommentere for første gang her, men som de over har sagt, så blir jeg så glad av å lese bloggen din! Du skriver så morsomt og flott, jeg synes virkelig du virker som en utrolig fin jente. Men det aller viktigste; du har selvironi til tusen og det synes jeg er helt fantastisk. Stå pååååå!

  Svar fra Ida: Hei, og tusen takk for hyggelig kommentar! 🙂 Gjør kommenteringen til en vane, så blir jeg såååå glad! KLEM

 • Reply Pernille 27. januar 2012 at 10:25

  Haha, morsom innlegg dette her 😉 Du er utrolig flink til å skrive og det er vel grunnen til at jeg har lest bloggen din hver i tre år. Kommer ikke til å slutte med det første heller 😉

  Men kjære Ida, nå har dine blogglesere mast på headeren din en evighet. Nå må du vel bytte den snart? Tror du har hatt den minst to år;) Og den før der hadde du også en evighet. Jeg liker at folk endrer litt på designet innimellom jeg, så jeg håper du snart gjør det. Men ikke for ofte da, det er like slitsomt, hehe 😉

 • Reply anna 27. januar 2012 at 11:14

  hahaha, du er så fantastisk morsom, ida!
  ha en super helg:-)

 • Leave a Reply