Hverdagsliv

å se trent ut mens man trener?

29. januar 2012

Nå er jeg i full gang med å pakke kofferten, drar tilbake til Oslo i morgen tidlig. I morgen skal jeg begynne å bruke medlemskapet på treningsstudioet også, I’M EXCITED!

… Så da er selvfølgelig treningstøyet som er det viktigste å få med seg. Har fått kjempefint, nytt treningstøy. Favoritten er tightsen, da jeg tok den på meg bare; shiiit, det ser ut som om jeg har trent rumpa mi hardt i et halvt år minst! Velger bare å kalle den Photoshop-tightsen, haha.

Alt treningstøyet er herifra, hos BuyHelse.

MÅ bare anbefale dere den tightsen på det aller varmeste, det er helt sprøtt hvor vel man føler seg i den. Dette har BuyHelse skrevet om den på nettsiden sin:

 • Strammer inn rompe og lår!
 • Holder kroppen bedre «på plass» under trening!
 • Lekker lang modell med rosa detalj!

Kjipt å bruke energi på å tenke på hvordan man ser ut når man trener, liksom! Direktelink til Photoshop-tightsen her. Helt normal i størrelsen. Skal såklart vise dere treningstøyet på, må bare komme meg på trening først!

//reklamebasert innlegg

Har forresten laget meg en ny Spotify-liste til trening! Var så lei av all musikken jeg hadde, så har ransaket hele Spotify (omtrent) for å finne noe nytt jeg kan bevege meg til. Ble noen av de samme gamle, men en del nytt også. Noen roligere til oppvarming, og noe som er helt texas! Hehe.

Her er spillelisten, hvis det er fler som trenger noe nytt å svette til. Ta tittelen på spillelisten med en klype salt!

8 Comments

 • Reply Marte 29. januar 2012 at 20:58

  Du er flink til å trene 🙂 send meg noe motivasjon daa!

 • Reply Maria 29. januar 2012 at 21:10

  Er det noen milighet for at du kunne lagt ut Spotify-URI i tillegg til http-linken? 🙂 har litt trøbbel med spotify, så får ikke opp http-linkene, dessverre…

  Svar fra Ida: denne? http://open.spotify.com/user/idawulff/playlist/3S83mMf4gxFdtdZXBKeQmT 🙂

 • Reply Anita 29. januar 2012 at 21:33

  Haha, digger at folk rett og slett klikka i kommentarfeltet på det pelsvest-innlegget!
  Herlighet, jeg synes faktisk mer synd på alle barna som sitter og syr klær rundt om i verden for 3 kr dagen, enn de kaninene som har blitt vest altså..

 • Reply astudentway.com 29. januar 2012 at 21:36

  Den tightsen hørtes sikkelig lovende ut.. Digg å ha noe ordentlig treningstøy. Montivasjonsfaktor nr 1! 😀

 • Reply Marit Nilsen 29. januar 2012 at 22:41

  God treningsøkt 🙂

 • Reply Linn 29. januar 2012 at 22:42

  Fresht treningsytøy og passene spilleliste til workouten. Lo litt da jeg så »Get skinny by idawulff,» fordi du er jo ganske så fit. Lykke til med treninga. : )

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake. 30. januar 2012 at 13:55

  Det virker jo skikkelig lovende, altså! 🙂 Jeg har også lyst på, men jeg kan ikke trene helt ennå.. =)

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra mange daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Lizbethosnes.com

 • Reply Marte 30. januar 2012 at 14:07

  Jeg har akkurat samme tightsen selv og ELSKER den! Nå blir det bare sånne anti shake fr nå av. Må bare spare opp litt til neste. 😉

 • Leave a Reply