Hverdagsliv

family first

29. januar 2012

Tønsberg-besøket nærmer seg slutt. Har vært utrolig deilig å være hjemme i helgen, føler at jeg lever i en liten boble når jeg er her, og i den bobla kan jeg slappe av på en måte jeg aldri slapper av noen andre steder. I daffe klær, uten sminke, med håret til alle kanter. Det er jo det helg egentlig er, er dere ikke enig?

Og jeg glemte helt den offiselle gratulasjonen til min vakre mor: gratulerer med dagen, mamma! <3 Du er best, takk for livet. Hahahaha, neida. Men joda likevel.

Bursdagslunsj vi hadde i går. Vi er jo en halvt dansk familie, derfor er det øl på bordet. Og her står lillebror selvfølgelig og forsyner seg lenge før all maten er på bordet……

Oreo-kake. En kvalm opplevelse for en som ikke er spesielt glad i kake. Herregud, denne kaka tok virkelig knekken på meg!

Mamma som åpner gaver <3

5 Comments

 • Reply Karoline Holberg 29. januar 2012 at 19:51

  Hei! Jeg elsker håret ditt, jeg har selv krøllete, krusete hår, og jeg retter mitt.. Hva gjør du for å få det slik, og hvilke hårprodukter bruker du? 🙂 Takker for svar!

 • Reply Marte 29. januar 2012 at 19:58

  Så koselig 😀 og ingenting er bedre enn å slappe helt av i helgen!

 • Reply Lars Martin 29. januar 2012 at 21:47

  Kan man ikke ha øl på bordet hvis man ikke er dansk?

  Svar fra Ida: jooo, men det er vel mer vanlig hvis man er dansk? Til lunsj, altså 😉 hehe.

 • Reply Cathrine T. P 29. januar 2012 at 23:05

  Det er helt OKEI å slappe av helt i helgene i blant. Litt øl blir det jo uansett, ser jeg. Gratulerer til mammaen din:)

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake. 30. januar 2012 at 13:56

  Aawww, så koselig! Kjenner virkelig til den altså, familie er herlig 🙂

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra mange daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Lizbethosnes.com

 • Leave a Reply