Hverdagsliv

@ the office

25. januar 2012

HELLO! Like sprudlende og glad i dag, heldigvis. Blir så full av energi når jeg legger meg før klokka elleve på kvelden, så nå har jeg bestemt meg for å begynne å trene før jobb. Men jeg skal ikke selge skinnet før bjørnen er skutt, det gjenstår jo å se.

… Etter å ha skrevet setningene over måtte jeg bare skynde meg å melde meg inn på et treningsstudio, så nå er det gjort. Igjen. Ingen vei tilbake! HURRA! Det gjelder bare å ikke bli støttemedlem – igjen.

Etter jobb i dag skal Belinda og jeg bli med Trine hjem. Vi skal kose oss med taco i kveld, og i morgen skal vi sende hennes to skjønne barn avgårde på skolen siden Trine skal reise bort. Verdens beste barnevakter er vi! Eller… Det gjenstår vel å se det også.

7 Comments

 • Reply astudentway.com 25. januar 2012 at 16:15

  Alltid godt å komme igang med treningen igjen! 😀 Lykke til!

 • Reply tina 25. januar 2012 at 16:35

  har alltid mer energi hvis jeg legger meg tidlig, men klarer det aldri! klokken blir alltid over tolv før jeg får lagt meg, og da halvsover jeg i hver eneste time på skolen. . ikke bra!

 • Reply Maiken 25. januar 2012 at 17:53

  Sikker på at dere er de beste barnevaktene 😀 kos deg!

 • Reply merci pour le venin 25. januar 2012 at 20:24

  good for you. dette minner meg på at jeg må bruke treningssenteret mitt mer…

 • Reply Benedicte 25. januar 2012 at 21:49

  Hvilken treningsstudio har du meldt deg inn i? 🙂

  Svar fra Ida: ønsker ikke å fortelle det 🙂

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake. 26. januar 2012 at 12:35

  Så flink du er om du klarer å holde deg til treningen, da! =) Blir det ikke litt vanskelig når du bor 50/50 i Tønsberg/Oslo? 🙂

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra mange daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Lizbethosnes.com

 • Reply valve manufacturing company in india 25. mars 2024 at 12:59

  Very good blog.Really looking forward to read more. Really Cool.

 • Leave a Reply