Hverdagsliv

lide for skjønnheten

30. januar 2012

At man må lide får skjønnheten får en helt annen betydning enn høye hæler og sprøytestikk når man løper for harde livet på en tredemølle. Jeg er så sliten etter treningen i dag at knærne nesten klapper sammen når jeg går i trapper. Men det er herlig! Jeg er bare klar for å gi like mye i morgen. Jeg nekter å gå en hel sommer til og føle meg lubben.

Her ser dere litt mer av treningstøyet jeg skrev om i går. Deilig med nytt treningstøy! Sikkert forfengelig av meg, men det blir fort mer motiverende å dra på trening hvis man føler at man ser fin/OK ut. Disse bildene er forsåvidt tatt etter trening, haha. Alt treningstøyet som jeg skrev om i går, finner dere hos BuyHelse her.

8 Comments

 • Reply Synne 30. januar 2012 at 21:44

  Får dårlig samvittighet av å sitte i sofaen og lese dette.. Du er flink!

 • Reply Kamilla Haaland 30. januar 2012 at 21:49

  Kjære deg, du er da ikke lubben! Du er jo så flott atte!

 • Reply Cecilie 30. januar 2012 at 22:07

  DU er nydelig!

 • Reply Siri 30. januar 2012 at 22:49

  Flink du er!

 • Reply Have You Met Miss Jones? 31. januar 2012 at 00:13

  Hvilket kamera bruker du? Ser ikke ut som det er så god kvaltiet. Har du ikke speilrefleks? Ikke så lett å dra rundt med seg kanskje. Men gir jo så mye bedre bilder, som oftest, om man har litt peil! 🙂

 • Reply Camilla 31. januar 2012 at 10:23

  Du er flink 😀 Har troen på deg, du kan klare det du vil! Gleder meg forresten masse til rockering innlegget, er det langt unna..? 🙂

 • Reply Helle 31. januar 2012 at 15:57

  Flink du er 🙂

 • Reply Cathrine S 31. januar 2012 at 19:58

  Det er ikke å være forfengelig. Jeg tror man trener bedre når man føler seg bra 🙂 Det er ihvertfall min unnskyldning for en diger skuff full av treningstøy!

 • Leave a Reply