Hverdagsliv

fosterstilling og eplekinn

7. februar 2012

Dette er veldig lite ålreit. Klarer nesten ikke å spise eller svelge, og de smertestillende pillene jeg tar, gjør meg så trøtt og sløv at det er en utfordring å stå oppreist.

Og. jeg. har. så. sykt. mye. å. gjøre. Er det greit for dere om jeg lar samboeren ta over bloggingen? Jeg trenger tydligvis like mye søvn som en baby…..

Vennlig hilsen frøken eplekinn.

11 Comments

 • Reply Christine 7. februar 2012 at 16:06

  Lev på yougurt, sjokomelk og sjokoladepudding! Det gjorde jeg de første dagene etter at jeg hadde fjernet mine visdomstenner. I tillegg til å ta smertestillende hver 6. time så smerten aldri rekker å komme (hadde til og med på alarm hver 6. time sånn at jeg våknet opp til å ta de i stedet for å våkne av smerte)

 • Reply julie 7. februar 2012 at 16:27

  jaa, vi skjønner ida<3 god bedring du:) gleder meg til å høre fra samboer`n!

 • Reply Anonym 7. februar 2012 at 18:05

  God bedring! Klem <3

 • Reply Hanne 7. februar 2012 at 18:24

  Du bør legge noe kaldt over kinnene, som en pose med erter eller noe! Har selv operert i munnen, og det hjalp meg både på smerten og på hevelsen. Jeg hadde kaldtkompress på noen timer de tre første dagene, og fikk så og si ingen hevelse. God bedring!

 • Reply Ina 7. februar 2012 at 19:52

  God bedring, Idamor:) <3

 • Reply julie emilie 7. februar 2012 at 21:09

  JA hu kan skrive om deg istedenfor at du skriver om deg i noen dager. kan hun fortellende dine irriterende vaner og få litt persepktivogsånn! hadde vært morsomt 🙂

 • Reply Oda 7. februar 2012 at 21:39

  Det går bra vet du 🙂
  God bedring! får håpe du snart blir bra i munnen igjen! 🙂

 • Reply Torunn 7. februar 2012 at 21:57

  Uff, stakkars! Du fortjener så absolutt en dag hvile etter å trukket (operert??) TO tenner! Husk å skylle med munnvannet Corsodyl så det ikke blir betent. Det hjalp meg veldig mot smerten da jeg trakk mine.

 • Reply Marita Ø 7. februar 2012 at 21:59

  Hørtes ikke godt ut nei! :-/ God bedring i alle fall, det går nok over om ikke så lenge! Håper likevel det kommer blogginnlegg her, om det er fra deg eller venninna de 🙂 Liker bloggen din, virkelig! 🙂

 • Reply ingvild 7. februar 2012 at 23:19

  sov godt med god samvittighet, man får ikke gjort noe når man har vondt og er trøtt uansett 🙂 God bedring!! 🙂

 • Reply Anita 8. februar 2012 at 01:37

  God bedring! 🙂

 • Leave a Reply