Hverdagsliv

what a lovely day

30. januar 2012

Åååå, jeg er så happy, dere! Stod opp klokken 6 i dag tidlig, for da kunne jeg få skyss til Oslo med all baggasjen min, og helt siden jeg kom hit har jeg løpt rundt og gjort ærender med musikk på ørene. Ser sikkert ut som en tulling når jeg går rundt med propper på ørene og ubevisst går i takt med musikken mens jeg smiler, men det får bare være.

Har blant annet vært og hentet medlemskortet mitt på treningsstudioet og levert inn Acne-støvlettene hos en skomaker. Det tok meg jo bare ett år å få til…

Var en tur på Løkka også, for hadde fått tips om en vintage-butikk der som visstnok skulle ha masse Levis-shorts. Og det har jeg vært på utkikk etter! Jeg har allerede begynt å fylle opp sommergarderoben, SÅ mye gleder jeg meg til sommeren!

Den skal selvfølgelig klippes til og styles litt, kommer til å bli så fint atte! Butikken jeg var på heter Velouria Vintage. Hvis dere har fler tips på hvor jeg kan få tak i Levis shorts med høyt liv, kom gjerne med tips i kommentarfeltet : )

Har også rukket å spise lunsj med min kjære samboer. Deilig cæsarsalat på Enoteca i Bygdøy Allè, anbefales! Jeg lo sikkert mer enn jeg spiste, men sånn er det når man ikke har sett hverandre på en «hel» helg. Mye som skal fortelles og latterliggjøres!

Nei, nå må jeg rulle bort på treningssenteret og fullføre mine plikter – wish me luck.

19 Comments

 • Reply heidi 30. januar 2012 at 14:46

  Pepsi, godteri, o.l., ser støtt at du spiser masse usunne ting, skjønner ikke hvordan du holder figuren. Ser f.eks. at Linni meister også hiver innpå diverse usunne matvarer, likevel tynn som en strek. Skjønner jo at dere trener, men hvorfor sliter ikke dere med oppblåshet, hengemage, og vektøkning. Spiser selv under 1000- 1500 kcl hver ukedag, skjeier ut i helgene, men likevel går jeg ikke ned i vekt, til tross for 10 timer trening hver uke.
  Og et spørsmål. du bruker rockering, det gjør jeg også, tilsammen ca. 4 timer pr. uke, men jeg lurer på , hvor i all verden gjør du av armene dine? Jeg vet likssom ikke hvor jeg skal gjøre av dem når jeg står der å snurrer, pleier å legge dem i kors over brystet, men det ser jo helt teit ut….

  Svar fra Ida: jeg er langt i fra tynn som en strek… Tenker dessverre svært lite over hva jeg spiser, men er ikke så glad i godteri og drikker bare light-brus når jeg drikker brus. Når jeg rocker har jeg armene opp i været, så de også blir slitne 😀

 • Reply Marie 30. januar 2012 at 15:08

  du er ofte i mitt skolestrøk, men jeg ser deg aldri! gleder meg til den dagen våre veier krysses og jeg kan hilse på deg 🙂

 • Reply Elise 30. januar 2012 at 15:14

  Ida, vil gjøre et forsøk på å si hvor fantastisk du er og hvor mye jeg elsker bloggen din! Titter innom hver eneste dag og har gjort det i et par år nå 🙂 Det er vanskelig å finne de riktige ordene her, men vil at du skal vite at du er en kjempeinspirasjon som motiverer og gleder på så mange måter! Du skriver helt fantastisk bra, og jeg blir alltid i bedre humør av å klikke meg inn her 🙂 TAKK for at du er den herlige og sprudlende jenta du er og for at du alltid gjør dagene mine et par hakk bedre! Hilsen fra trofast leser 😀

  Svar fra Ida: ååååå, nå ble jeg glad!! 🙂 Tusen takk for at du leser bloggen min

 • Reply Mari H 30. januar 2012 at 15:19

  Hvor mye kostet shortsen, og kommer ikke rockering-innlegget snart? 🙂
  Ha en fortsatt fin dag, Ida!

  Svar fra Ida: den kostet 245 kroner, og jo det kommer snart! 🙂

 • Reply merci pour le venin 30. januar 2012 at 15:23

  så fin shorts! jeg liker velouria vintage, bra butikk altså.

 • Reply Ingrid 30. januar 2012 at 16:23

  Hei, dette kan høres litt stalker ut, men jeg og en veninne gikk ut av den butikken når du gitt inn 😉 Mitt tips er å gå lengre inn i gatene på Grünerløkka, der hadde de mange mange vintage og bruktbutikker og mange av de hadde Levi’s-shorts

  Svar fra Ida: da må man si hei! hehe. next time 😉

 • Reply Ingri 30. januar 2012 at 16:38

  siden vintagetrends fra USA har masse(!) shorts. Og de sender som gave, dvs. det blir tollfritt. f.eks. http://www.vintagetrends.com/Vintage/thumbnails.asp?MC=Vintage&CA=Women&SC=Shorts&ST=Hot+pants

  Svar fra Ida: fantastisk! TUSEN takk for kjempebra tips, skal garantert bestille noe derifra 🙂

 • Reply Lina 30. januar 2012 at 16:44

  Jeg liker shortsen, gleder meg bare til sommeren nå!

 • Reply Emilie 30. januar 2012 at 17:03

  Hvor har du dette verset fra?? «Hei, jeg heter Ida. Jeg har kone, fire barn og jeg jobber hele dagen på en knappefabrikk. En dag kom sjefen inn til meg og sa; hei, Ida, har du det travelt? Og jeg sa nei.»
  Jeg jobber i barnehage og der sier vi det verset, bare på en litt annen måte. Morsomt å se det her;)

  Svar fra Ida: sikkert fra barnehagen? hehe.

 • Reply Hen 30. januar 2012 at 18:18

  Jeg har blitt veldig forelsket i UFF-butikkene i Oslo. Den nederst i Karl Johan er stor og har masse fint! Og mye vintage, for ikke en så altfor dyr penge. Eneste minus er at det er veldig små prøverom, med veldig håpløse gardiner rundt hele, så er alltid veldig redd for at noen skal se stumpen min hver gang jeg prøver noe !

 • Reply Katrine 30. januar 2012 at 18:50

  Hei! Jeg hadde blitt veldig glad om du hadde svart meg på dette! Lurer på om du har sett synlige resultater etter at du begynte å trene mer? Spesielt med rockeringen? 🙂 Har en rockering selv, men orker aldri å bruke den. Dersom jeg vet at den gir resultater, er det lettere å sette i gang! Så annet enn mer energi og godt humør, har du fått andre resultater med treningen? 🙂

  Svar fra Ida: jepp 🙂 litt strammere mage og mindre love handles!

 • Reply Hilde 30. januar 2012 at 18:56

  Heisann!
  Har et litt random spm, hvilken strl har du i den «anti shake» treningstightsen? 🙂
  Sitter å skal bestille fra den siden du linket til, men er veldig usikker på om jeg skal ta XS eller S. 😉

  Svar fra Ida: jeg bestilte M siden jeg vanligvis er en M. Men kunne like gjerne hatt Small 🙂 Så ta enten størrelsen du er til vanlig eller en størrelse mindre!

 • Reply Marianne 30. januar 2012 at 19:49

  De har masse levis vintage shortser på http://www.vintagetrends.com, bare trykk på hotpants når du kommer inn på siden så får du opp masse! de er kjempebillige (mellom 100-150) og frakten er heller ikke mye:)

 • Reply Therese 30. januar 2012 at 19:53

  Vintagetrends.com —> women —> shorts—> hot pants

  Her finnes det 1000 ulike vintage levis shorts, alle koster rundt 18$!!

 • Reply datsun 30. januar 2012 at 23:32

  elsker den

 • Reply Mari 31. januar 2012 at 10:42

  Det er en dame på ebay som selger vintage levis shorts! Har bestilt to fra henne og er suuuperfornøyd!
  http://viewitem.eim.ebay.no/-LEVIS-Vintage-High-Waisted-shortshotpants-Size1012-relax-fit-30-waist/110807133429/item

  Litt billigere! Hvis du bare søker på levis shorts i søkefeltet på ebay får du opp masse snacks!
  http://search.eim.ebay.no/?ev=&kw=levis+shorts&ect=&elc=3&eb=S%C3%B8k
  Mange som er ferdig stylet med studs o.l : )

 • Reply Helene 31. januar 2012 at 15:19

  Det er mange Levisbutikker som velger å klippe av beinene på modellen 501, det er noen butikker som styler shortsene selv. 501 modellen har høyt liv og er den «standard-shortsen» som mange har. Enten kan man jo selv klippe og fikse, eller så kommer det nok snart i butikkene igjen 🙂

 • Reply Julie Haugan 31. januar 2012 at 16:42

  Levi’s-shortser finner du på Urban Outfitters 🙂

 • Reply Julie Haugan 31. januar 2012 at 16:56

  Du, jeg lurte på om du kunne lage et innlegg etter du eventuelt har bestilt fra den vintagetrends.com? 🙂 så veldig bra ut!

  liker bloggen din veldig godt forresten, du skriver genialt<3

 • Leave a Reply