Hverdagsliv

vinn hotellweekend på continental

11. februar 2012

Hvis dere vil vinne en hotellweekend på Hotel Continental + fin middag på Theatercafèen, er dere på riktig sted. Og heldige som dere er, så er oppgaven veldig enkel. Og det er helt kostnadsfritt å delta!

Alt dere trenger å gjøre er å svare på spørsmålet på denne konkurransesiden. Ønsker dere lykke til, det er virkelig verdt de 30 sekundene det tar!

Lets Deal er en side som tilbyr rimelige dealer på alt mulig, både nyttig og gøy. Spa, restauranter, hotell, utelandsreiser, skjønnhetsbehandlinger osv.

Jeg har for eksempel slått til på et tilbud med tannbleking hos tannlege! Og man trenger ikke bruke dealen med en gang, de varer som regel en stund, og noen av dealene kan man kjøpe flere av. Dealene går ut etter noen dager, så det lønner seg å følge med hvis man vil fange opp de spennende tilbudene!

//Reklamebasert innlegg

6 Comments

 • Reply Anette Vinda 12. februar 2012 at 00:37

  Deet hadde vært noke for ei fattiglus som meg! Trenger virkelig en weekend for bare oss to. Hatt en del problem i det siste. Han har problemer med faren sin, og jeg har nettopp mista bestemoren min. Trenger virkelig noe positivt i livet!
  Heldige deg Ida! 🙂

 • Reply Ingvild :) 12. februar 2012 at 01:01

  På den konkurranselinken, hva menes med «din by» alternativet? Hvis man velger en by der er det der man må bruke premien?

  Veldig bra konkurranse forøvrig! Moro 🙂

 • Reply Johanne Magnus 12. februar 2012 at 19:50

  elsker konkurranser! Krysser fingre på Olso tur og blogging fra hovedstaden;) Liker godt bloggen din, den er litt rosa, men på en annen på ikke. Er spent på å høre mer om CHILLS og bloggprosjektet.

 • Reply Kristin A 12. februar 2012 at 20:59

  done! åå hadde vært så fint, har avstandsforhold med kjæresten nå, han bor i oslo men med 4 andre gutter så hadde vært ålreit med en skikkelig kjærestehelg der med litt ordentlig privatliv 🙂

 • Reply May 13. februar 2012 at 11:02

  Hadde vært hyggelig med Oslo helg =) Lenge siden vi har vært på kjæreste tur =)

 • Reply dobry sklep 12. mars 2024 at 08:14

  Wow, wonderful weblog format! How long have you been running a
  blog for? you made running a blog glance easy. The full glance of your web
  site is magnificent, as well as the content material!
  You can see similar here sklep internetowy

 • Leave a Reply