Hverdagsliv

samboer’n svarer på spørsmål

8. februar 2012

Hei igjen!

Ida ligger fortsatt som et slakt på sofaen, så jeg trår til igjen. Nå skal jeg svare på spørsmålene deres. (Ida: regner med at jeg får lønnen din denne uken, siden jeg gjør jobben din?)

Hanna spør:

Er håret ditt ekte?

Det er helt ekte. Tipset er å aldri klippe seg, enkelt og greit.

Jeg har vært så heldig/uheldig og arvet genene til mormoren min, så jeg har veldig tykt hår. Jeg kurer håret av og til, men aner ikke hva jeg gjør det med. Det er noe Ida har gitt meg (Eller som jeg har hentet fra postkassen før hun rakk å hente det).

Anonym spør:

Hva er det mest irriterende med Ida?

Det mest irriterende med Ida ja.. Hm. Den er ikke enkel for det er så SINNSYKT mye å velge mellom 😉

Men det som irriterer meg mye er at hun får så mye oppmerksomhet fra andre gutter at jeg føler meg sykt upopulær. Hehe.

Nei, det er faktisk veldig lite som irriterer meg.

Hva er det beste med Ida?

Åh, denne er nesten enda vanskeligere. Ida er full av liv og ideer. Hun vil ikke sitte inne en fredagskveld for å se på gullrekka på nrk. Hun vil ut å leve, le og danse. Så det beste må være alt hun finner på.

Hvor mange kilo veier du?

Det er så få at det er ikke vits i å nevne engang. Vil ikke at dere leserne skal føle slankepress 😉 HAHA

Hva skal du utdanne deg som eller jobbe som?

Jeg er allerede ferdig utdannet. Og jeg har vært så heldig og fått verdens beste jobb som eiendomsmegler. Dette er noe jeg stortrives med og gleder meg hver kveld til en ny dag på jobb.

Hva er det beste du noen gang har opplevd?

Å bli kjent med Ida, selvfølgelig. Hun er livets lys. (Noen som merket ironien der?)

Men helt ærlig, det beste jeg noen gang har opplevd er den støtten og godheten jeg mottar fra venner og familie.

Å oppleve slike folk rundt seg er ubeskrivelig godt.

Hva er det verste du noen gang har opplevd?

Det MÅ være den gangen Ida ringte på døren og jeg ser at hun har med seg to stappfulle kofferter og roper «åpne opp a samboern» – nei, nok tull. Dette er jo et ganske seriøst spørsmål. Og jeg har et veldig seriøst svar. Det verste jeg noen gang har opplevd er å miste den personen som stod meg nærmest. For 3 måneder siden mistet jeg mamman min.

Skal du begynne å blogge?

Ok, her er plana. Sakte men sikkert så sniker jeg meg inn her, lager kule innlegg og rett og slett skviser ut Ida og overtar denne bloggen. Hvem er med?

Jules spør:

Får jeg komme på besøk?

Selvfølgelig, bare gi oss en liten heads up, slik at vi kan få rydda først..

Hvordan gikk det for seg at Ida flyttet inn hos deg?

Så lenge jeg har kjent Ida så har hun aldri bodd lengre enn 100 meter fra meg. Da hun flyttet til dritt Tønsberg så ble det rett og slett for langt unna. Jeg liker å ha henne i nærheter. Jo nærmere jo bedre. Hun er ei by-jente. Og jeg er en Ida-jente. Løsningen var enkel.

Mats spør:

Sover dere sammen?

Vil du at vi skal sove sammen, Mats? 😉

Hanne spør:

Hvordan gjør dere det dersom en av dere vil ha med noen hjem fra byen?

Inviterer til nach selvfølgelig. Ida er alltid med på nach! 😉

Roter hun, eller MÅ hun ha det ryddig til enhver tid?

Hehe, Ida MÅ absolutt ikke ha det ryddig. MEN hun er mye mer ryddig enn meg. Hun er veldig flink til å rydde og styre ut. Men når to jenter med så mye klær har flyttet inn i samme leilighet så tar det rot og tid før alt er på plass.

Hva er det flaueste du har opplevd med henne på fylla?

That’s a secret I’ll never tell 😉

Hvordan er hun på fylla?

Hun er veldig sjarmerende. Det er faktisk det ordet som beskriver henne best. Litt naiv, fordi hun ofte tror at gutta bare vil prate. Men det vil de jo ikke..

Hvor mye tåler hun?

Ida er bygget av jern. Hun tåler MYE. Men alkohol, not so much….

Hvor kjøper hun mest klær fra?

Det er jeg faktisk usikker på. Det er veldig mye forskjellig. Men fine er de, for jeg låner hele tiden. (nå vet du det også, Ida)

Ingvild spør:

Av de freebiene hun får i posten, hvilket nyter du best av? (dvs. du får til odel og eie, får lov til å bruke/teste osv?)

Det er snakk om mye hårprodukter, kurer osv. Fikk akkurat en ny krølltang i posten. DEN elsker jeg.

Elise spør:

Hvordan opplevde du den vonde perioden Ida har snakket en del om i det siste?

Det opplevde jeg som veldig vondt selv. Når noe slikt skjer med en av dine nærmeste så vil man så gjerne gjøre hva man kan for å hjelpe. Men våre advarsler og ord ble meningsløse. Dette var noe Ida måtte forstå selv. Dette var et valg hun måtte ta alene og det var jo selvfølgelig veldig hardt for oss rundt å se hvor vondt hun hadde det. Men i det hun faktisk innså galskapen så var det bare for oss rundt å prøve å plukke henne opp igjen på den beste måten vi visste hvordan. Og den Ida som er i dag er en helt annen enn den som var da.

Silje Kristine spør:

Mitt spørsmål er om Ida klarer seg uten godteri? Dersom hun ikke gjør det; hva er det hun alltid må ha når hun har søtsug?

Njea, jenta har mye viljestyrke, men sjokolade hadde vært vanskelig for henne å klare seg uten. Hun spiser ikke så mye godteri, men det går noen sjokoladebiter i uka…

(Ida i skrivende øyeblikk. Trøstespising er lov.)

Marita Ø spør:

Hvor bor dere?

Vi bor på Frogner 🙂Har du kjøpt eller leier? evt. hvor mye betaler dere i mnd?

Jeg har kjøpt. Følte det var bedre å investere i noe selv enn å betale til noen ukjente.

Hva studerer du, og hva vil du bli?

Jeg er ferdig med skole. Og jobber nå i et eiendomsmeglerfirma. Hva jeg vil bli? hm.. Popstjerne har alltid vært et stort ønske..

Har du mye penger til overs, etter å ha betalt (hvis) du leier?

Nå har jo jeg kjøpt, men det er jo også dyrt å kjøpe. Men jeg har så jeg klarer meg 🙂

Hvordan ser en typisk hverdag ut for dere to sammen?

Det er et godt spørsmål. Vi begge jobber jo fulltid (bortsett fra denne uken som ida er dødssyk)

Så vi kommer hjem fra jobb ca i 5-tiden. Møtes på Kiwi på vei hjem. Krangler litt i butikken om hva vi skal ha til middag.  Jeg vil selvfølgelig alltid ha salat, mens Ida kunne tenke seg mc.donalds. Standard. (jeg vet ikke hvor enkelt det er å fange opp ironi når man leser. Note: Dette var ironi) Etter vi har blitt enige i mat (Ida vinner ALLTID) så drar vi hjem. Begynner å lage middag.(Det er det jeg som gjør) Setter oss ned for å spise. Drar deretter på trening eller så går vi oss en tur så setter vi på en serie eller noe på tv’n før vi legger oss. Vi er som alle andre kjærestepar med andre ord, hehe 😉

Ida spør:

Er det du som er sammen med Mix? Hvordan er det å være god venn med en som har holdt på med kjæresten din?

Jeg har ikke tenkt til å fortelle noe om Mikkels og mitt forhold til hverandre. Dette er noe jeg hele veien har holdt privat, både for hans og min egen del. Han er også en offentlig person og vi har hele veien vært enige om og ikke uttale oss om dette offentlig. 🙂 Når det kommer til å være venn med noen han har holdt på med så må man vel se litt på hva det vil si å «holde på med» Jeg er veldig glad for de vennene jeg har. Og hadde ikke byttet de bort med noe som helst. Uavhengig av hvem de har holdt på med tidligere. Jeg mener man skal være såppas trygg på den man er sammen med og vennene sine at dette ikke blir noe problem.

Anne spør:

Hva er det beste Ida har gjort mot deg?

Det beste Ida har gjort for meg er å stille opp. Hun har stilt opp som ingen andre. Hun har reist langt for å være hos meg når jeg har trengt det og hun har støttet på en måte som ingen kan forstå. Det er noen venner man ikke klarer seg uten, Ida er en sånn venn.

Og hva er det verste Ida har gjort mot deg?

Ida har aldri gjort noe vondt mot meg. Men en gang så spurte hun om jeg kunne møte henne hos frisøren før vi skulle spise lunsj fordi hun snart var ferdig. Så tok det sikkert en TIME før hun faktisk var ferdig. Så jeg satt der driit lenge og ventet. Det er kjipt. Hehe.

Frida spør:

Hei, hvordan har en på din alder råd til å kjøpe leilighet på Frogner?

Dette er jo også en veldig privatsak. Mye direkte spørsmål her, føler jeg. Men burde vel sett den komme..Det er et dyrt marked å kjøpe i. Så det lønner seg å begynne å spare så fort man får muligheten til det.

Tina spør:

Hooker/holder ida på med noen nå?

Har du hørt om prinsen av Monaco? Tror det skjer noen greier der, faktisk. Hyggelig fyr..

Hanne spør:

hvor lang tid bruker ida på å fikse seg før jobb?

Ida trenger bare å stå opp og kle på seg hun, så er hun klar for dagens utfordringer. 😉 Neida, det er bullshit. Hun bruker vel en halvtimes tid.

Slumrer hun hver morgen eller kommer hun seg opp når hun skal?

Jeg tror hun vanligvis slumrer en god del, men jeg tror ikke hun tørr å gjøre det her, fordi jeg står alltid opp senere enn henne så hun vil ikke vekke meg. Men jeg er selv dronningen av slumring, så jeg skjønner egentlig ikke hvorfor hun tar sånn hensyn. (angrer meg sikkert for dette her i morgen)

Er ida like flink til å bruke rockeringen som hun sier?

Hvilken rockering? Hehe, neida! Hun har faktisk blitt veldig flink til å trene. i frisk tilstand så trener hun 5 ganger i uka. CREDZZ!

Får du ofte spørsmål om ida fra andre?

Ja, jeg får en god del spørsmål om hvordan hun er som person, men det er jo mest fra bekjente, for det er jo ikke så mange som vet hvem jeg er. (helt fram til nå, i morgen står vel papparatziende utenfor døren. Hater når det skjer)

Hva drikker hun? Cider, øl, vin osv?

Ida er veldig glad i drinker. Og syns det er utrolig spennende med spesielle drinker. (hun er som et barn på det området der) Sist helg så dro hun meg helt fra Grünerløkka til Solli fordi hun hadde så sykt lyst til å prøve EN spesiell drink hun hadde hørt om. Da vi fikk bestilt den jævla drinken så var det en stor grønnsak eller hva søren det var oppi en suppe av gugge. NICE.

Når står ida opp?

Hun står opp i 7-tiden tror jeg.. (jeg sover da)

Når legger ida seg?

Jeg legger meg mye tidligere enn Ida som oftest. Fordi jeg blir trøtt kl 21.00. Men vi pleier å legge oss sånn i 23-tiden.

Er ida flink å spare penger?

Ja, hun er jo på utkikk etter egen leilighet og da må man ha en god del egenkapital. Så hun setter av en fast sum i mnd. 

Maja spør:

Har du merket mye forskjell på Ida for litt siden (ca det siste året) og nå som hun ikke lenger er sammen med han fyren?

Hun kan enkelt og greit ikke sammenlignes med den personen hun var med han, og den personen hun er nå. Ida har alltid vært Ida, men den gleden som er i henne den dag i dag har jeg aldri sett maken til.

Cecilie spør:

Er Ida like kul som cecilie?

Er det egentlig mulig, cecilie? Kan hende dere stiller på lik linje..

Mille spør:

Hvorfor sprader Ida rundt i undertøyet hele dagen?

Hvorfor ikke? Hadde jeg hatt den rumpa hadde jeg også gjort det 😉

Hvor ganmmel er du?

Jeg er 22, jeg var sikker på at jeg ble 23 sist bursdag, men det ble jeg visst ikke….. Good to know!

Nå tror jeg at jeg har svart på det meste av spørsmålene deres.PUH! Det tar på å være blogger gitt… Jeg sier takk for meg! Dere får si i fra når dere savner meg.

– Helene for president.

12 Comments

 • Reply Oda 8. februar 2012 at 22:10

  Du er kul:)

 • Reply Tina 8. februar 2012 at 22:26

  må si ida var veeeldig fin på håret!!!! såå fine krøller<3
  og forresten: bra svar!! igjen; du er en bra gjesteblogger!!

 • Reply therese kristina 8. februar 2012 at 22:51

  Dåkke virka veldig like 🙂 Helene for president!

 • Reply Helena 8. februar 2012 at 23:04

  Morsomme svar! 😀

 • Reply Thea Margrethe 8. februar 2012 at 23:41

  jeg savner Idas blogging men dette var virkelig bra! haha! Og HVORFOR skal folk seriøst bry seg om hvem du er kjæreste med og hele den sulamitten? Og hvorfor du har kjøpt leilighet på Frogner og det er jo sååå dyrt… herregud… får helt angst noen ganger.

  Syns du burde komme med ukentlige innslag her på Wulffehjørnet av internett. Glede i hverdagen!

  PS: Ida. Jeg har også opplevd det helvete du har vært gjennom. Og vet du hva – jeg er der du er nå! DET ER SÅ JÆVLIG DEILIG!!! Krevde mye guts og omrokkeringer, men TOTALT VERDT DET.

  GIRLPOWER!!!!!!!

 • Reply Malin 8. februar 2012 at 23:57

  Jeg ler meg skakk! JA til mer gjesteblogging fra Helene. Helene for president, lett!

 • Reply Juliane 9. februar 2012 at 01:17

  Så gøy å høre at du er utdannet eiendomsmegler!
  Har selv tenkt masse på det, og kunne gjerne ønsket å høre litt om det fra en som er så ung.
  Hvordan var studiet? Hvordan er det å jobbe som eiendomsmegler? Hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut for deg? Trives du?

  Hadde blitt super glad om du ville svare på disse spørsmålene 🙂

 • Reply Camilla 9. februar 2012 at 08:31

  haha, så herlig!

 • Reply Hanne 9. februar 2012 at 10:14

  Hei Helene! Synes du hadde fine, morsomme, ærlige og gode svar 😉 Jeg må også få kondolere med moren din, veldig trist å høre! Tragisk med spørsmål om kjæresten din, dette har ikke vi noe med. Synes du virker som en herlig jente 🙂

 • Reply Frida Jeanette 9. februar 2012 at 12:14

  Haha,lo også av »-Helene for president» !
  Sykt bra at du eier egen leilighet,er utdannet og jobber som eiendomsmegler i en alder av 22! 🙂 Inspirert,hehe.
  Få deg en blogg! Du skriver bra 🙂 Jeg hadde lest den iallefall!
  Menne,så hadde du jo en plan om å sakte men sikkert ta over Ida’s blogg da…. (shj…)
  Men serr, kan du ikke få deg en blogg? 🙂

  Over til litt mer seriøse ting.. Jeg vet ikke om Ida eller du får lest dette, men uansett så vil jeg at Ida skal vite at jeg er UTROLIG glad for at det går bra med henne nå.
  Hun kjenner jo ikke meg,eller vet hvem jeg er. Men jeg har lest bloggen hennes siden november 2008 ca. Bloggen er jo bare en liten del av den du er,men føler jeg »kjenner» deg litt.. Uansett,kjempe bra Ida! 🙂 Og bra at du har skrevet om det,tror det hjalp mange som kanskje var i samme sitvasjon..

  Surrete skrevet gitt! Menmen.
  Klem til begge! 🙂

 • Reply Guro 9. februar 2012 at 14:59

  Fantastisk innlegg 😀 Jeg dør av latter av noen av tingene her!! Jeg liker visst denne gjestebloggingen, men jeg må si dere er ganske like. Ida er jo også ganske ironisk og morsom og liker å få idioter som ikke skjønner ironi og sarkasme til å gå på veggen, ME LIKE <3 You made my day! Adios

 • Reply Iris Taklo 10. februar 2012 at 00:31

  HAHA, du er jo like rå som Ida. (eller det vet jeg vel ikke noe om, men hvert fall på bloggfronten). Gjennom dette innlegget har jeg fått både latterkuler og gråteanfall. Kondoler det med mammaen din.. Sender varme tanker og en trøsteklem…. 🙂

 • Leave a Reply