Hverdagsliv

vann og brød

31. januar 2012

For første gang i hele mitt liv kan jeg si at jeg syns det er OK å spise brødskive til lunsj. Har alltid hatt fullstendig angst for å bli en sånn som spiser brødskive og drikker kaffe til lunsj, men her hos Chills er det så hyggelig at man glemmer at det egentlig er traust. Og så er det jo mye bedre for lommeboka, enn å løpe ut og kjøpe sushi hver eneste dag. High five for felles lunsj med brødskiver, pålegg og kaffe!

Kjetil er hos Chills i dag, hyggelig med besøk <3

18 Comments

 • Reply Marte 31. januar 2012 at 14:14

  Så koselig med felleslunsj! Ha en fin dag videre, Ida 😀 Du ser så sykt bra ut om dagene!

 • Reply Kjersti 31. januar 2012 at 14:49

  Trikset er jo å kjøpe skikkelig godt brød!

 • Reply Mira 31. januar 2012 at 16:38

  Virker som om dere har det beste arbeidsmiljøet – herlig!

  Svar fra Ida: jaaa, det har vi virkelig! 🙂 Er så koselig!

 • Reply Monica 31. januar 2012 at 17:26

  Når jeg skulle skrive kommentar her, så sto det en e-mail adresse fylt inn allerede, what? Anywho… Brødskive med rett pålegg kanjo vøre veldig godt faktisk :p

 • Reply Anonym 31. januar 2012 at 17:34

  Hei Ida! Har leitet opp og ned etter det innlegget du skrev om at du var ferdig med det monsteret. (Du hadde og lagt ved noen bilder av armene dine, om du ikke skjønner hvilket innlegg jeg snakker om..) Er innlegget slettet eller er det bare jeg som er helt blind? Det er overhode ikke ment å være frekk eller noe siden jeg spør, trenger bare å lese innlegget igjen ett par ganger. (Har det ikke så bra fortiden, og når jeg leste innlegget kjente jeg meg så utrolig mye igjen…..) Stå på videre Ida, du er et fantastisk menneske Svar fra Ida: hei, kjære du. Så trist å høre at du ikke har det bra. Hvis du kjenner deg igjen i det jeg skrev, håper jeg du har tatt ansvar for deg selv og kommet deg unna. Ingen skal finne seg i sånt! Ønsker deg lykke til

 • Reply Rikke 31. januar 2012 at 18:19

  Så ut som en kjempe koselig lunsj ! 🙂

  Så at du likte levis shortser , jeg har det som en hobby og «pimpe» opp gamle jeans. Både high waist og low waist. Og da også fikset på levis shortser. Så hvis du er gira på en kul og unik shorts til sommeren så send meg en mail.

  Ha en super dag videre 🙂

  Rikke

  Svar fra Ida: ooh, det skal jeg ABSOLUTT gjøre når jeg får tak i noen kule jeans! : ) TAKK!

 • Reply Martha Antonie 31. januar 2012 at 18:35

  Brødmat på fat er mye bedre enn brødmat i pakke, da. Så den lunsjen der må jo bare være grei, særlig for lommeboka (som du også nevner). 🙂

 • Reply Ane 31. januar 2012 at 19:05

  Heihei! Hvilken foundation og rouge bruker du for tiden? Veeldig fin! 🙂

  Svar fra Ida: åå, takk! 🙂 Jeg bruker en foundation fra Dior som heter Forever, og et solpudder fra Nilens Jord (finnes på Makestyle). Rougen husker jeg ikke helt, skal finne ut 🙂

 • Reply astudentway.com 31. januar 2012 at 19:28

  Har det på samme måte selv.. ikke bra for lommeboken. Sykt fint skjerf forresten!

 • Reply Silje 31. januar 2012 at 19:55

  Du ser ut som en engel Ida! Du er faktisk den peneste jeg vet om, uten noe overdriving.

  Svar fra Ida: det var veldig snilt sagt. *rødme*

 • Reply Catharina 31. januar 2012 at 20:36

  Hei, Ida! Du har sikkert skrevet om dette før, men jeg lurer på hva du liker best innen sushi? Jeg har aldri smakt det før og er veldig skeptisk 😛

  Svar fra Ida: HEI! 🙂 Ikke noe å være skeptisk for, det er sååå godt! Jeg er veldig glad i nigiri (fisk med ris under) med laks, kamskjell og kongereke, og maki (rullet i tang og delt opp i mindre biter) med laks og avocado/agurk.

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake. 31. januar 2012 at 21:05

  Så herlig å se at du stortrives slik på jobben din! Ingenting er bedre enn det, når man tjener penger på det man elsker kan det virkelig ikke bli bedre 🙂 Kos deg!

  Klem fra Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får – bortsett fra mange daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Lizbethosnes.com

 • Reply Reidun 31. januar 2012 at 21:39

  Heisann! Hvor har du kjøpt den flotte vesten din???

  Svar fra Ida: pelsvesten? Den har venninnen min kjøpt i Spania.

 • Reply birgitte 31. januar 2012 at 21:53

  hei 🙂 vet du om noen bra styleister i Oslo? jeg har en venninne som trenger å bli ny.

  Svar fra Ida: da vil jeg anbefale min venn jonlundemoen.com! : )

 • Reply Ida 31. januar 2012 at 21:56

  hei!
  Hvor har du kjøpt pelsvesten din? Den var så fin!

 • Reply Dorte 31. januar 2012 at 22:34

  Herrejemini, så søt du er 🙂

 • Reply Martine 31. januar 2012 at 23:43

  Heia! Siden du er sushilover, og jobber i Drammen for tiden, vil jeg bare anbefale No.1 sushi i Tollbugata. Kan kanskje se litt shabby ut, men jeg har ennå ikke funnet et annet sted i landet hvor sushien er så god! 🙂 Laksen smelter på tunga og tempura makien med scampi (som heter tempura tofu av en en merkelig grunn der) er to die for! PRØV UT!

  Svar fra Ida: tusen takk for tipset! 🙂 Skal sjekke det ut!!

 • Reply Anne Marie 1. februar 2012 at 08:39

  Her hos Chills er det så hyggelig at man glemmer at det egentlig er traust????

  Også du da Ida – min favorittblogger og store idol;-)

  Skjønner at jeg er litt ut – i gamle dager higet man etter det som var traust, men jeg er imponert over at du i det hele tatt kjenner til ordet og bruker det – trodde faktisk hele ordet hadde gått i glemmeboka:-)

  He he he – jeg tenker nok du skjønner du sjæl – når du ser på url adressen min 😉

  Og bare så du vet det; så har jeg traust fulgt bloggen din i snart to år nå, og jeg liker det jeg leser – ha en fin dag 🙂

 • Leave a Reply