Hverdagsliv

Q/A

5. februar 2012

Føler virkelig at jeg har holdt løftet mitt og blitt flinkere til å svare på alle spørsmålene deres! High five til meg selv. Svarer dere som oftest tilbake i kommentarfeltet, men skal ikke slutte helt med disse Q/A-innleggene for det. Så her kommer svar på noen henvendelser jeg har fått fra dere i kommentarfelt og på mail den siste måneden:

Jeg hørte fra en at du ble skikkelig sur da du ble konfrontert med at du blogger på byen?

Haha! Jeg liker ikke å snakke om blogging når jeg er ute og har det gøy, men det er ikke sånn at jeg blir sur. Prøver bare å unngå temaet. Men hvis noen leker uvitende og stiller en masse spørsmål som tyder på at de egentlig vet det meste, da blir jeg oppgitt.

Hva syns vennene dine om at du blogger?

Jeg har blogget i over 5 år, så de fleste av venninnene jeg omgås daglig har ikke kjent meg før jeg begynte å blogge. Det er bare en del av hvem jeg er, ikke noe vi snakker så mye om. De syns det er veldig rart når fremmede kommer og snakker til meg, og de blir like overrasket hver gang noen viser interesse for dem også.

Hvordan gikk det å slutte med snus? Jeg har også lyst å slutte, har du noen tips?

Jeg klarte det! Var furt i en uke eller noe, men så var det over. Syns det går veldig greit, har ikke lyst på snus utenom når jeg sitter på vorspiel og alle rundt meg snuser. Trikset er å gi seg selv to uker med Onico (nikotinfri snus), og deretter stoppe helt opp.

Da jeg var på Stena Line her om dagen så jeg exen din, hva syns du om at han roter åpenlyst med andre jenter?

En gang for alle: slik informasjon har jeg ingen interesse av, jeg vil helst ikke vite noe om hva vedkommende driver med : )

Hvor er den blomstrete skjorten din fra? Og den hvite blonde-toppen?

Begge deler er fra Bik Bok.

Skal på helgetur til Oslo, hvilke utesteder anbefaler du oss?

BAR Vulkan, BAR Aker Brygge, Fridays Aker Brygge, Fru Hagen på Løkka, Soliis på Solli plass, Manolo og F6 på Frogner.

Når kommer innlegg om rockering?

OMG, jeg er så treg. Kommer I DAG!!!

Har du en mann i livet ditt nå?

Njæææ, kanskje en kandidat eller to? Eller nei. Eller kanskje.

Hvor har du kjøpt de røde skinnhanskene dine?

De er fra Ralph Lauren, vet ikke hvor de kan kjøpes for mine er fra New York.

Kommer det snart flere videoblogger?

Jaaaa! Kom gjerne med forslag til hva jeg kan videoblogge da, orker ikke sånne kleine «dette-har-jeg-gjort-i-dag»-videoer.

Hvor bor du nå? Skjønner ingenting, først er du i Tønsberg så er du i Oslo og så plutselig i Drammen?

Jeg bor nå på Frogner i Oslo. Mamma og pappa bor i Tønsberg, så jeg besøker dem ofte. Og i Drammen er jeg fordi jeg jobber der!

Når skal du kjøpe leilighet?

Om et halvt års tid, håper jeg. Sparer som en helt, problemet er jo bare at jeg ikke er blitt flink til å spare før NÅ! Har bestemt meg for å spare nærmere 400.000 kroner før jeg begynner å lete etter leilighet.

Hvor er Bella?

Bella bor for tiden hos mor og far i Tønsberg, samboeren min i Oslo er allergisk. Så det er også en av grunnene til at jeg drar hjem så ofte som mulig, gleder meg til Bella og jeg skal flytte sammen igjen!

Bella <3

9 Comments

 • Reply Andrea 5. februar 2012 at 18:18

  Hei! Skal på konsert i Oslo om to uker, så jeg lurte på om du vet om noen utesteder man kommer inn på når man bare er 18?

  Svar fra Ida: kjenner dessverre ikke til noen 18 årssteder i Oslo lengre, de bytter navn, eiere og locations hele tiden :/

 • Reply have you met miss jones? 5. februar 2012 at 19:53

  koselig at bloggen din reklamerer for russiske damer som vil ha menn, litt feil på en blogg som bare leses av fjortiser og meg på 26? 😛

 • Reply Oda Sofia Asker 5. februar 2012 at 21:22

  HAHAHAHA, exen din roter med jenter på danskebåten!!! Har han fått seg tribal på armen også eller? Jeg døde litt av latter nå og jeg håper virkelig at du gjør det samme. Du er så bra og du kommer til å finne noen som ser det. Leserne dine heier på deg!

 • Reply Linn Therese 5. februar 2012 at 22:48

  Får man kjøpt den snusen på vanlig butikk??

  Svar fra Ida: ja! 🙂 jeg fikk kjøpt på alle matbutikker i hvert fall.

 • Reply Eva 6. februar 2012 at 08:33

  Hva slags rase er Bella? Hun er jo bare så fantastisk søt

  Svar fra Ida: hun er en colorpoint perser 🙂

 • Reply Marita Ø 6. februar 2012 at 10:45

  Ta en ny spørrerunde, hvor man kan spørre om hva som helst, og svar på videoblogg, kanskje? Standard, hehe 🙂

 • Reply Cecilie 6. februar 2012 at 17:55

  «Blir om et halvt år, må spare 400k først», æsj så kvalmt å lese. Siste gang jeg gikk innom bloggen din, støtter ikke en person som har råd til å spare 400k på et halvt år pga. noe så dumt som blogging.

  Svar fra Ida: hahahahah:)

 • Reply V 7. februar 2012 at 01:16

  Til Cecilie! Det kan jo være hun har spart ei stund?? men jeg reagerte litt på høye tall jeg også, men det er alltid og vil alltid være noen som er høyere stilt i samfunnet enn oss andre 🙂 stå på ida!

 • Reply sklep internetowy 12. mars 2024 at 19:57

  Wow, marvelous weblog structure! How lengthy have you been blogging for?
  you make blogging glance easy. The entire glance of your web site is fantastic, let alone the content!
  You can see similar here sklep

 • Leave a Reply