Hverdagsliv

to tenner fattigere

6. februar 2012

Jeg vurderte sånn halvseriøst å hoppe foran toget i dag, da jeg var på vei til tannlegen. Men jeg kunne jo ikke gjøre det, for reservemamma/superduperboss aka Trine stod og ventet på meg i Drammen. Vi kaller henne bare superduperboss fordi hun er så jævla snill, og det bekreftet hun bare enda en gang da hun bestilte tannlegetime for meg og tilbød seg å bli med.

Pappaen hennes er visst verdens beste tannlege, eller oral-kirurg som det heter. Og vet dere hva? Etter at bedøvelsen var satt, kjente jeg absolutt INGENTING trekkingen! Selv om jeg hadde tatt to valium, var jeg så redd at jeg gråt, vibrerte og klemte i stykker hånda til Trine, men det var litt bortkastet energi. For det hele var over på 10 minutter, uten et eneste stikk av smerte.

Da jeg var ferdig var jeg så lettet at jeg trodde jeg kunne fly, og så husker jeg ikke så mye mer enn at jeg sitter på toget, og så våknet jeg opp nå i kveld og hadde så vondt at jeg trodde jeg skulle dø. Og så bare; SHIT, jeg skulle jo egentlig i flere møter i dag, og SHIT, jeg har masse jobb jeg skulle ha gjort. Hva faen skjedde?

Nå skal jeg hive i meg alle smertestillende som er forsvarlig, og så skal jeg prøve å jobbe litt før jeg passer ut igjen. STAKKARS MEG 🙁 🙁 🙁 🙁

Her er noen bilder av de stygge, slemme, onde visdomdstennene mine. Trine har også filmet underveis, så hvis jeg orker å se på klippene kommer det film etterhvert. SAAAAAW!!!!

21 Comments

 • Reply Aina Catrine 6. februar 2012 at 19:56

  Æh! Det så dritvondt/ekkelt ut. Flott at du er kvitt djevelskapen nå da i alle fall. Så slipper du smertene mener jeg.

 • Reply Susanne Michaela 6. februar 2012 at 20:07

  Haha, god bedring da:))
  Har trukket 8 tenner.. så vet hvordan det føles! Bedøvelsen som er verst! haha 🙂

 • Reply monika 6. februar 2012 at 20:22

  haha, heldig du er som ikke merket noe med en gang ivertfall! bare lurte på om du kunne være så snill å svare på et spørsmål; vurderer å begynne med rockering etter det innlegget du skrev. men tingen er at jeg har veldig små bryster, og lurer på om du merket en forskjell på dem etter å ha brukt rockeringen en stund? vil helst ikke miste de jeg har, haha

  du hadde vert til stor hjelp hvis du svarte!Svar fra Ida: nei, merket ikke noe der! : ) Har heller ikke hørt fra andre at det har vært et problem, men du kan jo ta deg en liten google-runde og lese på forskjellige kvinneforum.

 • Reply silje 6. februar 2012 at 20:26

  føler med deg! .. jeg var seriøst et vrak etter 2 dager, den dagen var … ja.. nei… #pain

 • Reply Hege A 6. februar 2012 at 20:30

  Du har inspirert meg til å kjøpe både rokkering og treningsbuksa, men har noen spørsmål ang buksa:
  er de naturlige i størrelsen altså? jeg er vel en 27(el 28) i bukser til vanlig, og ellers xs/s. Skal jeg ta XS da? eller safest å ha small? har jo litt ekstra rumpe og lår 😉

  Svar fra Ida: så bra du blir inspirert! : ) Buksene er helt vanlig i størrelsen. Jeg ville tatt en S hvis jeg var deg! Selv er jeg en M, og har også M i denne tightsen.

 • Reply Tonje 6. februar 2012 at 20:41

  WOW du er modig!! Og jeg skjønner at du gruet deg! og fantastisk «fine» bilder 😛

 • Reply Somia 6. februar 2012 at 20:54

  auu, så ikke noe digg ut ;o

 • Reply Linn Therese 6. februar 2012 at 20:55

  Haha!Skjønner at du var redd!Tannleger ER skumle:p Men du fikk hvertfall trekt dem hele ut.Jeg måtte også fjerne er visdomstann,som vokste vannrett i kjeven!Det var skrekken!Måtte knuse den i flere biter for så å ta ut en og en bit!Ugg!Det gjorde ikke vondt,men den knuse lyden!!!åh..også sluttet det jo aldri å blø! Men godt med alt som er i over!Etter noen dager med vondt,slipper du alle tann smerter;)

 • Reply Kine 6. februar 2012 at 21:55

  Huff. Vonde minner. Da jeg fikk spørsmålet om jeg ville ha tennene med meg sa jeg glatt nei. Det var ikke kjekt! Men du fikk alt på en gang da. Jeg fikk bare ta en om gangen.. 😛

 • Reply Marit 6. februar 2012 at 22:34

  Hei Ida! Jeg tenkte jeg skulle komme med noen trøstende ord i forrige innlegg om at jeg var hos en utrolig dyktig oral-kirurg og fjernet 3 visdomstenner. La det fra meg da jeg kom på andre historier jeg har hørt, om fæle oral-kirurger som utførte sadistiske handlinger under trekkingen/operasjonen. Men nå, NÅ kan jeg si at; well, well – Han Bjarte kan sakene sine! 😉

 • Reply Iris Taklo 6. februar 2012 at 22:48

  Snille Trine 🙂 Bra det gikk fint!

 • Reply therese kristina 6. februar 2012 at 23:36

  Aaao, stakkars 🙁

 • Reply Therese 7. februar 2012 at 00:14

  Uff, så skikkelig ekkelt ut, den der posen med de to visdomtennene :-S
  Føler virkelig med deg, men bra at du er blitt kvitt de to nå. Jeg har og fjernet tre visdomtenner i løpet av kort tid tidligere. Gleder å bli kvitt den aller siste visdomtanna en vakker dag.

 • Reply Thea 7. februar 2012 at 00:52

  morro og se deg i lokalavisa i Drammen da. For ei solstråle du er 😀

 • Reply Sandra 7. februar 2012 at 00:58

  wæææoo… dette må jo jeg også gjøre når jeg får time en gang uti evigheten! Tøffe deg =)

 • Reply Belinda Jakobsen 7. februar 2012 at 10:03

  Ida det er det jævligste jeg har sett!

 • Reply Alise 7. februar 2012 at 11:41

  Skjønner godt hvorfor du var nervøs altså. Trekking av tenner er grusomt! Har selv trekt 10 tenner.. 2 uten bedøvelse til og med.. Anbefaler det ikke selv om de ikke satt så godt fast som man skulle tro.
  Men nå har du i alle fall gjort det, så da er du ferdig 🙂

 • Reply Vivian 7. februar 2012 at 12:29

  unødvendig å legge ut bildene av tennene dine, jeg skal ta visdomstann i morgen, og kunne ikke gruet meg mer 🙁 ååh… 🙁

 • Reply Åshild 7. februar 2012 at 15:11

  Har vært hos oral-kirurg Grung jeg også, og har hørt at han er Norges mest effektive tanntrekker 😛 Rask, effektiv, flink, men ikke særlig omsorgsfull 😉 Heldigvis er jeg ikke redd for å dra til tannlegen, så jeg var kjempefornøyd 🙂
  Nå er du i hvertfall ferdig, og det kommer forhåpentligvis ikke til å gjøre noe mer vondt (før du skal ta stinga 😉 )

 • Reply Silje 7. februar 2012 at 19:36

  Ååå- føler med deg! Har fjerna 2 selv for mange år siden, og utsatt å fjerne de 2 andre pga smertene! Meeen, kjenner at jeg må fjerne de snart:( Tar gjerne i mot nr til denna fantastiske tannlegen altså 😉

 • Reply Mari 8. februar 2012 at 00:32

  Det som faktisk er helt utrolig er at jeg satt på toget på strekningen Oslo-Tønsberg denne dagen, og en person gjorde som du sa; hoppet foran toget og ble påkjørt og drept … Glad det ikke var du

 • Leave a Reply