Hverdagsliv

noen ord fra idas samboer

8. februar 2012

Hei og hå, hei og hå, hvordan skal nå dette gå?

Kjære Ida-lesere.

Dere som har fulgt med på Idas blogg lenge nok har sett trynet mitt dukke opp litt her og der. Grunnen til dette er at jeg er den heldige «samboeren». Mitt navn er Helene aka Helenebestis aka samboern. Kjært barn har mange navn. Jeg er den eldste i flokken, og det vil si at det er jeg som tar ansvar for hva de andre drittungene driver med. Jeg har akkurat kjøpt meg leilighet og fått min egen hybel-kanin. Nemlig frøken Wulff.

(Hybelkaninen etter en fuktig kveld på byen)

Så, hvordan er det egentlig å bo med Ida? Ida har det nemlig å fremstille alt i glansbilde-format. Og det er ikke alltid slik det føles eller er. Spesielt ikke når jeg kommer inn i mitt helt nye kjøkken i min helt nye leilighet og det står FITTE på veggen.

(Kjøkkenkatastrofen)

Og heller ikke når vi på en fredagskveld er ute på byen, og Ida forveksler Ibux med sovepiller… Skal ikke gå noe nærmere inn på det, men la oss bare si at det er en fin ting at jeg er sterk.

(Trøtt?)

Eller når jeg sitter dypt konsentrert i middagen, og ida finner fram kameraet på pur f…. og knipser det styggeste bildet av meg, for så å legge det ut på bloggen nettopp fordi det er så jævlig stygt. Ah, hater når DET skjer. Ida ler seg selvfølgelig skakk i hjel.

(Skjønner dere, eller?)

Men det som er mest irriterende av alt, er når jeg sitter godt plantet i sofaen, med et stort teppe rundt meg og Ida kommer inn med dådyrøyne og spør om vi kan ta litt frisk luft. Hva hun mener med frisk luft overlater jeg til fantasien deres. Men det er noe hun gjør når hun er tankefull eller stressa……

Fortvil ikke, Ida har også gode sider. Faktisk veldig mange gode sider. Det aller beste med Ida er at hun får så mye kule ting i posten. Og siden vi deler postkasse og jeg er den eneste som har nøkkelen, går alt direkte til meg. Førstemann til mølla har alltid vært mitt motto. NEIDA, jeg bare tuller. Ida kommer jo også til å lese dette, så jeg må prøve å oppføre meg/ikke avsløre meg.

Humor er noe som definerer hvem Ida er. Jeg ler konstant, og da mener jeg faktisk konstant. Om jeg ler AV eller MED kan variere litt. Som nå, hun ligger her med oppblåste kinn og har jobbet iherdig de to siste timene (uten å overdrive) med å få i seg en biiiitteliten skål med tomatsuppe.HEHEHE, det ER faktisk morsomt. Og når jeg ler, så sier hun; shlutt shå shle. HEHE.

Men nå har jeg tatt igjen for alle de stygge bildene og alle turene ut i kulda for å trekke frisk luft, så nå skal jeg faktisk ta meg av den søteste og herligste jenta på denne jord.

Dog, så har jeg en idè. Siden Ida har blitt rammet av «det er så synd på meg»-syndromet, tenkte jeg at vi kunne ha en liten spørrerunde her. Om dere har noen spørsmål JEG kan besvare. Om dere lurer på noe mer om hvordan det er å bo/være venn med Ida, eller hvordan det er å være meg (ikke at noen bryr seg om det), eller hva vi finner på sammen, hva som helst. Dere kan i hvert fall stille spørsmål så skal jeg prøve å svare dere i løpet av kvelden eller morgendagen.

Hei og hå, hei hå, hvordan skal dette EGENTLIG gå?

– Helene

Ps. Siden sex selger, så kan dere jo for eksempel spørre meg hva jeg syns om at Ida sprader rundt i undertøy hele dagen.

31 Comments

 • Reply Preben 8. februar 2012 at 00:47

  Helene for president!

 • Reply hanna 8. februar 2012 at 00:57

  Dette var faktisk utrolig morsomt å lese. Det virker som om du har ei kul venninne, ida. Mitt spørsmål er: Er håret ditt ekte, helene-? Hvordan får du det så fint?

 • Reply Therese S 8. februar 2012 at 02:01

  Haha, glimrende skrevet Helene 😀 Ler meg ihjel!

 • Reply Anonym 8. februar 2012 at 02:24

  Gøy å få bli kjent med Ida sine beste venninner å!

  Til Helene:

  1. Hva er det mest iriterende med Ida?
  2. Hva er det beste med ida?
  3. Hvor mange kilo veier du?
  4. Hva skal du utdanne deg som eller jobbe som?
  5. Hva er det beste du noen gang har opplevd?
  6. Hva er det verste du noen gang har opplevd?
  7. Skal du begynne å blogge?

 • Reply Rino T 8. februar 2012 at 02:30

  Er det slik å forstå at ida liker grønn best? eller er dette en av hennes «søndagstruser»

  mvh Rino T aka Rino slangen

 • Reply vicci 8. februar 2012 at 03:32

  haha jævli lættis. det er alltid en fin kombo 😉 stå på

 • Reply Jules 8. februar 2012 at 05:44

  Hæhæ! Beste/morsomste innlegget jeg har lest på noens blogg noensinne tror jeg;) Mitt første spørsmål er selvfølgelig; får jeg komme på besøk? Ellers funderer jeg litt på hvordan det gikk seg til at Ida flyttet inn hos deg. Ellers.. carpe både noctem og diem jenter! Tenk på det som så deprimerende slo mitt svært så overtrøtte hode forleden; om ti’ish år er det ingen som vil ha casual sex med meg (dere går forsåvidt under samme kam) engang. Huffz.

 • Reply merci pour le venin 8. februar 2012 at 10:43

  haha, digger bildet hvor dere er ute og ida ser litt (veldig) trøtt ut.

 • Reply Mats 8. februar 2012 at 10:54

  Sover dere i samme seng?

 • Reply Hanne 8. februar 2012 at 11:37

  Hvordag gjør dere det dersom en av dere vil ha med noen hjem fra byen?
  Roter hun, eller MÅ hun ha det ryddig til enhver tid?
  Hennes verste og beste sider?
  Hva er det flaueste du har opplevd med henne på fylla?
  Hvordan er hun på fylla?
  Hva drikker hun? Cider, øl, vin osv?
  Hvor mye tåler hun?
  Hvir kjøper hun mest klær fra?

 • Reply Camilla 8. februar 2012 at 11:44

  Det ser veldig kos ut å bo sammen to venninner, hva er fordelene og ulempene ved å bo med Ida?

 • Reply L 8. februar 2012 at 12:29

  Hvordan møttes dere? Betaler hun for å bo hos deg? Hvor lenge skal hun bo der?

 • Reply Ingvild :) 8. februar 2012 at 12:34

  Haaha, moro innlegg!! Må gjerne ha flere sånne 😀

  Av de freebiene hun får i posten, hvilket nyter du best av? (dvs. du får til odel og eie, får lov til å bruke/teste osv 🙂

 • Reply Elise 8. februar 2012 at 12:39

  Kjempebra!

  Hvordan opplevde du den vonde perioden Ida har snakket en del om i det siste?

 • Reply Silje Kristine 8. februar 2012 at 12:47

  Haha, genialt innlegg!:D
  Mitt spørsmål er om Ida klarer seg uten godteri? Dersom hun ikke gjør det; hva er det hun alltid må ha når hun har søtsug?

 • Reply Marita Ø 8. februar 2012 at 13:02

  Haha, herlig og morsomt innlegg! Ser ut som dere er en perfect match!

  Har noen spørsmål 🙂
  – Hvor bor dere?
  – Har du kjøpt, eller leier? Evt. hvor mye betaler dere i mnd.?
  – Hva studerer du, og hva vil du bli?
  – Jobber du i tillegg til å studere?
  – Har du mye penger til overs, etter å ha betalt (hvis) du leier?
  – Hvordan ser en typisk hverdag ut for dere to sammen?

  Tusen takk hvis du tar deg tid til å svare på disse 😀 Ha en flott dag, og hils Ida god bedring!

 • Reply therese kristina 8. februar 2012 at 13:23

  Hahaha, åååh du MÅ blogge meir! 😀

 • Reply carolyn 8. februar 2012 at 13:31

  fitte ja thats the word passer bra. rart dere bloggere skal leve liv i sus og dus elsker pels gjør dere og skriver om fjas og dritt. ikke er noen pene heller alt er kjøpt hår lepper brunfarve og blekede tenner.. og dette tjener noen millioner på hjelp!! verden går iallfall feil vei.og alle som sier noe negativt er misunnelige hehe jaja dream on.hadde heller gitt pengene til noen som fortjener det bare det som irriterer meg.noen som lider burde hatt masse gryn ikke masse tjueårige småjenter som fyler skapa med 4567 sko og 234 designervesker .. OVERFLADISKE VERDEN.

 • Reply carolyn 8. februar 2012 at 13:32

  FYLLER.

 • Reply linnda 8. februar 2012 at 14:07

  Kan du fortelle om blåmerkebilde til ida? Hva var det som nøyaktig hadde skjedd og sånt?

 • Reply Ida 8. februar 2012 at 14:21

  Hei. Er det du som er sammen med mix? Hvordan er det å være god venn med en som har holdt på med kjæresten din?

 • Reply Anne 8. februar 2012 at 15:05

  Hva er det beste Ida har gjort mot deg? Og hva er det verste Ida har gjort mot deg?

  Klemz:)

 • Reply Frida Slette 8. februar 2012 at 15:29

  Hei, hvordan har en på din alder råd til og kjøpe leilighet på Frogner?
  Det er jo svindyrt selv om en har en leieboer

 • Reply Linn 8. februar 2012 at 16:06

  Åh, liker at Ida har så bra venner! Hva driver du med, studerer? På hvilke måte er du og Ida veldig ulike? Og på hvilken måte like? Hvordan ble dere kjent? Noen gøye Ida-sitater? Fikk hun noen gang tatt lappen? (husker det første innlegget jeg leste handlet om at hun hadde hatt sin første kjøretime eller noe i den dur) Hvilke blogger leser du? Leser du Idas? Deres morsomste krangel? Random ting vi ikke vet om Ida? Snakker hun dansk på fylla?

 • Reply Tina 8. februar 2012 at 16:09

  haha, du må være en av de beste gjestebloggerne jeg har kommer over!! så det skal c ha creds for 😀
  spørsmål…:
  hooker/holder ida på med noen nå?
  hva er idas dårligste egenskap?
  hva er idas beste egenskap?

 • Reply Hanne 8. februar 2012 at 16:26

  Haha, døds bra innlegg. Lo godt! hvor lang tid bruker ida på å fikse seg før jobb? Slumrer hun hver morgen, eller kommer hun seg opp når hun skal? Er ida ryddig av seg? Er ida like flink til å bruke rockeringen som hun sier?;) og et spørsmål til deg; får du ofte spørsmål om ida fra andre? God bedring til hybelkaninen din :p

 • Reply eva 8. februar 2012 at 17:25

  ja hva syns du egentlig om at ida sprader rundt i undertøyet?
  når står ida opp?
  når legger ida seg?
  er ida flink å spare penger?

 • Reply Maja 8. februar 2012 at 17:35

  Har du merket mye forskjell på Ida for litt siden (ca det siste året) og nå som hun ikke lenger er sammen med han fyren? Vet i hvert fall at jeg har merket ekstremt forskjell, gamle «bloggdronning-Ida» er tilbake med de herlige, morsomme og meningsfylte innleggene ingen andre i bloggeverdenen kan måle seg med 😉 Og det liker vi!

  Lo godt når jeg leste dette innlegget her også, haha. Slenger meg på «Helene for president» 😉

 • Reply Cecilie 8. februar 2012 at 17:53

  Bra innlegg Helene ! Stolt lillesøster nå:-D Hils masse til Ida og gi henne en stor klem fra meg!fortsett å skriv innlegg,morsomt å lese at du blogger:-)

 • Reply Cecilie*** 8. februar 2012 at 17:55

  Skulle stå Cecilie på navnet*:-) men jeg har ett spørsmål til deg! Er Ida like kul som Cecilie ?

 • Reply Mille 8. februar 2012 at 18:32

  Til Helene:

  Hvorfor sprader Ida rundt i undertøyet hele dagen?
  Bor Ida gratis hos deg?
  Hvem holder Ida på med?
  Hvor mye veier Ida og hvor høy er hun?
  Hvor mye veier du og hvor høy er du?
  Hva er Idas største drøm?
  Hvor gammel er du?
  Hvordan ble dere kjent?
  Jobber eller studerer du?
  Har du kjæreste?
  Kan du begynne å blogge?

 • Leave a Reply