Hverdagsliv

ære du eller jeg som har bursdag

27. januar 2012

BAHAHA. Ha litt humor a, folkens. Kommer ikke langt uten, i hvert fall ikke med et smil om munnen. Noen av dere vil til og med lage pels av pusekatten min etter forrige innlegg. Jaja. Jeg syns bare det er så morsomt hvordan bloggere blir angrepet for å bruke pels hele tiden, så jeg kunne ikke dy meg…

Jeg er tilbake i Tønsberg! Denne helgen er det mamma som fyller år, hun har bursdag i morgen. Så da er jeg selvfølgelig hjemme for å feire henne, veldig koselig. I kveld har vi spist <3pappas hjemmelagde pizza<3 og sett på The Voice på TV2. Fantastisk program spør du meg! Liker at det ikke handler om å drite ut deltakerne på noen som helst måte, og at alle talenter får en sjanse uansett alder, utseende og stil.

Så dere programmet? Hva syns dere?

Nå skal jeg straks legge meg, skal bare åpne pakker først! Skulle tro det var min bursdag vettu, men jeg er egentlig ganske heldig hele året. Treningstøy, krølltang, sko og kjoler i postkassen i dag, fra tre av mine favoritt-butikker på nett. Jippi-jay!

Hvis jeg klarer å holde meg våken litt til skal jeg faktisk se en episode med Revenge på senga, ser at det har kommet ut en ny episode. Dobbelt jippi-jay!

Nattaklemmer til dere.

30 Comments

 • Reply Seline 27. januar 2012 at 23:46

  Det er litt sykt hvor mye noen folk faktisk reagerer om man bruker dyrepels på jakker eller klær.. Man må jo nesten få lov til å kjøpe akkurat det man selv vil!
  Elsker å få pakker i posten, du får kose deg videre i helgen Ida 🙂

 • Reply Merethe 27. januar 2012 at 23:59

  Du er heldig som har en usett episode! Jeg har blitt helt avhengig av serien og irriterer meg grønn over at USA har en to ukers pause nå.. Sov godt, Ida 🙂

 • Reply Ida Helene 28. januar 2012 at 02:02

  Synes det er litt urettferdig behandling av leserene dine dette her. Du skriver et meget provoserende innlegg om en pelsvest (som ingen hadde brydd seg om du bare hadde hatt på deg) der du «latterligjør» de som er i mot ekte pels, noe som selvfølgelig mange regerte på. Synes det blir litt for dumt og framstille lesrene dine som «sinte» og «urettferdige», når den som er urettferdig er du- som tydligvis ikke har så mye peiling på den industrien.

 • Reply Karina 28. januar 2012 at 09:25

  ÅH, du er så heldig som får så mange ting sponset! Men blir det ikke veldig mye til slutt? Hvor gjør du av alt? Og blir det ikke mye å skatte av?

 • Reply Amalie 28. januar 2012 at 09:58

  Elsker bloggen din Ida!! Stå på 😀

 • Reply Tora 28. januar 2012 at 11:43

  digger deg! Håper du forrtsetter i chills en stund, har tenkt å søke om arbeidsuke der.. du vet, noen av leserne dine er faktisk 15 og likevel forstår humoren. LENGE LEVE JANTELOVEN.

  føler meg kul som har bursdag på samme dag som moren din, altså. for det har jeg faktisk!

 • Reply Malin 28. januar 2012 at 11:54

  Jeg selv er helt imot pels, og har kun skinn på en veske jeg fikk av pappa for et par år siden. Men jeg respekterer såklart at folk har forskjellige meninger. Det jeg derimot ikke liker, er hyklere som sier de er imot pels, og deretter poserer med en pelsjakke. Sånt blir for dumt. Stå på du 🙂

 • Reply ADHDbabe 28. januar 2012 at 12:43

  En liten «skurk» ?

 • Reply therese kristina 28. januar 2012 at 16:15

  Så kjekt med så mange gava 😀

 • Reply Oda 28. januar 2012 at 16:21

  Har ingenting med at du velger å bruke pels. Det er nok ikke derfor vi ble sinte (Iallefall for min del)

  Men det som er så synd, er at du fremstiller det som «Herregud, alle eter kjøtt så pels er jo ikke noe stress»

  Du har sikkert mange litt yngre jenter som leser bloggen din hver dag, som også vill tenke at pels industrien ikke er så ille.
  Jeg vill ikke dempe din «freedom of speech», jeg skulle bare ønske du brukte plattformen din til noe langt bedere enn dette.

  Men først:
  Get your facts right.
  Google it.
  Post it.

  Å få litt respekt for oss dyre-elskere.

 • Reply vargas12 28. januar 2012 at 17:00

  Hei vakre Ida

  Må bare få si at jeg liker den moden og langt mer tøffe stilen din. Hadde det vært for et par år siden så hadde du vært langt nede, og kommet med masse unnskyldninger mht pels og at det er direkte frekt å drepe dyr for å få tak i pelsen bare får å pynte seg med den-.

  Nå derimot, så gir du folk så ørene flagrer om de så mye som åpner kjeften. Alt tyder på at du begynner å bli voksen. Du er en flott vakker dame Ida Wulff. Og jeg må si at jeg liker godt den endring.

  Du er vakrere og mer sexy enn noen gang- jeg er helt sikker på at du ikke blir singel lenge!

  Vi som har fulgt deg i alle år ser nok dette langt bedre enn det du gjør selv, men jeg er sikker på at dine nærmeste kan merke det.

  Du er herlig, og du fortjener all den ære du kan få. Spesielt ironien og din litt små spesielle, men glimrende sans for humor bør du ta med deg inn i de voksnes rekker og selvsagt på bloggen.

  Enig, The Voice var overraskende bra, selv om jeg slet litt med å få¨med meg poengene til Sondre Lerke…

  Stå på Ida!:)

 • Reply vargas12 28. januar 2012 at 17:01

  Sondre Lerche mente jeg!!!

 • Reply Marianne 28. januar 2012 at 17:10

  Synes du gir et godt poeng…er så mange «dyrevenner» som egentlig ikke har peiling – de synes bare så innmari synd på dyrene fordi de er så søte og nusselige…det handler nok om litt mer enn dette.

  Men over til noe annet: Er du fornøyd med den store GHD-tangen du fikk til jul? Jeg har den også, men får ikke til krøllene – argh! Veldig bra som rettetang, men krøller vil ikke produseres uansett hva jeg prøver. Har omtrent samme lengde på håret som deg. Kunne du vært en knupp og laget et videoinnlegg hvis du lykkes bedre enn meg? Kanskje litt mye å forlange, men det er lov å spørre 😀

  Svar fra Ida: jeg øver……… hehe. men er jammen ikke så lett! skal prøve å få noen smarte triks fra frisøren min nå til uken! : )

 • Reply Wenche 28. januar 2012 at 18:32

  håper du lager et innlegg på det du fikk i posten 🙂

 • Reply Kristine E. 28. januar 2012 at 19:42

  Å lire av seg masse dritt for så å beskylde mottakeren for å mangle humoristisk sans er en velkjent hersketeknikk. Det gjør ikke pels-innlegget ditt mindre usmakelig.

 • Reply Mariken 28. januar 2012 at 19:53

  Det her har ingenting med humor å gjøre Ida. men å provosere og være teit mot andre som tydeligvis har litt bedre verdier en deg! Gjør litt research på området, så skjønner du kanskje hvor dum du er..

 • Reply sigrid 28. januar 2012 at 20:49

  Jeg har bare en ting å si; du er bare rå! Haha, folk skjønner jo ikke humor i det hele tatt!
  Så litt av The Voice og syns det var overraskendes bra! Man fikk helt ærlige meninger, og utseenet hadde ikke noe med det å gjør.

  Uansett, hvordan er din egentlige hårfarge? Kan du legge ut bilde?
  Jeg er egentlig veldig møørk blond, men jeg har farget blondt det lenge nå!
  Digger bloggen, fortsett slik!

 • Reply Maria R 28. januar 2012 at 21:02

  bra blogg!! og vakker jente;) såå brun du er, hva slags selvbruning bruker du? fortelle litt om den? =) goood kveld!! <3

 • Reply Margrete 28. januar 2012 at 22:31

  Latterlig at folk reagerer slik. Pft – bruk pels om du vil, og du kommer med et jævlig godt poeng om skinnjakker og -sko som jeg tror de aller fleste bruker selv. Er jo ikke kult med fake skinnjakke, og da kan jo likegjerne pelsen også være ekte!

 • Reply Anna 28. januar 2012 at 23:01

  lol ass giiiiid, ha litt huuuuumor a gøøøørls! jg bare fleeeipa lizzm!

  Hvor gammel ER du? Jeg blir flau.

 • Reply Hanne 29. januar 2012 at 11:52

  Hehehe, digger deg Ida! Du må gratulere moren din med overstått 🙂

 • Reply MM 29. januar 2012 at 12:06

  Du har vært ivrig på oppdateringene den siste tiden, til glede for oss er inne daglig. 😀 Keep up the good work, Ida!

 • Reply Svana 29. januar 2012 at 14:56

  åhhh, nå har du gjort meg hekta på en ny serie…Jeg som hadde så alt for mange fra før…
  Så Revenge maraton i går, syyykt spennende serie…LOVE IT:)

 • Reply Camilla 29. januar 2012 at 17:09

  La oss få se hva som skjuler seg i pakkene 😀

 • Reply nansen 29. januar 2012 at 17:14

  Si meg, var det ikke noen av dere ovenfor som plutselig ikke ville lese Ida’s blogg mer!?! Haha.. klarer ikke å la være vettu;)

  Provoser litt til a.. tror folk liker det innerst inne!

  Knus og krammer fra DK

 • Reply Jeg kjeder meg 29. januar 2012 at 18:16

  Hei Annette!

  Jeg skulle bare informere om at du er en av utvalgte bloggere på startsiden vår, som har tusner av besøkende daglig.
  Ta en titt og se om du er fornøyd! =)

  Du er mulig bytte farge og dermed endre tema, nerderst på siden.

 • Reply Stekeren 29. januar 2012 at 19:38

  Hei,
  jeg vil bare meddele at bilde du har med i dette blogginnlegget har tittel «Pakkiser».
  Det er et ganske så spenstig navn.

  Mvh
  Anders

 • Reply Marianne 29. januar 2012 at 20:00

  Jeg syns faktisk ikke det innlegget hadde noe med humor å gjøre! Syns bare det var veldig provoserende, og IKKE humoristisk! Men sånn ellers så liker jeg bloggen din 🙂

 • Reply Aurora 30. januar 2012 at 02:23

  Quote Kristine E.: Å lire av seg masse dritt for så å beskylde mottakeren for å mangle humoristisk sans er en velkjent hersketeknikk. Det gjør ikke pels-innlegget ditt mindre usmakelig.

  Kunne ikke sagt det bedre selv.

 • Reply Linn 30. januar 2012 at 11:16

  Kjøttindustrien og pelsindustrien er to helt forskjellige ting. I pelsindustrien bruker de som oftest rovdyr eller dyr som ikke er blitt «temmet». De har helt andre instinkter enn kyr, griser og sau. Det er tortur for disse dyrene å stå i små bur, mange begynner tilogmed å gnage av seg kroppsdeler. Når så du sist en ku, sau eller gris med avbitte kroppsdeler?

  Og angående skinn, skinn er et biprodukt av kjøttindustrien. Skal man bare kaste skinnet pga det er skinn?
  Jeg er ihvertfall for at HELE dyret skal brukes. (når spiste du kanin, mink eller rev sist?) 🙂

  Skal du gå helt heidi alexandra og hore deg ut for å få lesere, så er du på rett vei. Provosering er et mektig verktøy for å få lesere igjen, spesielt når man gjør det med å bruke de svakest-stilte i samfunnet.

 • Leave a Reply